Twitter și-a schimbat politica de conținut după blocarea postărilor despre Biden
  • 17-10-2020
  • 0 Comentarii
  • 176
  • 0

Twitter va aplica de acum o etichetă specială postărilor care dezvăluie informații personale, în loc să le blocheze, a declarat directorul de afaceri juridice și politice al Twitter, Vijaya Gadde.

"Nu vom mai elimina conținutul decât dacă este transmis de către hackeri sau de către cei asociați direct cu aceștia. De asemenea, vom eticheta tweet-urile pentru a oferi context în loc să restricționăm postarea", a postat Gadde pe Twitter. Ea a menționat că etichetarea conținutului va permite utilizatorilor să judece singuri dacă merită citit.

Mentionam ca lideri ai Senatului american si-au exprimat intenția de a-l convoca fondatorul Twitter, Jack Dorsey, pentru o explicație în legătură cu decizia recentă a rețelei sociale de a restricționa distribuirea articolului New York Post despre Joe Biden.

New York Post a furnizat materiale de presă din care se poate observa că, în 2015, datorită fiului său Hunter, Biden s-a întâlnit cu un angajat de rang înalt al companiei ucrainene Burisma, Vadim Pozharsky, deși ulterior a susținut că nu a avut niciodată astfel de contacte.

Informațiile despre întâlnirea lui Joe Biden cu Pozharsky au interesat mass-media din SUA, deoarece fostul vicepreședinte însuși a asigurat că nu a discutat niciodată cu fiul său despre activități comerciale în afara statelor. În același timp, sediul de campanie al lui Biden a considerat că informațiile New York Post nu sunt de încredere. Și rețelele sociale Facebook și Twitter au ajuns la concluzia că informațiile publicate pot fi într-adevăr inexacte și, prin urmare, accesul limitat la această publicație prin intermediul platformelor lor.

În toamna anului 2019, un scandal politic a izbucnit în Statele Unite în jurul unei conversații între Trump și președintele ucrainean Volodymyr Zelensky. Motivul a fost publicațiile media că Trump a făcut presiuni asupra lui Zelensky pentru a începe o investigație asupra lui Biden și a fiului său. Ancheta trebuia să atingă rolul lui Biden în demiterea procurorului general ucrainean Viktor Shokin, care investiga activitățile Burisma. Se aștepta ca această investigație să fi afectat activitățile lui Hunter Biden.

La alegerile prezidențiale din SUA din 3 noiembrie, actualul șef de stat, Donald Trump, va încerca să fie reales. Joe Biden va fi rivalul său.

N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite