Viața – un echilibru energetic.
  • 18-03-2024
  • 0 Comentarii
  • 24
  • 0

Formele diferite de frecvențe energetice țin organismul în viață dacă sînt mereu echilibrate. Biofizica susține că nimic nu funcționează fără cîmpuri magnetice atît în interiorul celulei cît și în exterior. Fiecare celulă din corpul nostru este în permanență informată de dereglările vibraționale care, la rîndul lor, dereglează organismul.
Omul modern este supus multiplelor radiații – așa zisul electrosmog. Grijile zilnice, alimentația manipulată constituie un stres permanent pentru organism. Medicina energo-informațională. care are la bază fizica cuantică, este în măsură să ofere terapii de reglare energetică a organismului, proces care întrerupe fenomenul de autodistrugere. Toate acestea sînt posibile astăzi fără chimie sau durere, terapii personalizate care neutralizează frecvențele patogene din corp.
O mare parte a bărbaților are probleme cu prostata încă de la 20 de ani, formele de prostatită abacteriană provoacă atît medicinei clasice cît și alternative îngrijorări. Mîncarea în grabă a produselor de tip fast-food, mai ales în rîndul populației încă active professional, este o cauză a multor probleme de sănătate ale sistemului gastric. Pacienții acuză tot mai des dureri abdominale, constipație, colon iritabil sau gastrite sezoniere.
Marele medic naturist E. Bach, medic englez (chirurg, patolog), care ne-a lăsat moștenire Terapia Florilor, ne avertiza asupra faptului că omul modern va avea nevoie de tratamente personalizate bazate în principal pe energie și plante. Nu avem voie să uităm nici un moment că, de multe ori, excesul de informație poate duce la interpretări greșite, cu urmări nefavorabile.
Aerul condiționat, fără de care nu ne mai putem desfășura activitatea în sezonul cald, a devenit un ,,rău necesar”, iar dacă este folosit corespunzător (cu diferență de 5-8 grade față de temperatura exterioară) ne simțim confortabil și ne putem desfășura activitățile într-un mediu climatic plăcut.
Fiecare celulă din corp este înconjurată de un mediu în care organul de care aparține își varsă resturile rezultate din procesele metabolice și tot din acest mediu se hrănește celula. Necesitatea detoxifierii permanente a acestui înveliș este de mare însemnătate pentru sănătatea noastră.
Medicina energo-informațională oferă tratamente de microdetoxifiere la nivel celular, o procedură blîndă, fără efecte secundare. Drenajul limfatic întregește, în multe cazuri, terapiile. Cei mai mulți noduli limfatici imunitari se găsesc pe intestine, iar curățarea lor de toxine duce la o creștere considerabilă a imunității; pacientul se simte mai bine și mai relaxat, balonările și durerile dispar de cele mai multe ori chiar după o ședință.
Stresul cotidian și moștenirile genetice duc la dereglări energetice în organism. Înlăturarea blocajelor energetice este posibilă, deși analizele de laborator nu le atestă. Pacientului i se explică de cele mai multe ori că tot ceea ce acuză este numai închipuirea lui, acesta începînd un drum lung spre psiholog sau chiar psihiatru.
Individul modern trebuie să învețe să integreze în tratamentele sale și medicina energo-informațională pentru a avea o stare de sănătate bună.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite