Trădătorii (2)
  • 22-02-2021
  • 0 Comentarii
  • 1015
  • 2

Traian Băsescu, ministru, primar general al Capitalei, președintele Românei în perioada 2004 – 2014, actual europarlamentar

 

A distrus în mod accelerat economia României și a redus la nivel simbolic conceptul de statalitate. După preluarea președinției, sub atenta lui supraveghere s-a format Statul Paralel care conduce acum România, dar care inițial a avut doi piloni: Coldea și Kövesi. Există suspiciuni asupra faptului că Traian Băsescu se află în spatele vînzării Flotei comerciale românești, a cincea din lume ca tonaj în 1989. Dosarul Flota îl semnalează, dar se pare că între timp a dispărut. Există un mit urban care spune că Adrian Năstase, în calitate de premier, a vrut să îl aresteze pe Băsescu, dar a fost oprit de Ion Iliescu urmînd zicala ,,Corb la corb nu scoate ochii”. Se pare că Băsescu nu știa zicala asta.

La adăpostul unor fumigene mediatice a lovit puternic la baza antreprenoriatului românesc, distrugînd o serie de afaceri mici pentru a face loc hipermarketurilor. Sub administrația lui s-au făcut cele mai drastice reduceri salariale din mediul bugetar, au fost irosite multiple oportunități prin care România putea deveni un pilon strategic important și a măturat efectiv marile afaceri românești prin intermediul DNA, lăsînd cale liberă companiilor străine. Arestările antreprenorilor români și șantajarea lor, încătușarea patronilor români din mass-media au făcut ca în prezent în România să nu mai existe nici o publicație, post de radio sau TV care să reprezinte interesele românești. Jurnaliștii s-au transformat în agenți de influență străini sau acoperiți ai SRI, care manevrează după bunul plac informația și, implicit, mințile românilor. Mass-media independentă, liberă și echidistantă a murit definitiv odată cu directorul general al ziarului ,,Adevărul”, Dumitru Tinu. După aceea, presa a intrat într-un proces lung de ,,reformă”, care a dus la transformarea ei în instrument de luptă politică. Cîinele de pază al democrației s-a transformat, sub Traian Băsescu, în cîinele de pază al bandiților și trădătorilor de neam.  Consider, tot ca simplu cetățean al acestei țări, și, în mod special ca om de dreapta, că nu există pedeapsă potrivită în Codul Penal românesc pentru tot răul pe care acest actual europarlamentar l-a făcut României.

Călin Popescu Tăriceanu, premier al României în perioada 2005 – 2009, președinte al Senatului, în prezent ieșit puțin din decor

Mulți au naivitatea să creadă că acest individ a fost un premier bun. Ei bine, nu a fost! Mulți spun că a fost un om sincer, onest și incoruptibil. Eu nu cred o iotă. Cei care au fost contemporani cu guvernarea lui nu au cum să nu își amintească faptul că Tăriceanu a construit economia românească prin creditare și nu prin producție, fapt care a dus la ruinarea unor industrii întregi în perioada 2009 – 2012. Prin încurajarea creditării – doar cei care nu voiau, nu luau credit – fostul premier nu a făcut nimic altceva decît să ne ofere o spoială a creșterii economice, care a picat repejor laolaltă cu românii care au ajuns datori pe la bănci. Totodată, în timpul mandatului său s-a lansat o campanie de-a dreptul nesimțită de publicitate pentru produsele Renault si Citroen, mașini care erau ,,dilărite” de ATS, firmă care, se știe, era condusă de acest liberal convins. Acest gigolo politic și-a bătut joc de țară, de partidele la care a fost și de toți cei care, din prostie, au crezut în el. Este la fel de trădător, corupt ca restul. Diferența este că el se însura cu fiecare femeie de care se îndrăgostea, fapt care nu s-a întîmplat nici la Iliescu, nici la Băsescu și cu atît mai puțin la Emil Constantinescu.

Klaus Iohannis, actualul președinte al României, ins apt doar pentru funcția de guvernator

Îl acuz de înaltă trădare și de subminare a intereselor României în relația cu propriul popor, dar și cu alte țări. Din 2014, de cînd a fost ales în funcție prin mijloace care nu au legătură cu democrația, nu a făcut absolut nimic pentru ca România să devină un stat, o putere economică. A distrus, în mod neașteptat, prin ignorarea realității și rea-voință, orice oportunitate care putea pune România pe harta lumii. A anihilat relațiile cu țări cu care România avea o lungă și constructivă relație economică, în schimbul unei șepci. Ani de zile a cultivat ura în rîndul românilor, învrăjbindu-i unii împotriva altora. Cînd a venit la putere, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a distruge ceea ce mai era în picioare. Împreună cu ,,guvernul lui” și cu clica lui de bandiți – politicieni, ofițeri ai Serviciilor Secrete sau jurnaliști – a decimat România fără să construiască nimic. Ca și predecesorul său, Traian Băsescu, a urmat aceeași politică falimentară, a distrus tot ce era de distrus, inclusiv bruma de democrație cu care Băsescu încă se mai laudă. În acest moment, putem spune că în Parlamentul României se află un singur partid, opoziția sau celelalte pîrghii democratice, toți cei care vociferează inutil prin legislativ avînd, de fapt, rolul de a distrage atenția poporului de la ceea ce se întîmplă în spatele ușilor închise. Îl acuz pe actualul guvernator al României de înșelătorie, înaltă trădare și de subminare a statalității țării noastre. De asemenea, îi acuz de conspirație la această acțiune nesăbuită pe toți colaboratorii lui, pe tot ,,guvernul lui”.

Șefii Serviciilor Secrete

Șefii Serviciilor Secrete românești, din prima și a doua linie, din ultimii 30 de ani. Ei sînt, de fapt, de vină pentru toate aceste nenorociri prin care România trece acum. Trădarea lor este de o magnitudine catastrofală și din această cauză politicienii au ajuns să fie doar niște păpuși de paie. În România nu mai există patriotism la nivelul Serviciilor, dimpotrivă. Trădarea și interesele financiare directe sînt cele care dictează. Cel puțin la nivel superior, pentru că nu pot să acuz tinerii ofițeri de informații de trădare, ei fiind, de multe ori, victime ale celor care trădează. Profitînd de slăbiciunea pe care politicienii de după 1990 au manifestat-o în fața devalizării României, de caracterul lor banditesc, reprezentanții Serviciilor i-au lăsat să își facă de cap timp de mai bine de 15 ani, perioadă în care au lucrat și au strîns dovezi pentru fiecare dintre ei. Totodată, pentru o mai bună conlucrare, mulți dintre acei politicieni au fost ,,cooptați’ în echipă fie prin recrutare directă, fie prin plasarea în diverse posturi cheie. Așa-zisele ,,academii de apărare” din cadrul SRI sau al Academiei Militare sînt, de fapt, școli de recrutare a politicienilor de către Servicii. Acolo primesc asigurări că vor ocupa funcții sau că vor fi protejați și ajutați să se îmbogățească în schimbul unor servicii mai mici sau mai mari. Această practică nu este oficială, dar orice om care gîndește poate observa ,,lucrătura”. Prin diverse metode Serviciile au acaparat aproape întreaga economie românească, dar cum dovezile sînt ținute ,,la sertar”, românii încă trăiesc cu iluzia că în aceste structuri există patrioți, cînd, de fapt, în afară de niște foști care încă se vor  a fi activi, nu mai există nimic sfînt în zona asta. În plus, cei care au trădat, cei care au transformat România în colonie, sînt, la rîndul lor, protejați de structuri din afară, pentru că altfel nu aveau cum să mai fie în libertate, mai ales că la noi, la români, mîncătoria este o practică extrem de comună. Ca și în Justiție, mizeria din Serviciile Secrete românești se poate curăța doar din interior. Nimeni, absolut nimeni din afară nu poate scoate mizeria de acolo, nimeni nu o poate îndepărta. Treaba e prea serioasă și doar cineva cu mintea luminată, cu ceva sînge de român ar putea-o rezolva. Nimeni, nici președintele țării, nici măcar Parlamentul și cu atît mai puțin vreo comisie de control nu poate face nimic. Iar cei care gîndesc cu adevărat știu asta.

Miniștrii Educației

Toți miniștrii Educației care s-au perindat la guvernare din 1990 pînă în prezent sînt vinovați de nivelul slab de pregătire al generațiilor tinere, de nivelul scăzut al educației din România. Am ajuns la un nivel atît de jos, încît peste 50% din români sînt în prezent analfabeți funcțional.

Miniștrii Apărării

Toți miniștrii Apărării pe care România i-a avut în ultimii 30 de ani sînt direct vinovați de nivelul scăzut al apărării țării, al distrugerii industriei de apărare și de predarea efectivă, totală, a siguranței naționale în direcția alianței NATO. Aceste decizii au făcut ca noi, românii, să nu mai deținem, practic, industrie de apărare proprie, am dat pe nimic numeroase unități militare, iar sumele pe care economia românească trebuie să le plătească pentru echipamente militare, majoritatea vechi, din străinătate, blochează dezvoltarea economică a țării, ca să nu mai vorbim de stagnarea efectivă a dezvoltării unor domenii cum ar fi sănătatea și educația. Cu semnătura lor, România și-a distrus tot progresul în aviație, în Marină și în echipamente de luptă terestre pe care îl acumulase. Am distrus avioanele MIG 29 pe care le primisem în 1989, avioanele IAR 93 făcute în cooperare cu Iugoslavia în anii ʼ70, am vîndut planurile IAR 99 Șoim, avion de antrenament special. Singurul submarin pe care îl mai avem zace fără baterii din anul 1994, primit, e adevărat, de la URSS în 1988. În schimb, cumpărăm avioane second-hand, fregate vechi, dar avem rachete Patriot în contexul în care întregul sistem de apărare antiaerian este falimentar și total inadecvat apărării țării. Miniștrii Apărării, prin deciziile proaste, au făcut ca în acest moment să nu mai avem nimic care să ne ajute să ne protejăm țara în cazul în care un mare război ne-ar bate la ușă. Cine crede că NATO sau SUA vor risca un război cu Rusia pentru a ne apăra pe noi este cel puțin naiv, ca să nu zic prost. Ei vor doar să ne vîndă muniție, echipamente cît mai vechi și, eventual, visul că vom fi cîndva importanți în această lume.

Miniștrii Sănătății

Toți miniștrii Sănătății pe care România i-a avut din 1990 pînă în prezent. Sînt direct responsabili de nivelul scăzut al sistemului medical din România, de corupția din sistem și de miile de morți pe care această colonie numită România i-a numărat în ultimii zeci de ani. Sînt la fel de vinovați și au pe mîini sîngele celor care au căzut pradă corupției din sistem. În anii ʼ90, pe cînd aveam jurnaliști ,,de front”, exista o vorbă: ,,cea mai puternică mafie din România este cea a halatelor albe”, adică a medicilor, a celor din sistemul medical. Așa era atunci și așa este și acum. Sănătatea este vitală pentru fiecare om, iar faptul că în prezent există farmacii la fiecare colț de stradă este un argument al faptului că acolo se fac bani mulți.

Justiția – cel mai nociv factor al trădării naționale

Se pare că cei care au intrat în arhiva SIPA pentru a schimba un bec au știut ce fac. Acesta este, însă, un subiect pe care puțini oameni din lumea asta îl pot aborda, așa că mai bine lăsăm timpul să limpezească apa mizerabilă care se scurge prin venele Justiției române. Justiția, ca și zona Serviciilor Secrete, se poate curăța, se poate dezvolta doar prin forțe proprii, doar din interior. Nimeni, absolut nimeni din afară nu o poate face.

Mulți dintre cei care citesc acest material vor spune că nu regăsesc cîteva nume îndreptățite să ocupe un loc în această listă. Vorbim de Ciolacu, de Geoană, de Firea sau Dăncilă. Lista poate continua.

Cele expuse reprezintă mai puțin de 1% din ceea ce știm că s-a întîmplat în această țară. Iar cei enumerați sînt doar vîrful icebergului care plutește în derivă în oceanul imens al incertitudinii în care poporul român băltește.

Dumezeu să ne ajute, pentru că doar EL o mai poate face!

Sfîrșit

TANO


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite