Un nou virus circulă în România – Covrig-20
  • 24-06-2020
  • 0 Comentarii
  • 374
  • 6

Noul virus se pare că nu are drept obiectiv moartea românilor, ci doar prostirea lor ceva mai acut decît pînă acum. El a fost descoperit prima dată undeva prin Australia, la începtul acestui an, primul care a fost atins fiind marele actor american Tom Hanks. După ce a trecut și pe la cîțiva politicieni, dar și pe la diverși oameni de cultură și artă, virusul a ajuns și în România, atacînd cîteva vedete locale, în principal cîntăreți și realizatori tv.

Modalitatea de transmitere se face exclusiv prin bani, cash sau trasferuri bancare. Din acest motiv, el trage doar la cei care au astfel de posibilități, cei săraci nefiind nici un moment în pericol. Imediat ce virusul se ia de pe banii primiți, vedeta, actorul sau victima acestei înscenări execrabile merge iute la spital cu toata presa după el și invocă existența acestei boli nemiloase, pînă cînd cel care a transferat banii inițial devine mai bogat decît a fost în toate viețile lui de pînă acum.

Virusul Covrig-20 supraviețuiește atîta timp cît este intens promovat de mass-media, după care dispare ca prin farmec, trecînd fie în hibernare, fie la o altă vedetă care, din nefericire, a încasat sume de bani infectați cu acest virus.

Din fericire, însă, românii de rînd nu sînt afectați, putînd să circule în voie cu măștile pe figuri pe mai departe.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!


D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite