Traian Băsescu înfierează propria incompetenţă
  • 08-07-2017
  • 0 Comentarii
  • 289
  • 0

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, este convins că nu este bine ca pe funcţii publice importante să fie numite persoane fără experienţă.

„Uitaţi-vă la mine, la cît de mult rău am făcut României cît timp am fost preşedinte. Este adevărat că nu am fost numit de popor, ci de alţii, dar pînă şi cei care au avut în grijă acest lucru trebuiau să ţină cont că eu nu am experienţă în conducerea unei ţări”, a declarat Traian Băsescu, preşedintele unor partide politice din România şi Republica Moldova, precizînd că „o ţară nu se comportă precum un petrolier, indiferent de cît de beat eşti”.

În prezent, fostul preşedinte duce o luptă acerbă împotriva celor pe care chiar el i-a promovat în funcţii, avînd drept obiectiv salvarea de la puşcărie atît a lui, cît şi a eternei şi fascinantei Elena Udrea.

„Acolo unde vom merge toţi incompetenţii acestei clase politice dîmboviţene, respectiv în Republica Moldova, trebuie să lăsăm impresia că ne pricepem totuşi la ceva, şi la ce ne pricepem noi cel mai bine decît la distrus tot ce atingem?”, se întreba retoric Traian Băsescu, în timp ce îşi potrivea pe birou harta Republicii Moldova cu cele mai importante obiective economice, repectiv distileriile.


DA Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite