„Vaccinurile” anti-COVID sînt cele mai ucigașe din istoria medicinei
  • 23-11-2021
  • 0 Comentarii
  • 196
  • 4

Într-un interviu realizat de dr. Joseph Mercola, Steve Kirsch, director executiv al organizației COVID-19 Early Treatment Fund, a trecut în revistă cîteva dintre informațiile pe care le-a prezentat și în fața conducerilor Administrației americane a Medicamentului (FDA) și Centrului pentru Prevenirea și Combaterea Bolilor (CDC) cu ocazia mai multor audieri. Astfel, pe 17 septembrie 2021, cînd a fost audiat de Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri și Produse Biologice Asociate din cadrul FDA, Kirsch a prezentat informații care arată că 1 din 317 băieți cu vîrste de 16-17 ani face miocardită din cauza vaccinurilor anti-COVID. După a treia doză, numărul afecțiunilor este chiar mai mare.
De asemenea, Kirsch a prezentat date care arată că vaccinurile Pfizer ucid mai mulți oameni decît salvează. Kirsh nu este ceea ce propaganda COVID numește un „antivaccinist”. Atît el cît și familia sa au făcut cîte două doze. Abia după ce a auzit tot mai multă lume plîngîndu-se de reacții adverse a început să cerceteze cu atenție datele publice.
Iată ce i-a spus Kirsch lui Mercola: ,,După ce m-am vaccinat, o femeie m-a întrebat: «Ar trebui să fac același lucru?». Iar eu i-am răspuns: «Sigur că ar trebui. (Vaccinul) este cel mai sigur lucru creat vreodată».
«Nimeni nu a murit și nu există efecte adverse. Trebuie să aderi la această tehnologie modernă». Ridicam osanale vaccinului. Apoi femeia a spus ceva care m-a tulburat, deoarece i-am răspuns: «De ce pui o asemenea întrebare prostească?». Iar ea a zis: «Ei bine, trei dintre apropiații mei s-au vaccinat și au murit într-o săptămînă». Am spus: «Nu, nu, nu poate fi adevărat. Nu se poate să se fi întîmplat așa ceva». Am încercat să o conving că se înșală, că trebuie să fie vorba de altceva. Apoi, i-am spus: «Statistic, nu se poate să existe trei persoane care să moară de un vaccin care nu a ucis pe nimeni». Ea a încuviințat. A fost momentul care a schimbat totul pentru mine... Dar continuam să neg...  Eram convins că FDA funcționează la fel ca înainte, dar nu era adevărat... Nu înțelegeam nici că CDC are o misiune, iar acea misiune este să bage un ac în fiecare braț. Aveam toată încrederea în instituții. Următorul incident l-a avut ca protagonist pe curățitorul meu de covoare, Tim Damroth. A venit purtînd o mască. I-am spus: «Hei, ar trebui să vă vaccinați cu toții. Dacă ești vaccinat, nu mai trebuie să porți mască». El a răspuns: «Păi, m-am vaccinat, dar am avut o reacție gravă. Am făcut atac de inimă la două minute după ce m-am vaccinat». Mi-a spus că și soția lui a prezentat simptome de Parkinson. Mîna ei stîngă tremura incontrolabil”.
Datele statistice au fost argumentul suprem care l-a convins pe Kirsch că adevărul este altul decît cel prezentat oficial. Și acest adevăr trebuie făcut cunoscut oamenilor, pentru ca aceștia să ia decizia de a se vaccina sau nu în deplină cunoștință de cauză. Pentru acest lucru, Steve Kirsch a sacrificat mult, inclusiv relații profesionale și milioane de dolari.
Omul de afaceri relatează: ,,Practic, mi-am pus viața pe «pause» și am început să studiez diverse baze de date și să stau de vorbă cu oamenii, pentru a înțelege ce se petrece. Și adevărul devenea tot mai limpede. Astfel, pe 25 mai 2021, am scris un articol de 250 de pagini pentru Trial Site News. Probabil că este cel mai lung text pe care l-au publicat vreodată. După ce am scris acest articol, toți membrii din boardul meu științific (al COVID-19 Early Treatment Fund) au demisionat – erau 14 oameni de știință de pretutindeni din Statele Unite, din domenii și cu competențe diferite. Au spus că sînt «o persoană malefică» și că nu vor să mai aibă de-a face cu mine în viața lor. Am încercat să le explic: «Dacă am greșit în analizele mele, atunci de ce nu îmi arătați unde am greșit?». Nu mi-au răspuns. Au spus doar că vaccinurile sînt sigure și că ar trebui să-mi fie rușine”.
Kirsch a creat și un slideshow de 177 de pagini cu titlul „Întrebări despre Vaccinul COVID”, pe care de asemenea l-a prezentat în fața Comitetului Consultativ pentru Vaccinuri din cadrul FDA în data de 26 octombrie 2021. Dr. Joseph Mercola spune despre acest material că este un veritabil tezaur de informații pe care orice om de bună credință care dorește să afle mai multe ar trebui să-l consulte. În video-ul său, „Vaccine Secrets: COVID Crisis”, primul episod din „The False Narrative Takedown Series”, Kirsch explică cum el și o echipă de statisticieni au estimat mortalitatea vaccinurilor COVID pe baza unei diversități de surse, printre care și Sistemul american de Raportare a Efectelor Adverse (VAERS). Kirsch și experții săi au estimat că raportările VAERS sînt de 41 de ori mai mici și că, în realitate, au murit în urma vaccinării între 150.000 și 300.000 de americani. ,,Am examinat opt metode diferite, iar VAERS nu este decît una dintre ele. Deci, cînd oamenii spun: «Nu poți folosi VAERS la așa ceva, nu poți calcula cauzalitatea (pe baza datelor VAERS)», eu răspund: «Foarte bine. Am obținut același rezultat folosit șapte metode diferite». În analizarea VAERS, am determinat că acesta era sub-declarat cu un factor de 41, ceea ce este perfect rezonabil... Acum zece ani, aveam un sistem prin care puteam stabili în mod real toate evenimentele nedeclarate în VAERS, și s-a descoperit era grav sub-declarat, cu un factor de pînă la 95. Vaccinuri pe care le credeam sigure nu sînt deloc. Atunci ce au făcut? Au distrus proiectul. Așadar, motivul pentru care avem un sistem atît de prost astăzi este intenționat. Dacă aveam un sistem bun, el ar arăta toate defectele acestor vaccinuri pe care le administrăm la oameni. Sistemul este în mod evident intenționat conceput prost, întărește și doctorul Mercola. Este nevoie de mai bine de 30 de minute pentru a termina un singur raport și nu îl poți înregistra pînă nu este finalizat. Așa că dacă te întrerupi, trebuie să o iei de la capăt”.
Kirsch citează un neurolog din California care susține că are 2.000 de pacienți cu efecte adverse de la vaccinurile COVID (dintr-o bază de pacienți de 20.000), însă a înregistrat doar două rapoarte pentru VAERS. Nu a avut timp pentru mai multe. Deci, subraportarea sa este mai mică de 1.000 de ori. Mai mult, deși medicilor li se cere prin lege să înregistreze toate efectele adverse, legea nu prevede nici o constrîngere și nici o penalizare dacă nu o faci. De asemenea, nimeni nu este plătit să introducă datele despre efectele adverse: este pur și simplu un efort gratuit și care mănîncă timp. Calculele echipei de statisticieni a lui Kirsch (care, amintim, este un om de afaceri de succes în domeniul tehnologiei) arată că, în lumea întreagă, la un milion de doze de vaccin administrate mor 411 oameni. Nu uitați: Pfizer și Moderna au două doze. Și este vorba doar de mortalitatea pe termen scurt. Deocamdată nu există nici un indiciu despre nivelul mortalității pe termen lung. Pentru o mai justă perspectivă, pe 21 octombrie 2021, o investigație italiană a dezvăluit că, dacă mortalitatea COVID este calculată luînd în considerare exclusiv cazurile unde COVID a fost principala cauză de deces și nu existau comorbidități, atunci mortalitatea reală este cu 97% mai mică. Adică, în Italia au murit de COVID efectiv nu 130.000 de oameni, cît s-a raportat oficial, ci mai puțin de 4.000. Kirsch crede că numărul real de decese de COVID în Statele Unite ar putea reprezenta 50% din numărul raportat. Aceasta înseamnă că au murit de COVID (nu cu COVID) circa 380.000 de americani, în timp ce vaccinul a ucis circa 300.000.
Dar situația este mai gravă de atît. În faza de testare asupra copiilor a Pfizer, Maddie de Garay, de 12 ani, a suferit mai multe simptome adverse grave, inclusiv paralizie, ajungînd în scaunul cu rotile. Însă, oficial, efectul advers al ei a fost raportat eronat ca „durere abdominală”. Nici FDA, nici CDC nu au investigat cazul, deși au promis. La fel, nici Pfizer nu a efectuat nici o investigație.
În testarea pe tineri, 1 din 1.131 de copii a paralizat. În schimb, testarea pe adulți a arătat că vaccinul evită un deces de COVID la fiecare 22.000 de persoane complet vaccinate. La copii, însă, s-a estimat că trebuie vaccinați complet 630.000 de micuți pentru a se evita un deces. Aceasta înseamnă că se pot provoca dizabilități permanente la 557 de copii pentru a evita un deces. Pe de altă parte, nu s-a raportat nicăieri în lume decesul de COVID la un copil sănătos. Drept urmare, numărul de copii care trebuie vaccinați pentru a împiedica decesul de COVID al unui copil altminteri sănătos este practic infinit, din moment ce SARS-Cov-2 nu omoară copiii sănătoși. Pur și simplu, la copii, beneficiile vaccinării sînt zero.
La solicitarea dr. Peter McCullough, Kirsch și echipa sa au analizat și mortalitatea în urma vaccinării anti-COVID pe grupe de vîrstă. La categoria celor de 80 de ani, a descoperit că vaccinul a ucis două persoane pentru a salva una. La categoria celor de 20 de ani, a ucis șase persoane și a salvat una. Cu cît ești mai tînăr, cu atît riscul vaccinării este mai mare. O analiză realizată de un grup condus de echipa lui Ronald N. Kostoff și publicată la începutul lui octombrie 2021 confirmă această tendință. Ei au descoperit că cinci persoane vîrstice sînt ucise de vaccinurile anti-COVID pentru ca o persoană să fie salvată, iar raportul se înrăutățește pe măsura înaintării în vîrstă.
Kirsch a comentat astfel rezultatele studiului lui Kostoff: „Vaccinurile nu au nici un sens pentru nici o grupă de vîrstă, ceea ce este exact același lucru pe care noi l-am descoperit independent”. Și Kirsch a adăugat: ,,Vaccinurile nu ar trebui să fie administrate nimănui. Nu am văzut să existe nici o analiză costuri – beneficii care să demonstreze că sînt benefice... Vreau să spun... nu întreprinzi o intervenție care este la fel de suspeptibilă să te ucidă și să te salveze. Dorești să faci o intervenție care are de cel puțin 10 ori mai multe șanse să te salveze decît să te ucidă, deoarece este o intervenție opțională. Ce afacere faci printr-o intervenție care are un beneficiu absolut marginal pentru un profit necunoscut pe termen scurt și lung? Alt lucru pe care vreau să-l abordez este cel al avantajelor sociale, niște tipi care zic: «Ești egoist pentru că nu te-ai vaccinat». Ei bine, este irațional. Ați văzut vreo analiză a CDC care să prezinte avantajele sociale de a se vaccina? Nu există. Și nu există dintr-un motiv foarte simplu: avantajul social este atît de mic încît este ridicol. Astăzi, știm că vaccinații sînt la fel de susceptibili de a răspîndi virusul ca și nevaccinații. Atunci, unde este beneficiul social? Dacă nu există inconveniente (să te vaccinezi), atunci oamenii ar spune: sigur că da, poate că există un beneficiu social. O fac. Dar, în situația concretă, este în joc viața ta și datele arată că aproximativ 1 persoană din 1.000 va fi ucisă de vaccin. Să presupunem că sacrificiul vieții tale ar salva 100 de ani persoane (de exemplu, 10 persoane care mai trăiesc fiecare încă 10 ani). Cînd am pus întrebarea aceasta în sala unui club cu sute de persoane, nimeni nu a ridicat mîna să se ofere voluntar pentru asta – să își sacrifice viața pentru a salva 100 de ani persoane. Atunci am zis: «OK! Dar pentru 1.000 de ani-persoane? Dacă sacrificîndu-ți viața ai salva 1.000 de ani-persoane, ai face-o?» Nimeni nu ar face asta. Este un nonsens. Avem un drept constituțional la viață... Și consider că nu ești egoist dacă procedezi așa. Ai o familie, ai prieteni, ai apropiați dragi, ai oameni cu care interacționezi... De ce ți-aș cere să îți sacrifici viața? Pentru a salva oameni pe care nu îi cunoști? Fiecare are modul său special de a contribui la mersul societății. De ce ar fi nevoie să îi cerem cuiva să își sacrifice viața pentru un potențial beneficiu social? Poate ar trebui să-l întrebăm pe Joe Biden: «Hei, Joe, dacă ai putea să-ți dai viața pentru a salva 1.000 de ani persoane ai face-o?». Ar fi interesant de văzut ce răspunde. Există o analiză recentă, de la sfîrșitul lui octombrie 2021, realizată de CDC, a cărei concluzie este că persoanele care se vaccinează anti-COVID au un risc cu două treimi mai mic de a muri din orice cauză”.
Kirsch comentează: ,,I-am trimis lui Janet Woodcock (șefa FDA) setul meu de 180 de întrebări. I-am zis: «Janet, pariez că nu poți răspunde la nici una dintre aceste 180 de întrebări. Nu te privesc și pe tine?». Mi-a trimis înapoi un e-mail în care a răspuns: «Uită-te la analiza CDC care arată că, după ce te-ai vaccinat, există o scădere cu două treimi a riscului mortalității». Prietenii mei și cu mine, cînd am văzut articolul, am rîs în hohote. Statisticile pentru grupa 18-44 de ani arată că 35% mor din cauza accidentelor. Ceilalți mor de boală: cancer, afecțiuni cardiace etc. Singura posibilitate de a obține o reducere cu două treimi a mortalității din toate cauzele la un loc este ca nimeni să nu mai moară din nici o cauză – de nici o boală – și să se reducă și numărul accidentelor... Este leacul nemuririi. Lăsînd gluma la o parte, nu există nici un mijloc de acțiune care ar putea să pretindă că oamenii vor avea o stare de sănătate generală mai bună după ce s-au vaccinat. Zero. Nimic nu se ameliorează. Nu ești nemuritor. Dimpotrivă; sistemul tău imunitar este compromis. De asemenea, ai un risc mai mare de a contracta COVID. În Marea Britanie, cifrele guvernamentale arată că persoanele de 40 de ani, după ce trece luna de miere (perioada cu incidență mai redusă după începerea unei campanii de vaccinare în masă), au un risc mai mult decît dublu de a se infecta dacă sînt vaccinate. În Statele Unite, sînt spitale unde rata de vaccinare comunitară este de 50% iar rata vaccinaților internați este de 90%. Aceste statistici nu pot fi inventate. De fapt, CDC a fost provocat cu aceste statistici de către Aaron Siri (avocat care reprezintă în instanță numeroase victime ale efectelor adverse ale vaccinării), și care a scris pe platforma Substack, dar pur și simplu l-au ignorat. Deci, inventează lucruri, iar acest document demonstrează că CDC poate să publice orice și, atîta vreme cît deasupra a ce scriu va fi acel mic logo CDC, oamenii vor crede, indiferent cît de ridicol ar fi. Și nimeni din comunitatea medicală nu i-a criticat. Am scris un articol foarte popular despre acest subiect pe Substack, intitulat FDA descoperă fîntîna tinereții”.
Luînd în considerare toate aceste elemente, Kirsch conchide că asistăm la cea mai mare fraudă din istorie. Un castel de cărți de joc care se menține în picioare prin credința în date care nu există și prin evitarea semnalelor care vin dinspre sistemul VAERS și din alte studii și care nu corespund discursului public.

ACTIVE-NEWS.RO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite