Trump a decis să se adreseze națiunii după atacul Iranului
  • 08-01-2020
  • 0 Comentarii
  • 424
  • 2

Președintele american Donald Trump a decis să se adreseze națiunii, după atacul cu rachete de către Corpul Gărzilor Revoluționare Islamice (IRGC) împotriva a două baze americane din Irak, 

Mentionam ca IRGC a atacat două baze aeriene americane din Irak și a anunțat începerea operațiunii Martyr Suleimani împotriva militarilor implicați în moartea la Bagdad a comandantului forțelor speciale Al-Quds, generalul Kassem Suleimani.

În total, zeci de rachete balistice si de croaziera au fost lansate impotriva bazelor americane. În urma atacului, mai multe aeronave au fost distruse. De asemenea, conform datelor neoficiale, există victime, dar numărul acestora nu este încă cunoscut.


Președintele american, Donald Trump, a comentat atacurile de rachete ale Iranului împotriva instalațiilor militare americane din Irak.

„Totul este bine! Iranul a lansat rachete în două baze militare din Irak; o evaluare este în curs de a vedea dacă există victime sau pagube. Totul este în regulă! Avem cele mai puternice și mai bine dotate forțe armate din lume! ”, A scris Trump pe Twitter , promițând să facă o declarație detaliată mai târziu.


N.K. 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite