„Vreau să fiu un președinte care va reda puterea românilor!
  • 01-07-2024
  • 0 Comentarii
  • 56
  • 0

Să le arătăm  împreună tuturor celor care spun că nu se poate că, de fapt, SE POATE!”
Președintele AUR, George Simion, a prezentat joi, 27 iunie, planul cu care vine în fața românilor pentru a le cere votul la alegerile prezidențiale. Prin „Planul Simion”, președintele AUR își asumă construirea a un milion de apartamente pe parcursul a 10 ani, locuințe care să fie date la un cost real românilor. „Vrem să construim anual 100.000 de case la un preț standard de 35.000 de euro pentru apartamente de două camere. În cariere noi, cu toate sistematizările făcute și cu toate condițiile: creșe, grădinițe, spitale, locuri de joacă, parcuri, școli, policlinici. În momentul ăsta din păcate s-a construit în România, pe lîngă marile orașe, un anumit tip de cartiere, cele dormitor. Strada are trei metri, nu are cum să ajungă un pompier acolo. Nu există locuri de joacă sau condițiile minime în anul 2024. Generația mea stă în chirii sau este îndatorată la bănci. Ce cred că trebuie să facă un președinte și un guvern este să ia apărarea propriilor cetățeni, să impună firmelor de utilități să construiască toată infrastructura necesară așa cum îi obligă legea, să impună băncilor să nu dubleze sau tripleze rata dobînzilor. De aceea, pe lîngă case la 35.000 de euro apartamentul de două camere, 50.000 de euro – trei camere, 75.000 de euro apartament cu patru camere cu dobîndă zero, propunem refinanțarea tuturor creditelor imobiliare, în funcție de suprafața pentru care românii s-au îndatorat”, a declarat George Simion.
Peste două milioane de români plătesc în prezent credite bancare pentru locuințe. Planul Simion va oferi posibilitatea românilor să își refinanțeze aceste credite, pentru a beneficia de dobîndă zero. „Vor veni cei de PSD și PNL să vă spună că nu se poate, că nu sînt bani, că nu sînt specialiști, că nu se poate să facem astfel de proiecte. Prin presa pe care o plătesc cu zeci de milioane de euro în fiecare an o să înceapă să ridiculizeze acest plan. Asta este directiva. În România, astăzi sînt peste două milioane de români care sînt datori la bănci, două milioane de familii afectate, cu rate de două ori mai mari decît cele de acum patru ani, care abia supraviețuiesc de la o lună la alta. Avem aproape trei milioane de români zidari, frizeri, din HoReCa, cei care nu îș permit să își cumpere o casă, pentru că nu se încadrează, venitul e prea mic. Da. Salariile sînt mici, dobînzile sînt mari, iar prețul la locuințe sînt mult prea mari. Planul Simion își propune să rezolve această problemă socială prin reconstrucția României”, a declarat Marius Lulea, inginer constructor și prim-vicepreședinte AUR.
„Planul Simion” conține, pe lîngă împroprietărirea românilor, în total, 200 de măsuri în favoarea cetățenilor acestei țări. Printre ele se numără și reducerea taxării muncii, o povară greu de suportat în contextul prețurilor din ce în ce mai mari. „Statul român e cinic, are alte priorități. Statul român are ca prioritate să ajute un alt popor, să dea cu subsemnatul acolo unde i se spune, că e un pion, să dea rachetele Patriot Ucrainei. Nu se preocupă de faptul că românii sărăcești. A uitat că trebuie să fie plasă de siguranță socială. Ăsta este Planul Simion”, a subliniat Gheorghe Piperea, avocat și europarlamentar AUR.
În următoarea perioadă, George Simion va merge în toate orașele țării pentru a semna cu românii contracte de angajament pentru construirea a un milion de locuințe în următorii 10 ani, dacă va fi ales președintele țării.
Biroul de Presă
AL ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Planul Simion pentru reconstrucția României

După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viață democratică, iar liderii providențiali pe care îi așteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României.
’24
Îi văd pe contracandidații mei: obosiți și blazați. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un președinte tînăr și energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său. Renașterea speranței este singura care poate reconstrui Țara!
Aud, dar și ascult
Simbolic, porțile Cotroceniului trebuie deschise. Și le voi deschide efectiv, cum am făcut-o și cu alte instituții, la care fiecare român să aibă acces. Un președinte care nu este pornit de la talpa Țării nu poate înțelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Țară este în suferință. Voi cere părerea înțelepților acestei țări, voi aduna profesioniștii și mă voi consulta cu poporul meu, și în campanie, dar și ca Președinte.
Eliberăm statul
Prin referendumuri care să fie aplicate voi reda puterea românilor. Prin democrație: 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi, și prin eliminarea tuturor instituțiilor inutile și angajaților care stau degeaba la stat: voi fi un președinte drept, fără interese partizane. Lăsăm doar 800.000 de angajați în sectorul public, cum aveam la începutul anilor 2000. La final de mandat, alegerile vor fi libere și românii își pot hotărî singuri soarta printr-un sistem electoral corect.
O țară de stăpîni
Libertatea și proprietatea sînt sfinte. Vreau o țară de proprietari, pentru a rezista la provocările pe care le avem în față. Planul de Împroprietărire a românilor va permite fiecărui român să își folosească agoniseala pentru a avea o casă pentru ei și copiii lor. Asta va reporni economia și va crea prosperitate. Nu voi promulga nicio lege care încalcă libertatea și voi fi garantul apărării drepturilor fundamentale.
Munca prețuită
Îmi asum să las în buzunarul românilor muncitori banii cuveniți în urma efortului lor. Taxarea muncii va fi redusă la 25%. Mai mult, este hoție. Școlile de meserii, învățămîntul dual, parcurile industriale și platforma online de angajări, împreună cu stimularea producției în țară și obligarea prelucrării resurselor naturale în țară vor putea inversa fluxul migraționist.
Vreau liniște în țară și pace în lume
Vreau să feresc România și cetățenii ei de orice conflict. Țara trebuie să rămînă în stare de neutralitate și, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieți nevinovate. România nu va intra în război cît timp eu sînt președintele ei.
Sînt neexperimentat, am făcut multe greșeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung pînă aici. Cred că, avînd sprijinul vostru, vom decide iarăși noi pentru noi și nu alții pentru noi.
Nu voi putea singur, doar cu voi și prin voi!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
GEORGE SIMION, Președintele AUR


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite