Vizita de lucru a tovarăşilor Victor Ponta şi Daciana Sîrbu
  • 06-05-2014
  • 0 Comentarii
  • 103
  • 1

* Vizita de lucru a tovarăşilor Victor Ponta şi Daciana Sîrbu

* Elena Udrea era să aterizeze cu paraşuta, la punct fix, drept în capul lui Băsescu * Un criminal: Radu Mazăre * Al doilea criminal: Cristian Preda (Viermele) * Al treilea criminal: Radu Banciu

 

* LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. A trecut şi ziua de Unu Mai, dar Unu’ Mai urît ca Ponta nu s-a mai văzut! Pocit-pocit. Microcefal. Nas borcănat. Ochi mongoloizi. S-a dus în vîjîială, în Portul Constanţa (Vizită de Lucru!), însoţit şi de curva popii, care şi-a făcut campanie electorală pe banii Guvernului, adică ai românilor. De la Elena şi Nicolae Ceauşescu încoace nu s-a mai văzut aşa ceva! Iar televiziunile au difuzat, cu neruşinare, imagini cu cei doi căpiaţi – deşi publicitatea electorală fusese interzisă în acea zi de sărbătoare. * În aceeaşi zi de 1 Mai, Băsescu a fost, în direct, la B1 TV. La un moment dat, prezentatorul emisiunii, Silviu Sergiu (de la „Evenimentul zilei“) a anunţat că Elena Udrea a sărit cu paraşuta! Sinceri să fim, ne-am aşteptat ca ea să sară, la punct fix, drept în capul lui Băsescu.

Nu era exclus, ştiut fiind faptul că dragostea face minuni. Oricum, curajoasă fată! Paraşutista de profesie Gabriela Vrînceanu Firea Pandele de ce nu mai sare? Îi e, cumva, teamă că n-o să-l mai găsească acasă pe bărba-su? * La emisiunea amintită, Dan Andronic a comis-o iar: „Există riscul ca cineva“. Puradelul habar n-are de regulile elementare ale Limbii Române. Cu mucii-n fasole a dat şi numitul Silviu Sergiu: „Preasfinţia Sa Daniel“.

Adresarea corectă în cazul Patriarhului este Preafericirea Sa, ori Preafericitul. Preasfinţia Sa i se spune unui rang inferior: episcopul. * Nici Băsescu nu s-a lăsat mai prejos, livrîndu-le românilor, de Armindeni, o sticlă de pelin amar pe stomăcelul goooool (Ilie Dobre): „Aceşti 10 ani sînt cea mai bună perioadă de la întemeierea Statului Unitar Român“ (?!). Adică cele două mandate ale lui, 2004-2014. Ce anii ’20-’30, sau ’30-’40? Ce anii ’65-’75? Vax Albina! Măreaţă perioadă, într-adevăr, în care milioane de români şi-au luat lumea-n cap, s-au închis şcoli şi spitale, au fost tăiate salariile şi pensiile etc. Ceva mai multă modestie n-ar strica, Băsescule! Nu de alta, dar umflarea asta în pene n-o să-ţi ajute la nimic atunci cînd americanii te vor lăsa din braţe.

* Absolut scandalos trocul pe care conducerea Bisericii Ortodoxe l-a făcut cu Guvernul de bişniţari condus de maimuţoiul Victor Ponta! Nu ne vine să credem că Daniel Ciobotea Îl vinde pe Isus Christos pentru 30 de arginţi (5.000.000 de euro)! Zilele acestea, postul privat „Trinitas“ a difuzat şi a tot reluat o emisiune cu un vagabond pe nume Bogdan Stanoevici, pe care Victor Ponta l-a făcut… ministru! De ce? Ca să-l răsplătească pentru că, la începutul anilor ’90, alături de şeful reţelei S.I.E. din Paris, Mihai Bobeică, l-a ajutat pe el, fugarul bătut de mineri. Acest Stanoevici ne-a vorbit, nouă, românilor, de mîndria de a fi români! Ne ţinea predici, la postul Trinitas, despre românism. Păi, îi propunem Patriarhului să-şi schimbe, şi el, numele – în Ciubotevici.

„Credeţi în noi! Credeţi în mine!“ – a mai lătrat fripturistul cu cap de nagîţ şi cu părul vopsit. Adică românii să nu creadă în Biserică şi în Isus Christos – ci în Guvernul PSD şi în el, minoritarul Stanoevici care-a căpătat o ciosvîrtă de ros! Oh, sfîntă mare neruşinare! Nu credeam că cel mai prost post TV din România, Trinitas, poate deveni şi mai ticălos! Am văzut-o şi pe-asta. Realizator, un tut-mut pe nume George Grigoriţă. Alături, un popă care şi-a tăiat singur limba, tăcînd ca mortu-n păpuşoi. * Luni seară, tot la Trinitas, am vizionat un interviu cu valorosul teolog Emil Cărămizaru – parohul Bisericii Sf. Gheorghe Nou, din Capitală. Tema?

Cei 300 de ani de la martirizarea Domnitorului Constantin Brâncoveanu. În studio se afla acelaşi taciturn realizator (în prezenţa guralivului propagandist PSD-SIE, Bogdan Stanoevici) – dar extrem de vorbăreţ, aiurea-n tramvai (în prezenţa părintelui Cărămizaru). Îl sfătuim pe micul ţîrcovnic de la Trinitas să nu mai folosească expresia „A fost deshumat mormîntul“ – pentru că „a deshuma“ înseamnă tocmai „a scoate din pămînt, sau din mormînt“. Corect se zice: a fost deschis mormîntul. * Acest nenorocit de Ponta ilustrează zicala: „S-a suit scroafa-n copac“. Ce am văzut noi, la televizor, vineri, 2 mai, la adunătura „tineretului“ PSD, unde Gabriel Oprea îi dădea Maimuţei Mongole limbi sub coadă ne-a provocat voma. Carevasăzică, s-a născut şi a doua generaţie de monştri din Mantaua lui Ilici: după cea a lui Adrian Năstase a apărut (din curul acestuia) Victor Ponta.

Şi Poporul Român doarme ca boul pe coadă, stînd cu gamela întinsă la fasolea cu cîrnaţi a banditului Radu Mazăre… * Am auzit că Dan Voiculescu are metastaze – cancer generalizat. Evident, nu ne bucurăm de răul lui, deşi el i-a făcut rău preşedintelui PRM, permiţîndu-i puradelului Mihai Gâdea să-l interzică, de 4 ani, la Antena 3. * Am pomenit de acest ţigan cu implant de păr, dar fără creier: se laudă singur, la postul ăla de rahat, că e… cel mai bun ziarist de talk-show din România (?!). Prin urmare, lăbăreala lui se numeşte talk-show? N-am băgat de seamă. * Am aflat ceva interesant: în spatele găştii de boschetari de la Cluj (Gh. Funar, Anca Cîrcu ş.a.) a stat puşcăriaşul Sever Mureşan.

Mai ştiţi cine e ăsta? Spărgătorul Băncii Dacia Felix, care a fost o vreme în puşcărie, dar a mituit în stînga şi-n dreapta, aşa că a ieşit. Putred de bogat, normal. Jigodia s-a legat la bostanul ăla chelios fără să-l doară… Fiindcă o să-l ia, din nou, Vadim într-o „serie neagră“ de-o să-şi bage racheta de tenis în fund… * O gafă mo-nu-men-ta-lă!!! – a făcut Radu Mazăre, cu prilejul Vizitei de Lucru a Famigliei Penale. Trezindu-se oratorul din el, că doar avea basca de Che Guevara pe tărtăcuţa drogată, Primarul Conservă s-a piţigăiat în microfon: „Să terminăm cu toţi cei care stau pe drumuri! Cu săracii! Cu bolnavii!“. Bă, eşti nebun! De ce vrei să-i omori? Sau poate n-ai discernămînt şi tu nu ştii ce înseamnă îndemnul „Să terminăm cu…“. * Titlul săptămînii a apărut pe coperta „Jurnalului Naţional“ din 30 aprilie: „Mizerabil: Burleanu se răzbună pe copilul lui Gică Popescu“. Reproducem textul: „«Recitalul» preşedintelui nevalidat al FRF continuă.

Site-ul sport24h.ro a dezvăluit un episod incredibil, cu Răzvan Burleanu în rol principal. Acesta este acuzat că ar fi ordonat eliminarea unor fotografii în care fiul lui Gică Popescu, Nicholas (11 ani), apare împreună cu Florin Răducioiu şi componenţii Naţionalei sub 16 ani. «Ce caută fiul unui puşcăriaş în cantonamentul Naţionalei?», susţine sursa respectivă că s-ar fi exprimat Burleanu“. Ziarul aminteşte că şi tatăl acestui handicapat, Gheorghe Burleanu, a făcut puşcărie în tinereţe. * Exact în ziua în care macaronarul Luca D’Agnese a fost schimbat din funcţia de director al Enel România cu broscarul Toni Volpe – s-a stins lumina într-o mare parte a Cartierului Cotroceni, din Capitală! O să vină vremea cînd bişniţarii care au dat pe mîna Mafiei străine exploatarea electricităţii, a apei şi a gazului vor intra la pîrnaie, nici o grijă. Şi încă ceva: ce nume are şi ăsta, Volpe, adică Vulpe! *Am rîs de ne-am ţinut cu mîinile de abdomenul burţii cînd am citit în foaia „Click!“ acest titlu: „Zăvo îşi pune azi un kil de sîni!“. I-auzi de ce-i arde lu’ Golanca Zăvoranca! Mai bine şi-ar pune un kil de creier. Dar de unde să-l ia? De la mă-sa chiftelăreasa? N-are nici aia, vai de capul ei – sau poate că are, dar creierul ei e în ovare. * Unii candidaţi la alegerile pentru Parlamentul European au veritabile averi în bănci. E cazul lui Cristian Buşoi (PNL): 1.400.000 de euro; al lui Marian-Jean Marinescu (PDL): 700.000 de euro; al lui Cristian Preda (PMP): 437.000 de euro. De unde, oameni buni?

* Apropo de Chiombălăul Preda: la o emisiune electorală găzduită de Radio România, Viermele a avut imensa neruşinare să mintă că Vadim şi ceilalţi europarlamentari PRM s-ar fi aliat cu gruparea extremistă Jobbik, din Ungaria (?!) şi că ar fi făcut parte din acelaşi grup politic (?!). Zii „căcărează băsistă“ şi trage apa! Cît de dement poţi să fii să debitezi asemenea mîrşăvii? Toată lumea ştie că Vadim a fost singurul român din Parlamentul European care a pus cu botul pe labe şovinismul unguresc, reprezentat, mai ales, de Satana în Sutană.

În ultima zi a ultimei sesiuni, cea din aprilie, cînd teroristul Tökeş a cerut autonomie teritorială pentru inventatul Ţinut Secuiesc, la fel ca în Crimeea (?!), Vadim i-a strigat tare: „Minţi! Eşti un mare mincinos! Ruşine, Tökeş!“ – după care l-a fluierat şi l-a huiduit, ca la meci. Derbedeul ăsta putred de bogat, C. Preda, se afla în Aula de la Strasbourg, dar a tăcut mîlc, mascat de fundurile de sifoane de la ochi. * În „Libertatea“ am citit acest tulburător anunţ: „INTRĂ live în analele plăcerii orgasmice cu profa de sex!“. Iar, ceva mai încolo, un alt anunţ, de o desăvîrşită poezie: „ANAL, NORMAL, ORAL, NEPROTEJAT, finalizare ORALĂ“. Ce frumos! Nu ştim de ce, dar credem că e vorba de una şi aceeaşi persoană: Monica Tatoiu. Care nu e profesoară de mateoftică, ci de sex. Aceste „anale (de la sex anal, desigur) ale plăcerii orgasmice“ au deşelat-o şi au crăcănat-o pe bătrîna unguroaică, dar ea tot vioaie se dă, îi sticlesc ochii ca lu’ Corina Creţu după Colin Powell.

* Mai vechiul nostru client Cristian Câmpeanu, care spală closetele la „România liberă“, trînteşte o balegă, intitulată „Cum vor schimba populiştii Europa“. Idiotul se leagă, bineînţeles, şi de PRM. De ce-o fi populist partidul ăsta mă, boule? Ce înţelegi tu prin „populist“? E vorba, cumva, şi de securistul Dan Grigore Adamescu, care, la ordinul lui Traian Băsescu, a livrat în contul fiţuicii mortuare unde freci menta colosala sumă de 100.000.000 de euro – bani de la Societatea de Asigurări ASTRA? Voi, liota asta cu foamea-n gît, credeţi că veţi scăpa de închisoare? * Am primit ultimul număr al revistei „Academia Caţavencu“.

Pe pagina 1 se află un fotomontaj, reprezentîndu-l pe Victor Ponta, în şpagat – între bărcile unde huzuresc Daciana Sîrbu şi Liviu Dragnea. Exlicaţia pozei sună aşa: „Fă Viorel, Fă Liviu şi doamna Fă Daciana, la inundaţii, în căutarea unei băi de mulţime şi a unor bugetari obligaţi să-i tragă cu barca pe uliţă“. Aşa după cum se vede, Fă a devenit un titlu de nobleţe, ca Sir, sau Von. Ne-a venit şi nouă o idee: acest partid să să se numească FĂ-PSD. * Într-o maculatură cu titlul „Info 3+“, scoasă, gratuit, de Primăria Sectorului 3, retardatul Robert Negoiţă publică un text (scris de alţii, fireşte) cu genericul pompos „Mîndria de a fi român“.

Adică mafiot – în ceea ce-l priveşte. Fiindcă el şi frati-su, Ionuţ, au dat şpagă 1.000.000 de euro pentru a se truca o licitaţie cu privire la parcuri. * Un asiatic cu ifose americane i-a chemat la raport, miercuri, la Ambasada SUA, pe cîţiva trepăduşi politruci. Interesant este că „revizorul“ gogolian se numeşte… Hoyt şi e adjunctul unui adjunct (?!). Iată şi cîteva Hoyturi care s-au gudurat pe lîngă el: Corina Creţu (fosta amantă a lui Eugen Mihăescu şi Ion Iliescu, moartă după bătrînul negru Colin Powell), Teodor Baconschi, Crin Antonescu, M. R. Ungureanu. Jenant. * Nici o săptămînă fără Radu. Care Radu? Radu de la Afumaţi, normal. Priviţi ultimul pamflet pe care Radu Buzăianu i-l trage-n buză lui Viorel Lis tocmai cînd acesta făcea sex cu păcănelele.

Titlul articolului din „Naţional“ este „Ce mascaţi, dom’le? Era Viorel. El aşa umblă. Mascat în Fred Flingstone“. Textul sună astfel: „Bianca Drăguşanu şi-a luat slavul şi-a plecat. Acum, cînd Bucureştiul e sub nori. Aveam nevoie de un meteorolog bun şi de o barcă pneumatică. Că e Bucureştiul sub nori e una. Dar ceea ce contează cu adevărat e că şi Viorel Lis e la fel. Victor Viorel Lis e implicat într-o reţea de prostituţie. Se pare că una dintre casele sale funcţiona ca bordel. Nu e de joacă. Vă spun. Viorel nu era aşa. Una dintre casele sale devenise casă de toleranţă. Şi te uiţi la el. Cum se aşază tolerat pe cîte o canapea de emisiuni mondene.

Toleranţa la Viorel Lis e la ea acasă. Mă gîndeam la casa pe care i-a dat-o Mihaelei Rădulescu. Sau lui Ştefan Bănică. Nu mai ştiu cui. Cea în care cei doi şi-au consumat povestea de dragoste. Pînă cînd Bănică jr. n-a mai tolerat-o. Apoi, mă gîndeam la casa pe care i-a dat-o Oanei. Cea care-l tolerează pe Viorel de atunci încoace. Şi, apoi, nu ştiu cum naiba, mi-am adus aminte de casa pe care şi-a dat-o Băsescu. În Mihăileanu. Ăsta, de-l tolerăm noi toţi. Dar, mai ales, Justiţia. Şi, cum mă gîndeam eu la Traian Băsescu, ce îmi vine în minte. Dacă nu l-am fi pus preşedinte, ar fi fost un bun Viorel Lis. Lăsăm gluma de-o parte. Pentru că s-a produs o confuzie. Mă tot uit pe ştirea asta. Lipseşte declaraţia Oanei Lis, întrebată în legătură cu descinderea mascaţilor. Se pare că aceasta ar fi ridicat din umeri: Ce mascaţi, dom’le? Era Viorel. El aşa umblă. Mascat în Fred Flingstone.

Spuneţi voi, nu credeţi că, pînă la urmă, o să fie bine?!“. * Ziarul „Tricolorul“ a depăşit nr. 2.970, fiind în al XI-lea an de existenţă. Asta e numai una dintre dovezile seriozităţii lui Vadim. Alta e longevitatea fenomenală a revistei „România Mare“, care se apropie de nr. 1.240, Anul XXV. Dar, iată sumarul celor mai recente numere ale ziarului cu cel mai frumos nume din România. MIERCURI, 30 aprilie: „Guvernul pregăteşte o fraudă electorală de proporţii“ (editorial de Vlad Hogea); „SCUIPAŢI AICI! Pentru ultimul şi cel mai ordinar «sondaj» CSCI, golanii Bogdan Teodorescu şi Dan Sultănescu au primit, de la Mafia PSD, 200.000 de euro!“; „Maimuţa Mongolă e dementă în ultimul hal: Face stadioane, construieşte catedrale, taie panglici etc“; „ULTIMA ORĂ. Victor Ponta îl «unge» pe Patriarhul Daniel cu 5.000.000 de euro, pentru Catedrala Mituirii Neamului (?!) – asta, deşi în iulie 2012 ceruse schimbarea lui“; „Urmăriţi! Prindeţi! Arestaţi! HORA PENALĂ“;

„Liderul PRM a acordat un amplu interviu pentru Agerpres. «Trebuie să fiu, din nou, în Parlamentul European, pentru a se face auzită vocea românilor simpli»“; „Un nou şi remarcabil Raport care ne parvine de peste Ocean. Demilitarizarea diplomaţiei americane“; Fenomene Paranormale. De unde vine răutatea maladivă a unor oameni?“ (Stanislav Grof); „Hai să (ne) rîdem cu marele umorist englez Jerome K. Jerome!“; „Cîinele chiar te iubeşte: hormonul dragostei a fost descoperit şi la animale domestice“ (Sânziana Boar); „Uluitor! Ce spune un lider budhist despre monstrul din Loch Ness!“; CALENDAR; HOROSCOPUL MINERVEI; REBUS – 1 MAI (Paul Băgneanu). LUNI: „Victoraş, ai grijă de… Daciana!“ (editorial de Vlad Hogea); „SCUIPAŢI AICI! «Viermele» Cristian Preda debitează minciuni neruşinate la Radio România“; „Crin Antonescu l-a lăsat pe Traian Băsescu, de 1 Mai, cu ochii (ochiul) în soare“; „Impresionanta solidaritate a Kavalerilor de Kurlanda…

Cristian Diaconescu făcea jocul lui Victor Ponta, aşa că a zburat de la Palatul Cotroceni!“; „NEWS ALERT. O aripă C.I.A. cu numele penibil IPSOS, a intrat în jocul fraudării alegerilor“; „Un nou şi remarcabil document care ne parvine de peste Ocean – Demilitarizarea diplomaţiei americane“ (Lawrence Pope, episodul II); „Deviza sub care candidează USD ar fi comică, dacă n-ar fi ridicolă: «Mîndri că sîntem români!»“ (plagiat jenant după titlul cărţii lui Vadim „Mîndria de a fi români!“, 1986); „În 1952, Stalin i-a strigat lui Gheorghiu-Dej: «Spălaţi-vă pe cap cu Ana Pauker!»“; „Nigel Farage: «Am deschis porţile pentru crima organizată, cînd am primit România în UE!»“; „Noam Chomsky: «Anexarea Crimeei de către Putin îi sperie pe liderii americani pentru că face concurenţă dominaţiei globale a SUA»“; „Vocea Rusiei: «În cazul izbucnirii unui război, România nu ar rezista mai mult de 30 de minute în faţa unui atac aerian»“; „Johnny Răducanu în Arhivele Securităţii“;

„Fenomene stranii. Vorbirea în limbi necunoscute“; „Fericirile“ – „Noaptea Valpurgiei“ – „Momentul Zero“ (trei noi poeme de Corneliu Vadim Tudor). MARŢI: „Patrioţii votează PRM“ (editorial de Vlad Hogea); „Mafia de pe Dîmboviţa va ucide alegerile pentru Parlamentul European. Troc criminal între Traian Băsescu şi Victor Ponta – de ce acceptă acest jaf inimaginabil Europa civilizată?“; „Realitatea TV face un joc murdar“ (SMS trimis de preşedintele PRM lui Rareş Bogdan); „PSD – un partid de hoţi“; „ULTIMA ORĂ. Şantajaţi cu Dosare, Adriean Videanu şi Ioan Oltean vor fi obligaţi să finanţeze PMP cu cîte 500.000 de euro“; „Şarpele Funar se tîrăşte la picioarele escrocului Sever Mureşan“; „A mai murit un om de valoare: Dumitru Gheorghişan, fostul primar al Sectorului 1“ (Ana Maria Păunescu, „Jurnalul Naţional“); „Licheaua săptămînii: Ungurul cu părul vopsit Ovidiu Silaghi“; „Femeile şi Creştinismul“ (Arsenie Boca); „O altă analiză americană memorabilă. Cum să pricepem logica Putin“ (Robert D. Kaplan şi Lauren Goodrich); „Ordonanţa Führerului îşi aminteşte: Nunta, sinuciderea şi arderea lui Adolf Hitler“;

„Fenomene stranii. Este posibilă descoperirea extratereştrilor?“. * Mulţumim tinerei Ana Maria Păunescu pentru cadenţa ireproşabilă cu care ne aduce, personal, revista iubitului ei părinte – „Flacăra lui Adrian Păunescu“. Aici, ca de obicei, ne încîntă rubrica fratelui ei, Andrei, sub genericul „Emisiunile trece, perlele rămîne“. Am ales pentru cititorii noştri: „E o minciună (pe) care Băsescu ne-o trage zilnic… Traian Băsescu e un personaj politic captiv la Elena Udrea“ (Cornel Nistorescu, Realitatea TV); „Se repetă din nou cutremurul în 4 martie?“ (Naţional FM); „În Bosnia sînt exact tot aceiaşi oameni“ (Bogdan Chirieac, Antena 3); „Ce face NATO şi UE trebuie să facă şi România“ (Bogdan Chirieac, Antena 3); „Membri a unor interese“ (Rareş Bogdan, Realitatea TV);

„Greşelile (pe) care le faci în viaţă le plăteşti în instanţă“ (Valeriu Zgonea, Antena 3); „Nu poţi să porneşti din start că trebuie atacat“ (Bogdan Teodorescu, Antena 3); „Un spărgător îl (îi) umileşte pe Gigi Becali şi pe ceilalţi prizonieri“ (România TV – lefegiii banditului Ghiţă confundă deţinuţii cu prizonierii); „Medicul Ioan Ungur, preşedintele Comisiei de Pensionare din Caraş-Sebeş“ (Antena 3; ăştia au vrut să spună fie Caransebeş, fie Caraş-Severin); „Ulterior după aia a fost reţinut… Sînt standard toate la fel“ (România TV); ,,Tensiunea este foarte maximă!” (Pro TV, emisiunea „Românii au talent“); „Iulia Haşdeu, fiica lui Barbu Petriceicu Haşdeu“ (Realitatea FM; hai, să-i dea un miel, post-mortem, că îl chema Bogdan); „Cînd sînt criminali, trebuie puşcărie serioasă, făcută ca la mama ei!“ (Mircea Geoană, Antena 3); „Ăia vin şi ne spune“ (Naţional FM); „Hotărîrea va fi executorie şi va fi pusă în aplicare imediat de îndată“ (Realitatea FM); „Vine NATO şi UE la graniţele Rusiei… Este ultimul lucru de care are nevoie Europa, Uniunea Europeană şi Statele Unite“ (Mircea Geoană, Realitatea FM);

„Felicit echipa, a dovedit caracter, a egalat după ce a fost condusă. Eu zic că, dacă mai marcam, învingeam. Dar aşa e, dacă nu marchezi, nu învingi“ (Vasile Miriuţă, Naţional FM); „Toate proverbele româneşti sînt de un prost gust incomensurabil“ (Radu Banciu, B1 TV – nu-l calcă nimeni în picioare pe sifiliticul ăsta agresiv?). * Din ce în ce mai enervant micul carierist Bogdan Diaconu. Pînă acum, freca ţiparul pe lîngă Varan, în P.C. Pe urmă, s-a pripăşit la PSD, care l-a făcut deputat. Văzînd că e rost de sfîrîială electorală, Diaconu ăsta ameninţă UDMR cu scoaterea în afara Legii. Păi, mai întîi trebuie să o scoată în afara… Guvernului, unde face casă bună cu PSD! Nu se „pupă“, băi, aceştia. Cu fundul în două bărci, ca Victor Ponta (are cimpanzeul un tender ca o văduvă de grenadir!). * A încetat din viaţă scriitorul George Astaloş. A fost un om talentat, membru marcant al boemei bucureştene din anii ’60-’70.

Dumnezeu să-l ierte. * O scenă de o atrocitate care ne taie respiraţia: un nemernic pe nume Marin Soare (49 de ani), a răpit o fetiţă de 3 anişori, din curtea bunicii sale, din Giurgiu, a violat-o şi a ucis-o. Dar ştiţi cum? I-a zdrobit faţa cu pietre în timp ce o viola! Ar fi trebuit împuşcat pe loc. Dar o Lege tîmpită nu permite asta. Avem convingerea că deţinuţii vor face dreptate şi îl vor trimite direct în iad. * Continuă serialul prostiei în stare pură, de la „Click!“: „UITE cum se relaxează Boureanu în plin divorţ de Valentina!“; „UITE cu ce maşini se plimba «împăratul» Mihail Vlasov!“. * Florin Zamfirescu (65 de ani) a fost dat afară de bucătăreasa Dorina Lazăr (73 de ani) de la Teatrul Giuleşti. El e un excelent actor – ea e o hipopotamcă băloasă, care nu poate juca decît roluri de batoze, vaci etc. * Există un grup umoristic la Cluj, Epic Show, care se produce, din cînd în cînd, la Prima TV. Îngrozitor de trivial! Dar şi anti-creştin: la un moment dat, unul dintre saltimbanci a spus despre Isus Christos „Doar n-o fi fost atît de dobitoc…“. Vai, vai! Apar şi onanişti, şi unii care omagiază… cufureala (?!), şi tot felul de ciudaţi.

Urît. La ospătarul Cristian Burci, patronul postului, n-avem nici o pretenţie, el e un primitiv la care maţul gros irigă creierul mic. Dar CNA-ul ce păzeşte? De ce nu intervine? * Aceeaşi remarcă şi în ceea ce-l priveşte pe slugoiul unguresc Sabin Gherman. De ce zicem aşa? Fiindcă el primeşte mari sume de bani de la agentul maghiar (AVO) Zoltan Arpad Paszkany, patronul (din umbră) al postului clujean Look TV. Ce-a fost, din nou, la gura de muist a acestui Sabin Funar… pardon, Gherman, de 1 Mai, nu se poate povesti! Jigodia cu capul în pielea goală tot încearcă să dovedească faptul că Transilvania n-a fost, niciodată, în componenţa Statului Român – făcîndu-se că uită de existenţa lui Mihai Viteazul şi a Unirii de la 1600. Ce şi cîtă Istorie ştie microcefalul ăsta belit reiese şi din datarea Păcii de la Westfalia la… 1658 (?!). În realitate, aceasta s-a semnat cu 10 ani mai devreme, în 1648, punînd capăt Războiului de 30 de ani. * Foarte simpaticul bîlbîit Dan C. Mi-mi-mihăilescu continuă să susţină, la Pro TV, ru-ru-rubrica „Omul care aduce ca-ca-cartea“. Feli-feli-felicitări! * Găina moţată Eugenia Vodă ne plictiseşte nu numai în direct, ci şi în reluare. Sîmbătă seara, ce interviu credeţi că a difuzat TVR, pentru a coişpea oară?

Ţăcăneala tovarăşei Vodă prin lobodă (ţac-ţac, na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie, că fac tricofiţie) cu cel mai mare ţăcănit din spaţiul carpato-daciano-victorpontic: Cristian şi Tudor şi Popiescu. Aceeaşi figură acră, de ratat care a debutat ca băiat de mingi şi dă-i, şi lingi! În ce o fi profesionist prostul ăsta, madam Vodafone? Ete o frază la Crocodilul Chelios: „Nu am devianţe (sic!) sexuale majore“. Devianţe? Ce-or fi alea, Muşchiule Vorbitor? De deviaţii am auzit – ca de pildă un crocodil să se masturbeze în faţa unei bibilici. Apoi, dilimandrosul s-a lăsat purtat pe valul amintirilor, care l-a dus înapoi, în timp, pînă cînd îl vedem – unde credeţi? În burta mă-sii? La IPRS Băneasa, unde beneficia de o foarte dubioasă protecţie din partea Securităţii? Aş, n-aveţi flerul intuiţiei şi nici nu ştiţi pe unde pot şerpui meandrele concretului! „Îmi amintesc un moment pe creanga unui dud“ – se înţiglează el. Era mic, s-a căţărat în dud şi a îmbrăţişat craca la fel ca un ursuleţ koala.

Ta-su a plecat de acasă cînd avea 1 an. El, Chelioja, avea 1 an, nu genitorul care l-a procreat, la beţie. Bunică-sa umbla ca mama bătrînă a ciobanului din balada Science Fiction Mioriţa, frîngîndu-şi mîinile şi ţipînd: „Cristinel! Cristinel!“. Momente dramatice, întrucît femeia asta -după spusele CTP- ului, „nu ştia să scrie, nici să citească“. Tradiţii de familie care s-au păstrat, din generaţie în generaţie (ne amintim că şi odrasla „ziaristului“ e la fel, căzînd la Bacalaureat). Pînă la urmă, cum s-a dat jos din dud? Păi, a venit Mafia Lemnului, în frunte cu Attila Verestoy, şi a tăiat copacul, aşa că năzdrăvanul Cristinel a căzut în cap. De-aici i se trage. De atunci, el se tot caţără: ba în spinarea Securităţii, ba în cîrca lui Dumitru Tinu, ba pe craca diferitelor posturi de tembeliziune, unde apare, noaptea, cu o urechelniţă în pavilionul păros şi fudul (ăsta are mai mult păr în urechi şi în nas decît pe cap).

Tulburată, profund, de aceste „Amintiri din epilepsie“, de noul Creangă (Cristinel Creangă de Dud), abţibilda Vodă silueşte, şi ea, limba română: „Bunătatea de a ce?“. Am crezut că n-am auzit bine. Realizatoarea unei emisiuni matusalemice, intitulată „Profesioniştii“, se exprima ca o precupeaţă din China Town: „Bunătatea de a ce?“. Şi tot aşa. Acest episod ar fi trebuit re-difuzat nu sub genericul „Profesioniştii“ – ci sub genericul „Damblagiştii“. Acum înţelegem de ce nu s-a mai întors Popescu-tatăl, de fo 50 de ani… * Dar, staţi aşa: Crocodilul Koala se ţinea, în acelaşi timp, şi de craca postului Pro Cinema! Repetăm: simultan, istericul era prezent şi la TVR, şi la Pro Cinema. Aici, el a sărit la beregata lui… Ceauşescu: „În anii ’80, dacă mi s-ar fi cerut, l-aş fi împuşcat pe Ceauşescu cu mîna mea, în frunte, de la o jumătate de metru!“. Hai sictir, nebune! Ce-ţi făcuse, mă, Ceauşescu? Aveai asemenea porniri criminale? Dacă stăm bine să ne gîndim, cam aveai. Un ziarist, care ţi-a fost coleg la „Adevărul“, afirma că, odată, l-ai bătut măr pe copchilul tău, fiindcă îndrăznise să-ţi şterpelească un cîrnat (?!). Şi că te îmbătai criţă, după care te duceai în spatele Casei Scînteii şi te culcai cu capul pe o cale ferată, bîiguind ceva, în legea ta. Atunci trebuia să-ţi ia interviu Eugenia Vodă, cînd produceai Vomă.

„Principala mea trăsătură de caracter este ruşinea!“ – a mai guiţat porcul chilug, la TVR. Care caracter? Ce ruşine? Aia care l-a făcut să insulte memoria unor mari scriitori, cum a fost George Călinescu? Aia care l-a determinat pe Marin Sorescu să-l tăvălească într-un pamflet memorabil? Reproducem acel text, publicat în revista „Literatorul“, nr. 44/1994: ,,Un gazetar specializat în luare de tonuri false şi deplasarea liniilor, Cristian Tudor Popescu, compromite sistematic «Adevărul», prin dări în clocot de tot hazul – cînd nu sînt jalnice. Am urmărit, cu oarecare amărăciune, ieşirile sale din baie, mereu precipitate şi pline de clăbuci. Cu amărăciune, zic, pentru că eu credeam că acest Cristian Tudor Popescu vrea să devină scriitor. De o bună bucată de vreme îşi tot exersează democraţia pe mine, luînd tăcerea mea, jenată de situaţia în care se complace, drept o încurajare în a persevera.

Prozator veleitar, cum e, îmi explic atacurile sale la adresa unui scriitor – oricare ar fi acesta – prin psihologia ratatului care, deghizat în gazetar, vrea să-i coboare pe toţi la nivelul propriei neputinţe. Sigur că Ministerul Culturii e de vină că nu curge apa pe Dunăre (marţea) şi că nivelul de trai a îngheţat la mal. Imediat, Cristian Tudor Popescu trînteşte un articol, cu aerul că e primul care observă chestiile acestea îngrozitoare. Sorescu a îngheţat Dunărea la mal şi a oprit nivelul de trai al populaţiei, marţea. (Că, uneori, C.T.P. le mai şi încurcă.) Domnule Cristian Tudor Popescu, pentru că vă joacă feste condeiul, şi în afacerea de-a alba-neagra greşiţi sistematic, mă gîndeam să vă dau un sfat. După fiecare articol pe care-l scrieţi, înainte de a-l da la tipar, puneţi-vă această întrebare: şi dacă o fi taman pe dos? Dar nu cred că vă mai pot furniza acest sfat.

A fi iremediabil mojic vă stă în caracter”. * La B1 TV, sîmbătă seară, Sorina Matei a prezentat un „sondaj“ ticălos, realizat, chipurile, de americani, la comanda PDL. Nu l-a băgat nimeni în seamă. Tot ce s-a observat a fost limbajul papagalicesc al palavragiilor din studio: „Favorabilitate“ (Sabin Orcan), „Avem un referenţial confirmativ“ (Remus Ştefureac). * Titlul lunii mai a apărut pe pagina 1 a ziarului ,,Libertatea”: ,,Zăvo şi-a «tapat» mama de peste 1.000.000 de euro. Din 2011, de cînd s-au împăcat, Mărioara a prăpădit o parte din avere pe mofturile fiicei sale”. Iar din pagina 4 aflăm şi cît valorează averea bătrînei boarfe: 40.000.000 de euro! Din ce-o fi făcut-o? Numai din chiftele şi hotdogs? Atîta o fi furat tatăl lu’ Golanca Zăvoranca, Nicu Bănicioiu?

* Presa română dezvăluie, fără să-şi dea seama, incultura şi imbecilitatea şefilor ei. Priviţi avalanşa de ,,CUM”, în titlu, care a cotropit două ziare, apărute luni. ,,Adevărul”: ,,CUM ne tratăm în UE pe asigurare”; ,,CUM să fentezi legea achiziţiilor publice”; ,,CUM se pot trata românii în străinătate”. Priviţi şi obsesiile din ,,Evenimentul zilei” (repetăm, din aceeaşi zi!): ,,CUM creează Elena Udrea senzaţionalul de presă”; ,,CUM poţi beneficia de pensiile internaţionale”; ,,CUM trăgeau sforile şefii Justiţiei subterane”. Ce presă e asta, ospătare Cristian Burci? Te întrebăm şi pe tine, cocalare Dan Andronic! Ce legătură aveţi voi, nişte analfabeţi, cu Limba Română?

* Apropo de fosta şi viitoarea ,,Scînteie”: tot luni a apărut aici titlul cacofonic ,,Muzica cea (sic!) mai tare se face la pahare”. * Am tras o repriză zdravănă de rîs, cînd am aflat la ce echipe a jucat un tînăr fotbalist, pe nume Graţian Smedescu: la Sportul Vişina şi la Damila Măciuca. Parcă-i vedem pe cîţiva ciumeţi cum fac galerie: ,,Hai Măciuca!”. Dar, nenorocita asta de echipă i-a dat cu… măciuca-n cap lui Graţian (lovitura de… Graţie!), punîndu-l pe liber. Aşa că el s-a făcut frizer. Pardon, hair-stylist. Calitate în care le freacă ridichea unor personaje ca Adi Sână, Connect-R, Daniel Ghiţă. Mîine, cu ce se va mai ocupa băiatul ăsta?

* Noi credem că la Măciuca mai bine ar fi jucat Măţel. N-a ştiut să profite, aşa că, acum, pe fotbalistul de la Astra Giurgiu vor să-l ia croaţii. Ne asigură un titlu din ,,Libertatea”: ,,Dinamo Zagreb stă cu ochii pe Măţel”. Deşi îi e greu, fiindcă ăsta fuge, fuge, fuge, nu stă locului o clipă. * Adrian Mutu mătură podelele cu ţiganul tupeist Victor Piţurcă: ,,Are idei puţine, da’ fixe”. Corect. Îi amintim, însă, talentatului fotbalist că asta e o glumă de-a pamfletarului Vadim. * Altă exprimare idioată a lui Victor Ponta, luni: ,,Deci pe mine… După… De-aici o să plec…”. Ce cretin!

ALCIBIADE

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite