Atenție, se pune în aplicare planul final contra României!
  • 16-04-2019
  • 0 Comentarii
  • 677
  • 2

Motto: ,,Nu acest lucru e greu, să scapi de moarte, ci cu mult mai greu e să scapi de tică­loşie; căci fuge mai repede deît moartea” (PLATON, ,,Apărarea lui Socrate”)

După 30 de ani de la ,,pră­bușirea dictaturii” sau de cînd ,,ne-am cîștigat libertatea”, românii au două certitudini: că ,,altcineva decide” și ,,nu ne mai miră nimic”, nimic rău sau nefiresc, evident. În rest, totul e contestabil, nesigur, orice adevăr spus de unii români e privit de ceilalți ca o mare minciună, în spatele oricărui demers al unei tabere, cealaltă vede ceva malefic. Și asta e ipostaza fățișă, pentru că la nivelul anonimatului, mă refer la atotputernicele ,,rețele de socializare”, situația e mai gravă, prăbușirea comportamentului românilor fiind cumplită, chiar apocaliptică!

Și, fără exagerare, au dreptate oamenii în vîrstă, bisericoși, care, auzind și văzînd ce se întîmplă, reiau celebra reflecție pe care o uitasem de mulți ani: ,,Vine sfîrșitul lumii”. Se referă la demența expunerii imoralității, la impunerea obiceiurilor contra naturii, la supremația veștilor despre răul produs de oameni, pînă la prosteala generală a șarlataniei ,,ocult-ezoterice”, care, cumva, ocupă un plan principal al interesului omului scăpat de educația ,,materialist dialectică și științifică”…

Situația din această primă jumătate a lui aprilie îmi pare a aduce ceva nou, o accelerare a unei anume stări… pe care nu mă feresc să o numesc ,,fenomen de dezagregare a României”. Am scris săptămîna trecută de ceea ce se petrece la nivelul principalelor partide – și anume inversarea, ca la un semnal, a polilor! PSD, creat pe o structură de activiști PCR (plus UTC și UASCR), a devenit… anticomunist!

Încercînd să-l dea jos pe obscurul procuror general, aflat oricum la finalul mandatului, liderii PSD dau tonul atacului la propria rădăcină! Zice Dragnea că PSD are 160 de ani vechime… Hai, nu mă-nnebuni!… Tatăl vostru e nea Nelu, fără el și activiștii PCR ai lui Cozmîncă erați zero! Vă mîncau de mult ,,partenerii” cărora le-ați dat țara pe mînă! Lasă că o fac acum… Apropo – întrebare simplă și logică: Are PSD alternativa clară la Lazăr, un procuror general ,,minune” care să oprească abuzurile din Parchete? Nu, evident, ei nu au nici măcar ministru al Justiției, pentru că pe Tudorel Toader mai mult îl bîrfesc… Așa că, după ce Lazăr va fi scos din joc, (,,păpușarii”) vor introduce în scenă alt personaj, mai bine conceput pentru situația actuală! Dar oare ei, pesediștii, chiar nu s-au gîndit niciodată de ce nu cer ,,ambasadele” înlocuirea lui Lazăr? Că doar vreo doi ,,dizidenți” din cei trei sînt cetățeni americani – fiindcă nu știu cum, dar imediat din pușcăria Aiud – țuști în SUA!… Unde s-au mai și ,,realizat”, după cum spunea unul! În fine, ideea e că, dacă pe Iohannis l-o avea Lazăr cu ceva la mînă, pe Klemm sigur nu-l are! Și atunci, cum de nu iese Klemm să zică marș afară, comunist ,,torționar”?! Oare nu cumva planul e să-i lase pe pesediști să-și taie singuri rădăcinile?

Uite-i cum atacă zi de zi, din ce în ce mai tare, perioada Nicolae Ceaușescu – datorită căreia ei nu doar că există, dar a supraviețuit și România condusă de PSD și de ciocoi liberali, mai ales de aliatul lor, Tăriceanu! Păi cine a vîndut mai mult din moștenirea lăsată de ,,dictatură” decît PSD?! Aveți resurse și energie suficiente ca să vă bateți joc de ea? Păi datorită ,,dictaturii” le aveți, netrebnicilor! Mai avem capacități de extracție și rafinare a resurselor? Tot din cauza ,,regimului odios”! Mai avem păduri? Hai, să vă aud… ne-ați împădurit voi, sau Occidentul? Nu, ,,tîmpiții” lui Ceaușescu au știut să păstreze și pădurile, să exporte și mobilă, iar PSD+PNL și ,,investitorii strategici” au distrus tot! Mai grav, văd cum cretinismul politicianist și trădarea mizerabilă a trecutului se răspîndesc la electoratul PSD… Atîta prostie, să reiei tîmpeniile anilor ’90, cu adaosul necunoașterii așternute de zecile de ani, plus manipulările neîncetate ale celor din Occident, mai ales de peste Ocean! Paranteză – ce zice Iohannis în replică: ,,Torționarii comuniști trebuie să suporte consecințele pentru faptele lor”! Adică PSD a readus în scenă acest subiect ciudat – dar Iohannis și cei din afară vor defini cine sînt ,,torționarii” și mai ales cine trebuie ,,tras la răspundere”! Aceasta ar fi o parte a rolului lui Lazăr, într-un spectacol în care PSD interpretează propriul deces!

Dar, iată că Lazăr mai are un rol: Revoluția! Așa-zisa revoluție… Hai să fim serioși – evident că NU Dan Iosif, Nica Leon, Dincă Gogoșarul și alți indivizi obscuri (la acea vreme) au răsturnat regimul, dar la fel de adevărat e că marea majoritate a celor care au ieșit în stradă au făcut-o spontan! Acum, România e pusă într-o poziție imposibilă! Dosarul, așa cum e trimis de procurori la insistențele lui Lazăr, arată o lovitură de stat – făcîndu-i părtași la așa ceva pe cei care au ieșit cu bună credință în stradă! Inclusiv pe cei care au murit… Ceea ce simt acum familiile lor este inimaginabil! Are legătură cu scandalul ,,Aiud” această trimitere în grabă a dosarului nefinalizat? Pare evident! Procurorul general a fost acuzat că a trimis în instanță Dosarul Revoluției fără ca acesta să fie finalizat! Există surse care afirmă că Lazăr ar fi pus presiune pe procurorii militari să facă mai repede rechizitoriul, pentru ca dosarul să fie trimis în instanță – ba chiar magistrații militari din cel mai important dosar, cu implicații pe toate planurile, inclusiv externe, au delegat polițiștilor o parte dintre audieri! Sigur că Lazăr avea un interes direct, explicit – el candida oficial pentru un nou mandat de procuror general, dar pot apărea și alte conexiuni, inclusiv la nivel de Iohannis. Indiferent care e mobilul acțiunii, efectul e clar: un alt moment al istoriei a fost aruncat în noroi, cu tot cu figurile principale… și mai urmează alte și alte personaje! Rezultatul final e chiar previzibil: nu va mai exista nici un român bun în toată istoria!

Acest scenariu, cu cele două ,,roluri” ale lui Lazăr, este, din păcate, și o ridicare pe culmi a prostiei – România, țara atîtor genii, e făcută praf prin intermediul acestui… nimeni! Iar PSD a uitat o vorbă – cînd te bagi în mocirlă, te mănîncă porcii! #porcii, ca să fiu în ton cu vremurile!

În fine, al treilea episod, de-a dreptul incredibil pentru o țară normală, este chiar referendumul lui Iohannis! Iată cum îl definește președintele României din 2019, după consultările cu partidele (parte oficială a procedurii referendumului!) – urmăriți pasajele subliniate: ,,Le-am spus direct că după părerea mea acest asalt al PSD asupra Justiţiei, care durează de mai bine de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea românilor, iar acest răspuns este, evident, un referendum”. Deci, Iohannis a spus-o cu gura lui oficială și într-un cadru oficial – parte a referendumului – că… e vorba de un referendum anti-PSD! Că e vorba să dea românii un răspuns pe tema justiției sau a cultivării de lalele pe Marte, asta mai puțin contează, în condițiile în care președintele, inițiatorul referendumului, a definit un PARTID căruia trebuie să i se adreseze populația prin referendum. De fapt, un asemenea demers contra unui partid seamănă cu celebrele îndemnuri de după instalarea comunismului românesc, cînd populația ,,cerea”, după ce era întrebată prin presă, dacă să fie scoase în afara legii PNȚ, apoi PNL – iar vîrfurile politice să fie trase la răspundere! Dar nici chiar atunci nu s-a organizat un referendum – deși ce simplu le-ar fi fost, mai ales cu puterea sovietică în țară! Numai că acum nu mai avem ,,puterea sovietică” în țară – ci una mult mai perversă, și mai persuasivă, în multe privințe. Credeți că a făcut PSD vreun demers urgent la CCR după această declarații ale lui Iohannis? Aiurea, au mers înainte cu prostia lor cu ,,deținuții politici”, căzînd mai adînc în capcana întinsă! De parcă ridicolii de azi ar fi fost creați de Ticu Dumitrescu, nu de Ion Iliescu! Și stai să vezi cînd vor apărea surprize cu acești ,,eroi”… Tare mă tem!…

Sincer, mă doare de PSD… exact cît i-a durut și pe ei cînd l-au lucrat pe Vadim și au lovit PRM-ul! Dar, din păcate, PSD este ultimul partid capabil să mai păstreze ceva din România… a românilor. Sau, mai curînd ,,era”… pentru că, iată, încetează să mai fie! Iar odată cu accelerarea căderii și transformării întru ridicol a PSD, e clar că se pregătește ceva pentru România.

Pe scurt, ce am observat din 2004 încoace? Dispariția Armatei naționale și includerea micului număr de militari români într-un sistem fără legătură cu nevoile națiunii; expunerea Serviciilor de securitate internă și externă la controlul unor Servicii Străine, și va urma demilitarizarea acestora, afectînd grav loialitatea – specifică militarului, nu civi­lului contractual; încurajarea sentimentului regional, cu preponderență în Transilvania și Banat, cu atitudini clar autonomiste – chiar declarate, pe anumite domenii; amplasarea pe teritoriul României de baze și trupe străine; împiedicarea reluării relațiilor tradiționale cu zona estică, prin subordonarea diplomatică și a politicilor externe către SUA; preluarea resurselor naturale, controlul asupra unor domenii energetice; implicarea străină în domeniul justiției, inclusiv prin presiuni vădite, dar și prin prezența agenților străini la decizii, în cazuri importante; presiuni directe asupra Guvernului, de la nivel de ambasadori sau chiar de la Bruxelles; controlul asupra societății civile, prin ONG-uri finanțate și inspirate din afară; în fine, distrugerea capitalului privat românesc și a oamenilor de afaceri autohtoni.

Acestea și multe altele se întîmplă din 2004 încoace, de cînd am intrat sub controlul NATO (mai ales informativ) și de cînd PSD a fost transformat, ajungînd la gruparea haotică de azi – iar zona naționalistă a fost nimicită. Accelerarea distrugerii sau transformării finale a PSD este ultimul pas, după care, de la noua suprastructură ,,social democrată” nu vei mai auzi nici măcar discursuri a la Pleșoianu, sau ca acelea ale Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European. Ca să nu mai vorbim de vreo opoziție pe zona de resurse sau la vreo decizie ,,strategică”…  Drumul e clar – și mă înspăimîntă că forțarea asta a accelerației ne va arunca, la prima cotitură, într-o prăpastie a viitorului.

DRAGOȘ DUMITRIU

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite