Trump va cere azil politic în Rusia
  • 08-11-2020
  • 0 Comentarii
  • 632
  • 9

Dezamăgit de modul în care s-au desfășurat ale­gerile, președintele american Donald Trump, revenit la Casa Albă după o partidă de golf, a anunțat că în urma înfrîngerii suferită în alegeri va cere azil politic în Rusia. Astfel, după ce Steven Seagal și francezul Gérard Depardieu au devenit cetățeni cu acte în regulă ai Rusiei, se pare că vom avea o premieră prin adoptarea în rîndurile rușilor a fostului președinte american.

Trump este decis să lupte pînă la capăt pentru titlul de cîștigător de facto al alegerilor deoarece, susține el, ,,totul este o mare farsă. Joe Biden a cîștigat prin fraudă, fapt care mă duce cu gîndul la comuniștii români care au furat alegerile în 1947”.

România a început deja să dea lecții de democrație Statelor Unite. Mai întîi, prin exemplul oferit în 1947. Dar mai ales, recent, în 27 septembrie a.c., cînd la alegerile locale s-au întrecut pe ei înșiși la furtul voturilor.

,,România a devenit un mare exportator de democrație neomarxistă în lume”, a declarat președintele SUA în exercițiu, precizînd că ,,nici măcar America, în cei peste 200 de ani de democrație pură, nu ar fi reușit să atingă un asemenea nivel de fraudă electorală, fără lecția oferită de români”.

Întrebat unde anume se va stabili în Rusia, Trump a declarat că preferă Soci, pentru că este mai aproape de mare, unde știe că există un teren de golf. ,,Am discutat deja cu prietenul meu Vladimir Putin, despre stabilirea mea în Rusia, și aștept trupele speciale rusești să mă extragă din Biroul Oval, pentru că altfel nu am de gînd să îl părăsesc”, a afirmat Trump.

La auzul acestei vești, Biden, cîștigătorul anunțat de mass-media și recunoscut de majoritatea statelor europene, a reacționat prompt după mai multe ore de gîndire: ,,Trump? Care Trump?”.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite