PLUS și efectul OB
  • 18-03-2019
  • 0 Comentarii
  • 120
  • 0

De curînd, un membru de seamă din condu­cerea partidului PLUS, i-a declarat cu nonșalanță unui Nostradamus ratat că, în viitor, cetățenii onești ai acestei lumi vor evolua. Și în acest sens, primul pas ar fi renunțarea la proprietate, la familie, cam la tot ce înseamnă individualism, totul urmînd să fie tratat la comun. În ziua în care Oana Bogdan – OB a lansat aceste inepții în spațiul public, s-a simțit un cutremur de mică intensitate, o boare de răcoare a trecut pe multe spinări românești, iar o transpirație, și ea rece, a început să se prelingă peste tot ce înseamnă Constituția României. Stalin s-a răsucit în mormînt, împreună cu Lenin, Marx și alți comuniști de seamă. Ceaușescu a dat de băut tuturor celor din Iad sau din Rai, pe unde o fi el acum, iar Hrușciov a decis că ziua cu pricina o să devină Ziua Mondială a Comunismului.

Oana Bogdan, probabil fiică de gradat, ca mai toți cei care se perindă pe la PLUS, a dovedit ori că în trecut a frecventat MISA, ori că în prezent este o membră de seamă a unor cluburi de swingeri.  Altfel nu îmi explic cum de a reușit ca, într-un timp atît de scurt, să emită cele mai incredibile prostii posibile, probabil o extensie a idealurilor lui Cioloș și ale tuturor celor care formează acest PLUS, despre care știm că nici nu s-a născut bine și a ajuns deja sus, în fruntea sondajelor, călare pe PNL chiar.

Din fericire, aberațiile OB au fost sancționate de cîțiva membri de partid, dar, din nefericire, chiar și după o asemenea cretinitate de declarație, PLUS ăsta tot mai există, evident, alături de alți progresiști, și ăia cu multe semne de întrebare după ei, dar oricum, toți cu eticheta Serviciilor Secrete adînc încastrată atît pe umeri, cît și în mentalitate.

În ceea ce o privește pe OB, credem că nu a demisionat încă din funcția respectivă, așa cum nimeni nu i-a cerut demisia. Faptul că fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, a declarat ca va părăsi PLUS și nu i-a cerut ăleia să dispară din peisaj, dovedește că femeia respectivă are sînge în instalație, nu glumă.

Pînă una, alta, sper ca ea, Oana Bogdan,  să ne arate din plin că dînsa  chiar crede în ceea ce a declarat, așa că așteptăm să renunțe la tot ce are, să renunțe la familie, dacă are, și să devină prima persoană care pășește în viitor fără nimic, dar avînd, totuși, totul.

Sunt sigur ca in acest moment, Bill Gates se gandeste serios sa renunte la proprietatile pe care de detine si sa se alature recentei miscari „OMB” care, probabil, a captat deja atentia tuturor miliardarilor planetei.

Tano

* Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite