Termeni si conditii

Termenii și condițiile generale aplicabile utilizatorilor revistaromaniamare.ro, valabile începând cu data de 28.07.2020.

Atenționare! Acest website își propune să informeze publicul prin intermediul unor articole si materiale scrise pe înțelesul tuturor. Toate articolele, materialele, informațiile și/sau orice alte date disponibile pe revistaromaniamare.ro, in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de revistaromaniamare.ro nu reprezintă un adevăr general valabil.

De asemenea, potrivit art. 2016 CP, responsabilitatea juridică pentru conținutul fiecărui articol aparține autorului. De asemenea, vă informăm că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe website sau în orice altă formă pot conține viruși ori alte secvențe distructive, în cazuri excepționale.

Prin urmare, revistaromaniamare.ro nu este răspunzător în nici o măsură, pentru nici un prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din folosirea articolelor, materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin revistaromaniamare.ro, respectiv cuprinse în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de revistaromaniamare.ro.

Introducere:

Acest document conține termenii și condițiile aplicabile accesării și utilizării de către dumneavoastră a website-ului www.revistaromaniamare.ro. Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție.

Prin accesarea website-ului www.revistaromaniamare.ro aflat la adresele https://www.revistaromaniamare.ro (denumit în acest document ,,Revistaromaniamare.ro”)  sau prin orice alt mod de accesare a conținutului acestui website sau de utilizare a materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin revistaromaniamare.ro, respectiv cuprinse în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de revistaromaniamare.ro, sunteți obligat să respectați acest Acord.

Revistaromaniamare.ro este gestionat și actualizat de TRIBUNUL PUBLISHING SRL, o cu sediul in Strada Mihail Butoianu nr. 4, Sector 5, Bucuresti, numar de inregistrare la ORC Bucuresti sub nr. J40/9625/2020, avand CUI 42898528, telefon 031 425 1643, e-mail contact@revistaromaniamare.ro.

În situația în care nu sunteți de acord cu prevederile prezentului document, vă rugăm să părăsiți revistaromaniamare.ro și să nu mai accesați acest website.

Cuprins:

1. Definiții

2. Protecția proprietății intelectuale

3. Abonamente, plata abonamentelor

4. Reziliere

5. Modificări aduse website-ului

6. Înregistrare, parole si responsabilități

7. Acord de confidențialitate

8. Diverse

9. Sesizări și reclamatii

 

1. Definiții

În acest document, următorii termeni au sensul specificat mai jos:

(a) UtilizatorU – înseamna orice persoana care acceseaza revistaromaniamare.ro si/sau utilizeaza in orice mod materialele, informatiile sau orice alte date disponibile pe sau prin revistaromaniamare.ro, respectiv continute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Revistaromaniamare.ro; orice persoana care, prin acceptarea secțiunii Termeni și condiții achiziționează abonamente online sau print ale Revistei România Mare.

(b) Societatea, noi, al nostru, noua, etc – înseamnă Urbancar Management, cu datele de identificare mentionate mai sus;

(c) Revistaromaniamare.ro – înseamna website-ul www.revistaromaniamare.ro, precum și paginile noastre disponibile în retelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram;

(d) Acord – înseamna prezentele termene si conditii generale de accesare si utilizare a revistaromaniamare.ro;

2. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul revistaromaniamare.ro, grafica, precum si orice alt material avand legatura cu revistaromaniamare.ro apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - si sunt protejate, printre altele, inclusiv de legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala si legislatia conexa.

Societatea pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuală, precum si orice alte drepturi asupra Continutului original revistaromaniamare.ro. Societatea pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor originale, dar fara a se limita la toate drepturile de a folosi, de a modifica, adapta sau publica conținutul materialelor respective.

Sunteti de acord ca prin scrierea oricarui material pe revistaromaniamare.ro (e.g. comentariu, precum si orice alt tip de mesaj publicat), transmiteti Revistaromaniamare.ro un drept de autor neexclusiv si nelimitat din punct de vedere teritorial cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea, precum si orice alta forma de expunere sau de comunicare publica a materialului in cadrul Revistaromaniamare.ro si a produselor Revistaromaniamare.ro, pe toata durata de protectie a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza. Drepturile de autor se transmit catre noi in schimbul dreptului pe care vi-l acordam de a utiliza si publica materiale pe Revistaromaniamare.ro.

De asemenea, actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Societatii: trimiterea Continutului Revistaromaniamare.ro catre orice alt website, server, liste de e-mailuri sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, altul decat cel strict necesar pentru utilizarea potrivit acestui Acord a serviciilor furnizate de Revistaromaniamare.ro.

- modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Revistaromaniamare.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Revistaromaniamare.ro sau cu nerespectarea acestui Acord.

- indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Revistaromaniamare.ro asupra Continutului Revistaromaniamare.ro.

- Cererile de utilizare a Continutului Revistaromaniamare.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul Acord pot fi trimise la adresa de email: contact@revistaromaniamare.ro

3. Abonamente, plata abonamentelor

3.1. Servicii gratuite

In cadrul platformei Revistarocmaniamare.ro, Utilizatorii beneficiaza de acces gratuit la articolele informative care preluate din media românească sau straină, precum si la forumurile publice de discutie sau optiunile de postare comentarii disponibile pe website.

3.2. Servicii pre-paid

In cadrul platformei Revistaromaniamare.ro, Utilizatorii pot achiziționa abonamente online pentru articolele originale, semnate de colaboratorii revistei.

3.3. Abonamente la ediția tipărită

In cadrul platformei Revistaromaniamare.ro, Utilizatorii au posibilitatea de a achizționa abonamente pentru varianta print a revistei, ce va fi livrata saptamanal prin Posta Română.

3.4. Crearea unui cont de Utilizator

Pentru a putea plasa o comanda pentru serviciile noastre, este nevoie sa creati un cont in sectiunea destinata acestei operatiuni, devenind astfel Utilizator inregistrat al platformei Revistaromaniamare.ro.

Inregistrarea unui cont se va face prin furnizarea unei adrese electronice de e-mail, a unei parole aferente, precum și a unui nume de utilizator, respectiv “username”, pe care îl veți folosi ulterior pentru a putea fi identificat pe platforma. De asemenea, prin inregistrarea unui cont veti putea gestiona mai eficient comenzile plasate pe platforma, avand posibilitatea de a vizualiza si alte informatii utile referitoare la comenzile plasate anterior, facturile emise etc.

Comanda plasata se va finaliza prin plata integrala a pretului serviciilor alese, prin una dintre modalitătile acceptate de catre Revistaromaniamare.ro indicate in mod expres pe platforma, inclusiv online prin intermediul cardurilor sau a transferului bancar. Atentie, simpla alegere a unui pachet de servicii informative fara finalizarea comenzii nu presupune inregistrarea acesteia!

In momentul finalizarii comenzii, confirmati corectitudinea datelor furnizate anterior si totodata va asumați obligatia de a achita suma de plata afisata.

Ulterior momentului plasarii unei comenzi, veti primi pe adresa de e-mail (adresa de e-mail specificata de dvs. la crearea contului sau o alta adresa de e-mail menționată la plasarea comenzii) o notificare de confirmare a comenzii și de inregistrare cu succes a platii efectuate.

Contractul de furnizare a produsului sau serviciului ales se considera incheiat intre Revistaromaniamare.ro si Utilizator in momentul primirii de catre acesta din urma prin intermediul postei electronice sau prin SMS a notificarii privind efectuarea cu succes a platii.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, Revistaromaniamare.ro este obligat sa emita factura fiscala pentru serviciile furnizate. In acest sens, aveti obligatia de a transmite in mod corect catre Revistaromaniamare.ro toate datele dvs. de identificare necesare pentru emiterea respectivei facturi fiscale.

Va informăm ca puteti consulta preturile aferente serviciilor oferite de Revistaromaniamare.ro pe platforma, acestea fiind exprimate in Euro. Prețul unui serviciu furnizat de catre Revistaromaniamare.ro este cel afisat pe website la momentul finalizarii comenzii.

Revistaromaniamare.ro va depune toate diligentele pentru ca informatiile cuprinse pe website referitoare la serviciile oferite clientilor sai si preturile aferente acestora sa fie actualizate, corecte si complete.

3.3 Aspecte generale legate de plati

Cu ocazia platii, veti primi informatii complete cu privire la sumele de plata, inclusiv toate taxele si costurile suplimentare, daca este cazul. Daca un pret este exprimat in Euro, plata se face in Lei la cursul de schimb de 4,9 RON / 1 EURO. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Societatii. Societatea poate modifica prețurile, le poate crește sau scădea, fară sa notifice in prealabil clienții deja existenți, cu abonamente deja active.    

Subliniem faptul ca Revistaromaniamare.ro nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu va exista nicio situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu Revistaromaniamare.ro si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani. Prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele Revistaromaniamare.ro nu are nici o legatura cu Societatea sau cu echipa Revistaromaniamare.ro, si va trebui tratata ca atare.

Pentru ca noi ne respectam Utilizatorii, in situatia in care accesul dvs. la Continutul Revistaromaniamare.ro este intrerupt din cauze de forta majora sau in cazul in care ne vom afla in imposibilitatea de a onora comenzile pentru varianta print sau online, din aceleasi cauze independente de vointa noastra, partea din abonament ramasa neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea va fi prelungita automat pentru o perioada echivalenta de timp. In nicio situatie, Revistaromaniamare.ro nu poate fi obligat la plata catre vreun Utilizator a unor sume de bani care sa depaseasca in cuantum valoarea abonamentului platit de respectivul Utilizator si a taxelor de transfer a contravalorii abonamentului in contul Societatii.

3.4. Acces

Accesul la unele dintre articolele care intra in Continutul Revistaromaniamare.ro este permis doar dupa plata unui abonament in sistem.

Pentru a cumpara un abonament trebuie să solicitați în mod expres acest tip de serviciu, prin plasarea unei comenzi pe platforma Revistaromaniamare.ro. La activarea oricarui tip de abonament este necesara inregistrarea si activarea unui Cont de Utilizator. Acest cont poate fi inregistrat de dumneavoastra, iar activarea contului se va face de catre dumneavoastra.

Abonamentele va vor pune la dispozitie serviciile mentionate in Contul dvs. de Utilizator.

Nu este permisa denuntarea unilaterala a abonamentului anterior expirarii perioadei pentru care a fost incheiat și nu va putem oferi rambursari pentru achizitiile efectuate prin intermediul Revistaromaniamare.ro. Utilizatorul nu poate solicita returnarea sumei aferente achitate pentru un abonament, după ce plata a fost efectuata.

4. Reziliere

Nerespectarea de Utilizator a conditiilor de utilizare a abonamentului detaliate in sectiunea 3 respectiv a obligatiilor privind protejarea proprietatii intelectuale detaliate in sectiunea 2, da dreptul Societatii de a opri de indata accesul la servicii si de a rezilia acest Acord, fara punere in intarzie si fara interventia instantelor de judecata.

5. Modificări ale website-ului

Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului Revistei Romania Mare.

În masura în care aceste modificări ar avea un impact asupra serviciilor furnizate Utilizatorilor Revistaromaniamare.ro, aceștia vor fi informați în legătura cu modificările efectuate prin publicarea unei mentiuni cu privire la modificari, pe site-ul Revistaromaniamare.ro (pentru celelalte categorii de Utilizatori).

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul website-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Revistaromaniamare.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

Aceste sfaturi sunt destinate sa reduca pericolul de acces al unor persoane neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur Utilizator. Este interzisa dezvaluirea datelor de acces (username si parola) la contul Revistaromaniamare.ro catre terti, indiferent de calitatea acestora. Revistaromaniamare.ro nu permite accesul mai multor Utilizatori sau accesul unei retele la Continutul Revistaromaniamare.ro. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, Revistaromaniamare.ro isi rezerva dreptul de a rezilia Acordul fara punere in intarziere si fara orice alte formalitati, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

7. Acord de confidentialitate

Informatia pe care o furnizati catre Revistaromaniamare.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Revistaromaniamare.ro.

8. Diverse

Modificarea acestui Acord. Orice modificare a acestui Acord va fi adusa la cunostinta Utilizatorilor abonamentului cu 15 zile inainte de a intra in vigoare.

De asemenea, modificarea Acordului va fi anuntata pe o perioada de 15 zile si prin publicarea in prima pagina a website-ului.

De asemenea, unele servicii oferite de Revistaromaniamare.ro pot face obiectul unor termeni contractuali diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale Continutului Revistaromaniamare.ro pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul Continutului Revistaromaniamare.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Revistaromaniamare.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Revistaromaniamare.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Revistaromaniamare.ro.

Notificari. Orice notificare catre Revistaromaniamare.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei si a postei electronice contact@revistaromaniamare.ro, la adresa mentionata in prezentul document.

9. Sesizări și reclamații

Eventualele sesizări sau reclamații în legătură cu serviciul informativ achiziționat pot fi formulate și trimise prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: contact@revistaromaniamare.ro

Revistaromaniamare.ro va proceda la soluționarea acestor sesizări/reclamații într-un termen rezonabil, fără a depași 30 de zile calendaristice de la primirea lor.

 

Va multumim,

Echipa Revistaromaniamare.ro

Piata Presei Libere, Nr. 1, Corp C, Etaj 1, Camera 126

www.revistaromaniamare.ro

contact@revistaromaniamare.ro