Traian Băsescu se predă
  • 18-04-2017
  • 1 Comentariu
  • 648
  • 5

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a decis să se predea autorităţilor române şi să îşi recunoască vina pentru faptul că a ajuns preşedinte în 2009, prin fraudarea alegerilor. În urma dezvăluirilor, Băsescu consideră că nu poate să poarte o aşa greutate pe suflet, şi a decis să renunţe la statutul de senator, la pensia de fost preşedinte al Statului, la casa din Mihăileanu, la calul împăiat din curte, precum şi la garda personală, şi să se predea celei care, în 2009, i-a făcut rost de o viaţă uşoară şi un mandat nou de preşedinte.

„Am putut să trăiesc ani de zile cu ideea că am vîndut Flota comercială a României. Trăiesc bine-merci şi cu gîndul că, timp de 10 ani, am distrus România. Am putut chiar să trec peste cîntecele depăşite ale fostului meu ginere, dar nu pot să trăiesc cu o aşa povară, că am ajuns preşedintele României prin fraudă, împotriva voinţei Poporului Român”, a declarat Traian Băsescu, în timp ce îşi punea în valiză cîteva prosoape şi un echer, adăugînd că „totuşi, am credinţa că poporul nu mă va judeca prea aspru, ştiind că, dacă nu eram eu, era preşedinte prostănacul de Mircea Geoană”.

Fostul preşedinte speră ca, acolo unde va merge, să vină şi cei care au putut să facă posibilă alegerea lui ca preşedinte al României în 2009, şefii din MAI, SRI şi DNA, dar şi cei care, efectiv, l-au votat. „Pentru că, dacă ei nu mă votau, nu aveau cum să fure atît de mult cei care au fraudat”, a mai adăugat Traian Băsescu, exclamînd „să vă fie ruşine, Codruţa şi Coldea!”.

Aflînd vestea că Băsescu se predă, Dragnea a mai semnat un contract pentru TelDrum, dar, de data asta, în Brazilia. „Ninsorile abundente din această ţară au nevoie de serviciile unei firme de deszăpezire pe măsură”, a declarat Dragnea, în timp ce îşi urmărea sclavii de pe plantaţia de trestie de zahăr, pe plasma sa din sediul PSD.

D.A.


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite