Viața noastră este manipulată de stres
  • 14-03-2023
  • 0 Comentarii
  • 60
  • 0

Am intrat în cel de-al treilea an al unei crize mondiale fără precedent, o criză pe care nimeni nu o mai înțelege. Părinții noștri au trăit o viață mult mai liniștită și mai ordonată, copiii aveau libertatea de a se juca în voie, liberi, pînă cînd foamea, frigul sau ploaia îi determinau să intre în case. Astăzi, ei petrec uneori peste 8 ore pe zi la școală, iar cea mai mare parte a timpului liber stau cu ochii pe tabletă sau pe telefon. Mass-media ne „intoxică” permanent cu știri tot mai înfricoșătoare și imagini care ne prezintă o realitate sumbră. Omul merge seara, la culcare, cu problemele „lumi”. Trebuie să înțelegem că nu mass-media, colegii de muncă sau partenerul de viață sînt vinovați pentru starea noastră, ci felul în care reacționăm la toate aceste evenimente imposibil de ocolit.
Oboseala cronică, lipsa de vitalitate sînt semnale clare ale faptului că ne-am pierdut orientarea internă. În urmă cu un secol, doctorul german Carl Ludwig Schleich, inventatorul anesteziei locale, spunea că „cine își învinge oboseala cu nicotină, alcool și alte substanțe, se leagă singur la ochi”.
Medicina energo-informațională ne pune la dispoziție terapii moderne, care se focusează pe echilibrarea energetică, reglarea comunicării energe­tice între sistemul neuro-vegetativ și organism. Omul este un computer biologic, care trebuie mereu devirusat, deparazitat, pentru a putea elimina noxele toxice din organism și a reface comunicarea energetică la nivel de celulă, organ, sistem.  
Noi, oamenii, transportăm în sistemul gastro-intestinal un întreg „autobuz” plin cu viruși, bacterii, metale grele, paraziți, micoze, care formează o simbioză necesară funcționării normale a organismului. Cînd acest sistem este în disbalanță încep să apară probleme de sănătate. În medicina energo-informațională importantă nu este cunoașterea factorului patogen, pornind de la principiul că fiecare bacterie sau virus emite informație. Tratamentele se focusează pe vibrațiile patogene emise, captate de aparatele care au la bază fizica cuantică.
Metabolismul intestinelor (al intestinului subțire, îndeosebi) hotărăște stabilitatea sistemului imunitar. A menține acest sistem în echilibru ar trebui să reprezinte o prioritate a fiecărui organism. Curele de slăbire repetate, abuzul de medicamente sau alcool, o alimentație manipulată și mediul înconjurător tot mai agasant reprezintă factori reali cu care omul modern se confruntă constant. Alimentația noastră conține peste 200 de molecule sintetice pe care organismul le depozitează în țesutul organelor. O microdetoxifiere repetată (de patru ori pe an) la nivel celular este recomandată fiecărei persoane. Iar în cazul celor care au făcut chimioterapie/radioterapie sau care au diferite boli cronice pentru care își administrează medicamente de sinteză se recomandă o microdetoxifiere lunară.
Perioada pe care o traversează întreaga omenire ne-a pus în fața unei realități crude, din care sperăm ca fiecare dintre noi să învețe ce este mai bine pentru el și pentru mediul înconjurător. Nu trebuie să fii mare specialist în sănătate pentru a realiza că omenirea este profund chimizată, că abuzul de medicamente de sinteză este exagerat, și că antibioticele, în cele mai multe cazuri, nu mai ajută. Cheia spre o viață mai sănătoasă este reîntoarcerea la natură și apelarea la terapiile alternative, mai ales în afecțiunile cronice.
Medicina energo-informațională are la bază fizica cuantică, o ramură care se aplică în toate cercetările de neurobiologie din lume, care analizează procesele biochimice din organismul viu și care folosește informația energetică a corpului în scop terapeutic.
Sîntem obligați să acordăm corpul nostru material și energetic mai multă atenție și îngrijire de cea mai bună calitate. Să ascultăm semnalele corpului și să ne ghidăm după ele. Autoreglarea energetică a corpului și readucerea lui în balanță sînt primii pași pe care se focusează terapiile oferite de medicina energo-informațională. Viața este o luptă, dar trebuie să încercăm să păstrăm ce este mai bine pentru sănătatea noastră și să trăim într-un echilibru energetic cu noi înșine și cei din jur.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite