Viața înseamnă și fizică
  • 23-11-2021
  • 0 Comentarii
  • 26
  • 0

Diferitele forme de frecvențe energetice echilibrate țin organismul în viață. Biofizica susține că, în organism, nimic nu funcționează fără cîmpurile magnetice, atît în interiorul celular cît și în exterior. Fiecare celulă din corpul nostru este permanent informată asupra dereglărilor vibraționale, care, la rîndul lor, debusolează organismul.
Omul modern este supus unor radiații, așa-numitul electrosmog. Grijile zilnice, alimentația denaturată constituie un stres permanent pentru organism. Medicina energo-informațională, care are la bază fizica cuantică, este în măsură să ofere terapii de reglare energetică a organismului, proces care întrerupe fenomenul de autodistrugere. Toate acestea sînt posibile astăzi fără chimie, fără durere, terapii personalizate care neutralizează frecvențele patogene din corp. O mare parte a bărbaților au probleme cu prostata. Vîrsta la care încep să apară formele de prostatită abacteriană a
coborît îngrijorător (20 ani), fapt care provoacă atît medicinei clasice cît și celei alternative îngrijorări.
Mîncatul de tip fast-food, în grabă, mai des în rîndul populației active profesional, este o cauză a multor probleme de sănătate în sistemul gastric. Pacienții acuză dureri abdominale, constipație, colon iritabil, sau simptome de gastrite sezoniere.
Marele medic naturist Edward Bach, medic englez (chirurg, patolog), cel care ne-a lăsat moștenire Terapia Florilor, ne avertiza: omul viitorului este supus unui stres permanent, și, prin urmare, va avea nevoie de tratamente personalizate bazate în mare parte pe energie și plante. Este un om mult mai puternic față de înaintașii săi, are acces la informație. Nu avem voie să uităm nici un moment că, de multe ori, prea multă informație poate duce la interpretări greșite, cu urmări nefavorabile.
Aerul condiționat, fără de care nu ne mai putem desfășura activitatea, atît în privat, cît și profesional, a devenit un ,,rău necesar”, iar dacă este folosit corespunzător (cu o diferență de 5-8 grade cînd temperatura exterioară este de peste 32-34 de grade) ne simțim confortabil și ne putem desfășura activitățile într-un mediu climatic plăcut. Altfel, sinuzitele și durerile de încheieturi sînt deja pre-programate. Fiecare celulă din corpul nostru este înconjurată de un mediu în care organul de care aparține își varsă resturile din procesele metabolice și tot din acest mediu se hrănește celula. Necesitatea detoxifierii permanente a acestui înveliș este de mare însemnătate pentru sănătatea noastră.
Medicina energo-informațională oferă tratamente de microdetoxifiere la nivel celular, o detoxifiere blîndă și fără efecte secundare. Drenajul limfatic este de cele mai multe ori introdus în întregirea terapiilor. Se știe că cei mai mulți noduli limfatici imunitari se găsesc pe intestine, curățirea lor de toxine duce la o creștere considerabilă a imunității. Pacientul se simte mai bine și mai relaxat, balonările și durerile dispar de cele mai multe ori chiar după prima ședință.
Stresul cotidian și moștenirile genetice duc la dereglări energetice în organism. Înlăturarea blocajelor energetice este posibilă astăzi. Analizele de laborator nu atestă blocajele energetice. Pacientului i se explică, de cele mai multe ori, că nu are nimic și că toate simptomele pe care le resimte sînt doar închipuirea lui. Pentru pacient începe un drum lung spre psiholog sau chiar psihiatru. Individul modern trebuie să învețe să integreze în tratamentele sale și medicina energo-informațională, pentru a avea un grad de sănătate satisfăcător. Natura este într-o continuă mișcare și transformare, ca atare și omul care face parte din natură este nevoit să se adapteze acestor modificări climaterice. Prin urmare, trebuie să schimbe o mare parte din metodele de tratament care au la bază fizica mecanică.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite