Văzurăți, mă?
  • 16-01-2023
  • 0 Comentarii
  • 558
  • 3

Am folosit înadins această expresie populară care exprimă satisfacția pe care o simți atunci cînd un terț îți face dreptate în disputa cu adversarul tău. Te bucură că „s-a arătat pricea”, cum ziceam cînd eram copii, și că asupritorul tău sau mincinosul a fost dovedit. După doi ani în care, prin social-media și în societate, am fost nevoiți să suportăm oprobiul și jignirile uneori grobiene ale „vacciniștilor” – în fapt, oportuniști fără multă judecată și cultură – cineva a scăpat pe internet dovada necesară că vaccinurile ARN mesager sînt un eșec. Un eșec care ucide oameni.
Citesc pe site-ul lui Bogdan Iacob, inpolitics.ro, un articol legat de dezvăluirea fostului purtător de cuvînt al Ministerului Sănătății, Bogdan Oprea, care a adus la cunoștința publicului un raport
al Comitetul Național de Coordonare a Activită­ților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), publicat pe site-ul vaccinare-covid.gov.ro, din care reiese faptul că minunatele vaccinuri au avut efecte secundare în cazul a 41.486 de persoane, printre acestea numărîndu-se alergii, paralizii faciale, miocardite și pericardite. Același lucru îl revelă și un articol din Epoch Times, citînd medicii patologi de la Spitalul Universitar Heidelberg din orașul omonim, Germania, care au publicat dovezi directe ce arată modul în care oamenii au murit după vaccinarea ARNm. Pe măsură ce această echipă de șase oameni de știință evoluează în studiul lor, acești pacienți vaccinați cu ARNm au suferit leziuni cardiace, deoarece inimile lor au fost atacate de propriile lor celule imunitare. Acest atac autoimun asupra propriilor celule ale inimii provoacă atîtea bătăi pe minut încît, odată ce tahicardia s-a instalat în mod neașteptat, persoanele în cauză au murit în cîteva minute.
Articolul „Caracterizarea histopatologică ba­zată pe autopsie a miocarditei după vaccinarea anti-SARS-CoV-2” a fost publicat pe 27 noiembrie 2022 în revista „Clinical Research in Cardiology”, jurnalul oficial al Societății Germane de Cardiologie. Echipa de cercetare a autopsiat 25 de victime de diferite vîrste care au fost găsite moarte la domiciliu, la doar 28 de zile de la vaccinare.
Specialiștii au analizat la microscop țesutul cardiac pentru a afla de ce acești oameni au murit din cauza tulburărilor de ritm în condițiile în care nu aveau o boală cardiacă aparentă subiacentă. Citez: „Descoperirile noastre stabilesc fenotipul histologic al miocarditei asociate vaccinării letale. Fenotipul histologic înseamnă observarea directă a țesutului microscopic”.
Mai mult, un alt document aparținînd CNSAS, scos la iveală de jurnalista Anca Alexandrescu, dovedește faptul că, cel puțin din luna aprilie a anului 2021, această instituție a avut cunoștință de efectele secundare ale vaccinului Astra Zeneca, fiindcă în el scrie că: „Prin adresa Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), nr. 6027E/23.03.2021, ne sînt aduse la cunoștință măsurile întreprinse de ANMDMR și compania Astra Zeneca Pharma SRL pentru înștiințarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la riscul de tulburări de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului COVID produs de Astra Zeneca”.
O să vă întrebați probabil de ce sînt așa de im­portante aceaste știri, dat fiind faptul că vaccinurile și medicamentele au în general efecte secundare. Consider că sînt importante, fiindcă ele dovedesc faptul că am fost mințiți cu nerușinare de marile trusturi de presă și de conducătorii țării noastre, care ne-au repetat în mod obsesiv că vaccinurile sînt sigure și ele ne imunizează contra acestui virus. Dacă au făcut acest lucru din neștiință atunci jurnaliștii să se apuce de păscut oile, iar politicienii să-și dea demisia și să se facă văcari, fiindcă e clar că nu au ce căuta în fruntea noastră. Dacă au fost dezinformați, jurnaliștii să se ducă tot la oi cum spuneam mai sus, fiindcă nu au verificat și nu și-au documentat știrile, așa cum se presupune că învață la școală sau cum ar trebui să le sugereze conștiința, iar politicienii să-și sancționeze subordonații.
Unul dintre politicienii care ne-a mințit este chiar președintele României, care pe 19 octombrie 2021, cînd oamenii mureau pe capete în România, ne spunea urmă­toarele: „Dragi români, vaccinarea este singura soluție care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covîrșitoare. Este în același timp și argumentul suprem împotriva tuturor celor care, contestînd cu premeditare sau din ignoranță vaccinurile, sînt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor pe care, chipurile, încearcă să îi salveze de efecte secundare
adverse imaginare (s.n.). Vaccinurile anti-COVID sînt sigure și eficiente, la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sînt reale și dramatice. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața”. Păi, dacă Serviciile de informații ale țării nu i-au spus adevărul domnului Johannis, rușine lor, iar dacă i l-au spus, atunci acesta ar trebui să demisioneze urgent și să se ducă... de unde a venit. Adică la Sibiu.
Nu numai la noi s-a întîmplat ca presa și politicienii să ascundă adevărurile incomode despre vaccinurile miraculoase, ci și peste Ocean, unde World Street Journal scrie sub titlul „Mașina de cenzură Covid de la Casa Albă” despre „e-mailurile recent lansate care arată modul în care oficialii constrîng companiile de social media să respecte linia guvernului”. Astfel, ziariștii de la publicația amintită scriu că: „Documentele recent lansate arată că administrația de la Casa Albă a jucat un rol major în cenzurarea americanilor pe rețelele de socializare. Schimburile de e-mail între Rob Flaherty, directorul de media digitală al Casei Albe, și directorii rețelelor sociale demonstrează că unele companii au pus în aplicare politici de cenzură Covid ca răspuns la presiunile necruțătoare și coercitive din partea Casei Albe – nu în mod voluntar”. Mai departe, cei doi autori, Jenin Younes și Aaron Kheriaty, concluzionează: „Aceste e-mailuri stabilesc un model clar: domnul Flaherty, reprezentantul Casei Albe, își exprimă furia față de eșecul companiilor de cenzurare a conținutului legat de Covid, spre satisfacția sa. Companiile își schimbă politicile pentru a răspunde cererilor sale. Drept urmare, mii de americani au fost reduși la tăcere pentru că au pus sub semnul întrebării narațiunile Covid aprobate de guvern. Doi dintre reclamanții din Missouri, Jay Bhattacharya și Martin Kulldorff, sînt epidemiologi pe care mai multe platforme de social media i-au cenzurat la cererea guvernului pentru că și-au exprimat opinii care erau bine întemeiate din punct de vedere științific, dar divergeau de la linia guvernamentală – de exemplu, că în cazul minorilor și adulților cu boli naturale imunitatea față de infecția anterioară nu are nevoie de vaccinuri Covid.  E-mailurile făcute publice prin procese anterioare, cererile din Legea privind libertatea de informare și eliberarea de către Elon Musk a fișierelor Twitter au scos deja la iveală un regim de cenzură extins care implica Casa Albă, precum și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Departamentul pentru Securitate Internă, Biroul de Investigații și alte agenții. Guvernul a ordonat companiilor de tehnologie să elimine anumite tipuri de materiale și chiar să cenzureze anumite postări și conturi. Din nou, acestea au inclus mesaje veridice care pun la îndoială eficacitatea măștilor și provoacă mandatele vaccinului Covid-19”.
Asta dovedește faptul că în toată lumea a existat o mișcare coordonată de a convinge populația să se vaccineze, deși erau cunoscute efectele secundare ale vaccinurilor, extrem de periculoase pentru sănătatea și viața oamenilor. Dacă îmi aduc aminte de toate lăturile care mi s-au aruncat în cap pe social media pentru că-mi exprimam îndoielile cu privire la vaccin, jignirile și insultele pe care le-am primit chiar de la unii cunoscuți,  nu mi-ar ajunge timpul să le scriu și nu pot să nu observ că aceeași rețetă de a băga pumnul în gură se aplică acum celor care se îndoiesc de faptul că ceea ce fac americanii si europenii din conducerea UE, cu privire la războiul din Ucraina, e și drept, e și bun.
Cine a coordonat această mișcare? Ziarul Politico a făcut, împreună cu WELT, o amplă anchetă privind activitatea a patru firme foarte mari avînd în capul listei fundația Bill si Melinda Gates, care au lucrat îndeaproape cu guvernele SUA și UE oferindu-le consultanță în lupta cu COVID. Iată ce scriu cei de la ziarul german: „În timp ce zeci de organizații globale de sănătate au participat la răspunsul mondial contra Covid, investigația Politico și WELT s-a concentrat asupra acestor patru organizații din cauza conexiunilor dintre ele – atît Gavi, cît și CEPI au primit finanțare de bază de la Fundația Bill & Melinda Gates – și pentru că împreună au jucat un rol esențial în consilierea guvernelor și a OMS. OMS a fost importantă pentru ascensiunea grupurilor la putere. Toți aveau legături de lungă durată cu organismul global de sănătate. Consiliile de conducere ale CEPI și Gavi au un reprezentant special desemnat al OMS. Există, de asemenea, o ușă rotativă între angajarea în grupuri și munca pentru OMS: foștii angajați OMS lucrează acum la Fundația Gates și CEPI; unii, cum ar fi Chris Wolff, director adjunct al parteneriatelor naționale la Fundația Gates, ocupă funcții importante. O mare parte din influența grupurilor față de OMS provine pur și simplu din bani. De la începutul pandemiei în 2020, Fundația Gates, Gavi și Wellcome Trust au donat peste 1,4 miliarde de dolari OMS – o sumă semnificativ mai mare decît cea oferită de majoritatea celorlalte state membre oficiale, inclusiv Statele Unite și Comisia Europeană, conform datelor furnizate de OMS. «Trebuie să vă amintiți că, atunci cînd aveți de-a face cu Fundația Gates, este aproape ca și cum ați avea de-a face cu o altă țară importantă în ceea ce privește donațiile lor către aceste organizații globale de sănătate», a spus un fost oficial înalt în domeniul sănătății din SUA.  Lucrînd îndeaproape cu OMS, cele patru grupuri au jucat un rol central în crearea unei inițiative cunoscute sub numele de «Accesul la instrumentele Covid-19 Accelerator sau ACT-A», care s-a concentrat pe asigurarea și furnizarea de teste, tratamente și doze de vaccin la nivel scăzut și mediu. COVAX – un consorțiu special operat de Gavi, CEPI și UNICEF – este pilonul inițiativei ACT-A”.
În acest fel, ni se confirmă toate lucrurile pe care mulți dintre noi le-am simțit și le-am susținut, deși curentul principal de opinie ne cataloga drept nebuni și criminali. Tuturor celor care ne-au batjocorit și ne-au umilit fiindcă aveam altă opinie decît a majorității și eram oi negre nu albe, le putem spune „Văzurăți, mă?”, deși nu vom rezolva nimic cu asta. Pe oamenii care au murit și probabil vor mai muri sau vor avea probleme de sănătate din cauza  acestui vaccin criminal, nu-i mai întoarce nimeni la viață, iar pe vacciniștii de ieri nu-i mai interesează oricum, fiindcă acum au treabă cu „Slava Ucraina”.
NICU MARIUS MARIN,
antreprenor HORECA

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite