TERAPIA 4W – zidurile de apărare a imunității înnăscute!
  • 01-08-2020
  • 1 Comentariu
  • 121
  • 3

Cardul activează 4 straturi energetice în formă de cerc, în jurul imunității înnăscute.

Omul modern, persoanele care au mai multe afecțiuni cronice, au urmat sau urmează tratamente cu chimioterapie/radioterapie, au fisuri energetice în imunitate, chiar și copiii au de multe ori dereglări energetice.

Sistemul imunitar este principala linie de apărare împotriva intrusului (bacterii/viruși), într-o formă nespecifică. El intră în acțiune cînd un intrus depășește prima barieră a sistemului imunitar dobîndit și este memorat de către acesta. Testele făcute după acest set de terapii au confirmat neutrali­zarea frecvențelor patologice emise de viruși/bacterii.

Terapia 4W se execută timp de 4 zile consecutive, durează aproximativ o oră, nu doare și nu are efecte secundare.

Oferta este valabilă pînă la data de 31 iulie 2020. Costul a 4 ședințe este 640 RON, preț redus acum la 500 RON, ce pot fi achitați în două rate.

Coronavirus – pericol de moarte sau o interpretare greșită a cercetătorilor?

Am așteptat ceva timp pînă să public o serie de articole pe această temă. Am vrut să observ evoluția situației în lume și, desigur, să văd părerile unui număr cît mai mare de specialiști din domeniul epidemiologic.

Potrivit specialiștilor în fizica cuantică realitatea noastră este o construcție a conștiinței. Această afirmație este dovedită pe deplin în zilele noastre de isteria și panica provocate de coronavirus. Există o putere virtuală care acționează mai mult psihic decît fizic. Frica este emoția cea mai periculoasă, iar în cazul acestei pseudo-gripe panica a depășit deja orice imaginație.

Întotdeauna în asemenea situații întîlnim două categorii de persoane: pesimiștii, care văd totul într-o manieră înfricoșătoare, și optimiștii care, dintr-o încredere dată de Dumnezeu, au în fața ochilor un final pozitiv al situaței dramatice. De pe internet sînt șterse cercetări ale oamenilor de știință care au un cuvînt greu de spus în acest domeniu: prof. Sucharit Bahadi Uniklinik Mainz, expertul în sănătate Dr. med. Wofgang Wodrag sau Prof. Dr. Hendrik Steck.

De ce îi este frică omului? Avem de-a face cu un virus ucigaș ca în cazul Gripei Spaniole sau al ciumei din cauza cărora au murit milioane de oameni în întreaga lume? Adevărul este că virusul Covid-19 îmbolnăvește tot mai multe persoane, îndeosebi pe cei care au și alte probleme de sănătate. Curios este faptul că inclusiv Robert Koch Institut a interzis autopsiile în cazul deceselor provocate de coronavirus. Singurul care a avut curajul să dispună autopsierea a fost medicul jurist Prof. Dr. med. Klaus Pueschel, din statul liber hanseatic Hamburg, care a declarat într-o intervenție televizată din 9 aprilie a.c. faptul că ,,în Hamburg nimeni nu a decedat de coronavirus, ci din cauza comorbidităților grave”.

Virusul SARS-Cov II este cunoscut de mai multe decenii ca generator de gripă, iar infectarea cu acesta trece aproape neobservată la cei mai mulți dintre noi. Numai în cazul persoanelor cu un sistem imunitar scăzut se observă simptome sub diferite forme, începînd de la mucozități, dureri în gît, nas înfundat, tuse uscată sau dureri de cap. Foarte rar pot apărea diareea sau pierderea mirosului și a gustului. Febra e un semn al unei infectări cu acest virus. Medicina alternativă susține cu tărie faptul că febra nu trebuie întreruptă deoarece e un semnal al faptului că organismul se apără de boală. Din păcate, în medicina clasică diagnosticul este formulat ținînd cont numai de simptome, care, de fapt, reprezintă un răspuns al sistemului de apărare. Febra este ucigașul virusului și, cu toate acestea, medicina clasică începe tratamentul cu întreruperea ei. Izolarea și lipsa de contact duc la depresii și la o scădere masivă a sistemului de apărare al corpului. Sistemul imunitar își are sediul, în proporție de peste 80%, în sistemul gastro-intestinal, bacteriile din intestine jucînd un rol important în menținerea unei imunități intacte.

O serie de terapii sînt oferite de medicina energo-informațională. Readucerea sistemului imunitar în echilibru, reglarea balanței în interiorul intestinelor, detoxifierea la nivel celular, curățarea limfei și restabilirea comunicării energetice la nivel de celulă-organ-sistem sînt doar cîteva dintre acestea.

Dermavital vă oferă, de asemenea, și terapia 4W, cea mai nouă metodă de restabilire a imunității înnăscute. Este recomandată atît copiilor, cît și adulților indiferent de vîrstă. Căldura internă a fiecăruia este responsabilă de procesele metabolice din corp, de aceea noi recomandăm consumul zilnic de supe calde și de diferite ceaiuri.

Frica este pericolul major întreținut de oamenii politici și de mass-media. Virușii nu pot fi combătuți asemenea bacteriilor, ci sînt frînturi de gene. Singurul drum spre scăderea forței unei epidemii constă în creșterea imunității în massă. Vindecarea se produce numai prin scăderea stresului psihic și fizic.

E timpul să integrăm medicina cuantică în menținerea sănătății noastre.

FLORICA MUNTEANU,

specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite