„Once Upon a Time in Hollywood” a castigat trei „Globuri de Aur”
  • 06-01-2020
  • 0 Comentarii
  • 501
  • 1

În California, a avut loc cea de-a 77-a ceremonie a premiilor Globului de Aur, acordată de jurnaliști străini acreditați la Hollywood. În acest an, cel mai mare număr de premii (trei) a fost castigat de filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood.

Filmul, care are loc în 1969 pe fondul evenimentelor legate de gașca lui Charles Manson, a primit premiul principal la nominalizarea „Comedie / Muzical”. Însuși Tarantino a primit premiul pentru cel mai bun scenariu, iar Brad Pitt a câștigat premiul pentru cel mai bun actor secundar.

Cea mai bună dramă a fost filmul regizorului britanic Sam Mendes „1917”, care povestește despre evenimentele din primul război mondial. Mendes a obținut premiul pentru cea mai bună regie.

Joaquin Phoenix a fost recunoscut drept cel mai bun actor dramatic pentru rolul său principal în filmul „Joker”. Cel mai bun actor în muzică / comedie a fost Theron Edgerton. L-a jucat pe Elton John în filmul Rocketman.

Renee Zellweger a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță dintr-un film de dramă, interpretând-o pe Judy Garland în filmul „Judy”. Cea mai bună actriță dintr-o comedie / muzicală a fost Billy Wong (Adio).

Cel mai bun film în limba străină a fost comedia sud-coreeană Parasites comedie neagră. (Reuters)

 

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite