Prosperitatea naționalismului nativ (2)
  • 03-06-2019
  • 2 Comentarii
  • 837
  • 8

Gena asta a slugărniciei, a trădării, a fost ,,cultivată” sute de ani de către ,,boieri”, și este și azi întreținută tot de aceștia, doar că acum se numesc politicieni, baroni, jurnaliști sau ONG-iști, care se ascund în spatele unor partide, al unor canale media, sau doar în spatele unor averi fabuloase. Ei, aceste năpîrci, de acolo, din adăpost, întunecă mințile celor care îi ascultă, astfel încît tu să rămîi umil,  slugarnic, slab și plecat în fața lor, a unor bezmetici, de fapt, a unor trădători sadea, să rămîi o victimă a propriilor temeri, să nu ridici glasul, să nu îți ridici privirea!

Uitați-vă la cine vă îndeamnă să fiți ,,liberi”, asta în timp ce vă înrobesc, la cei care merg în străinătate să pîrască, la cei care vă mint, la cei care sînt mai ,,europeni” decît voi. Și veți vedea că ei sînt plătiți ca voi să fiți prost informați, ca voi să rămîneți slabi, să fiți parte integrantă a turmei de tîmpiți care, precum oile, merg la pieire cu zîmbetul pe buze, fără să înțeleagă că viitorul este distrus.

Problema reală a României, a românilor, este că avem încă slugărnicia în sînge. Și cei care ne spun adevărul sînt slăbiți de acele forțe mai puternice care nu vor ca demnitatea să revină pe plaiurile noastre. Cu cît mai puțini români se vor ridica, cu atît mai mult națiunea se va afunda în întuneric, în sărăcie. În sărăcie spirituală, mai ales. Fie că ești jurnalist, politician sau doar un zgomot surd într-o Piață, atunci cînd negi apartenența la tradițiile și valorile României, cînd negi nevoia de prosperitate reală a românilor, nu faci altceva decît să te piși de sus pe sîngele celor care, sute de ani, au murit ca tu să fii viu acum, în această țară. Te piși inclusiv pe sîngele celor care în 1989 au murit, pentru ca tu acum să fii bogat și prost sau doar un trădător nenorocit, bine ascuns de Servicii.

Române, dacă te simți creștin nu ai de ce să te rușinezi, nu ai de ce să îți ascunzi valorile. Fii naționalist, fii patriot, și fii mîndru de asta. Nu nega apartenența la acest neam și fii o piesă importantă în modificarea ADN-ului românesc și în eliminarea din sîngele nostru, pentru totdeauna, a genei care ne face uneori atît de slabi. Nu accepta să-ți fie ucise valorile, nu accepta ca cei din jurul tău să te facă să renunți, rămîi demn și fii acel român despre care marii noștri barzi au scris de-a lungul vemurilor. Boierimea asta trădătoare, neamul ăsta prost care domină acum financiar și mediatic această țară, are să dispară doar dacă fiecare dintre cei care simt cu adevărat românește are să își asume și are să creadă cu adevărat că o reală prosperitate și bogăție pentru țara asta o poate aduce DOAR naționalismul, nu altceva. Ceea ce alții au nativ, cu secole întregi de experiență, noi acum începem să vedem, începem să conștientizăm. Naționalismul, acest ,,populism” expus de ,,neoliberali” ca fiind nociv, este, de fapt, benefic pentru România. El este nociv pentru ei, fie că sînt ,,neoliberali” sau „neomarxiști”. Le este frică pentru că bogăția lor are să fie redusă, pentru  că viața lor va fi răvășită. Pentru ei, da, este nociv naționalismul tău. Dar pentru tine, române, nu!

Se tot vorbește în România, de ceva ani, de un ,,punct zero”, de o resetare a valorilor, a politicii, a tot ce este rău în țara asta. Cred că primul pas este ca fiecare dintre noi să devenim un Vadim Tudor, în fiecare din noi să încolțească acel sîmbure curat de libertate autentică, de dragoste de țară, de iubire de patrie, de dorința autentică de prosperitate și bogăție! Pentru că e bine, pentru că e normal să ne dorim să fim bogați, să fim prosperi. Or, ca să ajungem aici, este nevoie să începem acum această schimbare, astfel încît peste o sută – două de ani, tot ce se naște în România să fie nativ naționalist, un caracter care nu va avea nevoie de această etichetă pentru a fi recunoscut, acest mod de a simți fiind cel cu care vom porni în viață. Nu plecarea capului, nu privirea în pămînt, nu reținerea să recunoaștem cine sîntem, și mă refer la cei care cu adevărat sînt români. Nu așa schimbăm paradigma în țara asta. Nu! Punctul acela de referință, acel moment al resetării, este în inima, în sufletul fiecăruia. Și primul gînd este să decidem cum dorim să mergem mai departe, cum dorim să ne fie copiii și cum vrem să ieșim din această viață: cu fruntea sus, sau în genunchi!

În ceea ce mă privește, am fost și sînt naționalist nativ, cu o latură liberală reală în sînge. Trump, președintele american, a declarat că este naționalist, SUA fiind cel mai naționalist și patriot stat din lume, un exemplu pe care noi, românii, trebuie să-l urmăm. Dar nu prin defilarea cu valori americane, cu steagul american, ci prin expunerea valorilor românești, prin verticalitate și multă valoare adăugată în tot ceea ce facem. Prosperitatea României, protejarea valorilor ei, fie că sînt ele umane, materiale sau spirituale, trebuie să fie primul obiectiv al oricărui român, al fiecărui politician care conduce destinele acestei țări. Cei care zic că aduc prosperitate prin înstrăinarea valorilor naționale, fie ele spirituale, materiale sau educaționale, sînt, în fapt, trădătorii națiunii, cei care trăiesc din comisioanele percepute la vînzare.

România începutului de mileniu este, de fapt, o colonie condusă de naționaliștii altor state. Este timpul ca în țara noastră să înceapă o mișcare spre independență, pe un front larg. Un front al schimbării de mentalitate, al schimbării clasei politice, a educației, dar, cel mai important, al schimbării modului în care ne raportăm la noi înșine. Pentru că dacă noi, românii, nu ne respectăm pe noi, vă asigur că nimeni nu ne va respecta în afară. Și asta se vede cu ochiul liber. Primul pas pe care trebuie să-l facem pentru a schimba paradigma este să ne păstrăm identitatea printre alte națiuni. Turnul Babel nu a fost acceptat de Dumnezeu poate tocmai pentru că El a dorit ca națiunile să își găsească singure drumul în istorie. De ce noi să acceptăm, fără luptă, ca istoria noastră să fie scrisă de alții?

Europa este a naționaliștilor. România trebuie să fie naționalistă. Fii naționalist, fii mîndru de asta! Și dacă cineva rîde și se alătură turmei, lasă-l să fie berbec, oaie sau măgar, pentru că drumul tău este, de fapt, cel al națiunii române! Și o să fii respectat pentru asta!

Sfîrșit

Tano

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite