Vadim stă in coasta “liderului opoziției” din România
  • 30-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 864
  • 11

Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, in afara de o posibila formațiune care sa reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un sfert de secol: integritatea teritorială a României, bunăstarea romanilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse - resurse de care sa beneficieze romanii, și nu străinii, care sa aducă prosperitate romanilor, și nu străinilor, care sa ii pună pe romani și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent!

Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, in contextul in care astăzi, când pe șestache aflam ca forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, “liderul opoziției” din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran.

Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta in coasta! Iar voi, cei mici și mult prea neînsemnați ca sa va puteti împotrivi, v-ați dat seama ca Vadim nu a fost nebun când va avertiza ca țara se va rupe in bucăți (acum, sau peste 100 de ani, tot aia e), ca munții ne vor fi cheliți, ca ne vor comanda toți neaveniții in propria noastră țara, care.... ce sa vedeți, demult nu ne mai aparține!

Later edit: formațiunea la care ma refer nu este Partidul România Mare, a cărui activitate este întreruptă din cauza luptelor interne dar și juridice, ci o alta, noua, pornita de la zero dar pe temelia solida a vadimismului!


Lidia Vadim Tudor

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite