T-14 Armata a fost testat în Siria
  • 19-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 199
  • 3

Tancul rus T-14 Armata a trecut testele de luptă în Republica Arabă Siriană (SAR). Livrările în serie către trupele rusesti vor începe în 2021, a declarat ministrul Industriei și Comerțului Federației Ruse, Denis Manturov.

Tancurile au fost trimise în Siria pentru a ține cont de toate nuanțele în condiții de luptă. “În SAR, așa cum știți, acestea sunt testate ", a adaugat Manturov. El a menționat că testele într-o situație de luptă vor ajuta la formarea aspectului final al tancului, care va fi furnizat armatei ruse.

Prețul ridicat al noului tanc rusesc se datorează nu doar proiectării avansate, ci și ciclului testelor suplimentare și modernizării. “Pe măsură ce volumul de producție creste, costul „Almaty” va scădea, desigur ”, a mai  spus ministrul.

La primirea acceptului de export, vom începe să lucrăm cu clienții străini. “Există interes pentru aceasta mașină de lupta - în ciuda faptului că încă nu putem oferi tuturor partenerilor documentație străină ”, a menționat șeful Ministerului Industriei și Comerțului.

T-14 Armata este primul tanc din a treia generație. Caracteristica sa principală este un turn automat, cu un echipaj format din trei tanchisti, care se află într-o capsulă blindată, izolată din fața mașinii. Tancul include cele mai avansate tehnologii atât în ​​domeniul apărării, cât și al atacului.

 

N.K.


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite