Zahărul – dulce și, totuși, atît de amar!
  • 04-07-2022
  • 0 Comentarii
  • 125
  • 0


Despre efectele negative ale zahărului asupra sănătății s-au scris multe. Studii recente arată că 7 din 10 decese sînt cauzate de inflamațiile din corp, generate, în cea mai mare parte, de consumul excesiv de zahăr. Cînd este consumat în forma lui naturală – din fructe sau din anumite legume – acțiunea asupra organismului este diferită, deoarece, înainte de a intra în sînge, oligoelementele de care aparține se descompun și îi neutralizează efectul nociv.
Zahărul rafinat și produsele care îl conțin pot fi comparate fără exagerare cu ,,alimentația moartă”, deoarece ne destabilizează depozitul de minerale și oligoelemente din organism, dere­glează metabolismul și reprezintă cauza directă a inflamațiilor încheieturilor, dereglării somnului, afecțiunilor cardiace, pierderilor de echilibru, oboselii și lipsei de vitalitate, nervozității, durerilor articulare, bolilor pielii. Zahărul provoacă tensiune oscilantă, dereglează flora intestinală, atacă frontal dantura, acidulează sîngele – fenomen ce duce la osteoporoză – dereglează sistemul imunitar al corpului, duce la diabet de tip II, întrerupe producerea celulelor albe în sînge, care atrage după sine infecții, inflamații, greutate excesivă și provoacă diferite forme de cancer. Zahărul este, de asemenea, răspunzător de formarea timpurie a ridurilor. La fel de nocivi sînt și înlocuitorii sintetici.
În clinica noastră vin pacienți dependenți de zahăr, dar care nu conștientizează acest lucru, în industria alimentară fiind folosit în aproape toate alimentele de la pîine sau sosuri la diferite forme prelucrate de alimente. Centrul german Dermavital vine în ajutorul dumneavoastră cu terapii moderne de diagnosticare și cu tratamente energetice care se focusează pe neutralizarea dependenței de dulciuri, tutun sau alcool, microdetoxifierea corpului la nivel celular, restabilirea balanței energetice în organism.
Diagnosticarea însoțită de buletinul de analize energetic ne arată dependența pacientului de zahăr, ce poate fi neutralizată. Terapiile bazate pe informație sînt personalizate și readuc corpul în echilibrul energetic din care este ieșit, fără durere, fără medicamente. Este recomandat atît copiilor, cît și persoanelor adulte, indiferent de vîrstă. Aparatele de diagnosticare și terapie au la bază fizica cuantică, ce ne prezintă o materie în permanentă modificare, formată din masă și unde, frecvențe și informație.
Corpul nostru nu poate exista nici măcar o zi fără energie, care trebuie să curgă în corpul uman ca un „izvor de munte curat și reconfortant”. În acel moment, omul este în echilibru cu el însuși și cu natura din jurul lui, iar fenomenul de autodistrugere este întrerupt.
Centrul German DermaVital din București vă pune la dispoziție și tratamente de nutriție efectuate de un medic diabetolog nutriționist. Sînt tratamente moderne, care se bazează pe informație.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite