Studiu sociologic - asistăm la o transformare rapidă a relațiilor umane
  • 20-03-2021
  • 0 Comentarii
  • 757
  • 2

Compania internațională de cercetare autorizată Ipsos a prezentat rezultate surprinzatoare https://www.ipsos.com/en-us/gender-identity-and-sexual-orientation-differences-generation  ale unui studiu sociologic al orientării sexuale a populației din Statele Unite ale Americii.

Aceste rezultate au fost neașteptate în lumina noțiunilor predominante occidentale ale unei predeterminări determinate genetic a preferințelor sexuale (naturale și nenaturale). Sunt deosebit de remarcabile datele privind creșterea cantitativă a așa-numitelor minorități sexuale de la vârste mai în vârstă până la vârste mai mici.

Participanții la sondajul Ipsos  au fost distribuiți pe generații:

- generația „baby boom” (oameni născuți în 1946-1964);

- Generația X (cei care s-au născut din 1965 până în 1980);

- generația Y (născut în 1981-1996);

- Generația Z (1997-2012).

Dintre baby-boom-urile mai în vârstă, 84% au spus că sunt atrași exclusiv de membrii sexului opus. Cu toate acestea, membrii Gen Z sau așa-numitele buzzere văd viața diferit. Doar 52% dintre tinerii americani se declară persoane cu o orientare normală. 14% dintre tinerii americani spun că sunt homosexuali, 32% spun că sunt mai mult sau mai puțin bisexuali. În general, de-a lungul a 30-40 de ani, numărul adeptilor LCBT din America a crescut de aproximativ trei ori.

Rezultatele sondajului Ipsos  sunt confirmate de alte studii efectuate recent în Occident: deviatia sexuala a naturii umane, în majoritatea covârșitoare a cazurilor, nu sunt date de la naștere, ci sunt educate de societate. Astfel, un studiu din 2015 al agenției de opinie publică YouGov din Marea Britanie a  arătat că în rândul britanicilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, mai puțin de jumătate (46%) se consideră „complet heterosexuali”, în timp ce în rândul britanicilor care au peste 60 de ani, aceștia sunt 88%.

Un grup de geneticieni americani a  publicat  în 2019 rezultatele unui studiu care arată că „gena homosexuală” pur și simplu nu există. În ceea ce privește influența indirectă a eredității asupra orientării netradiționale, aceștia „dau tonul” minorității absolute a homosexualilor (de la 8% la 25%). Cu majoritatea persoanelor care constituie o minoritate sexuală, intrarea în aceste grupuri a avut loc sub influența factorilor socio-culturali - situații traumatice si propaganda pro LCBT. Cercetările indică, de asemenea, rolul important al embriogenezei în dezvoltarea tendințelor confuze sexual, influența factorilor legați de sănătatea mamei. Adică, chiar și în acest sens, homosexualitatea este dobândită și nu congenitală, neînregistrată inițial în gene.

În Occident, are loc o transformare artificială la scară fără precedent a omului și a relațiilor interumane. Realizând filme despre repezentantii LCBT „buni”, promovându-i în topurile stelelor cinema, creând pentru ei o imagine a „victimelor agresiunii”, popularizând opiniile lor, manipulatorii influențează conștiința unor generații întregi, iar în ultimii ani acest proces s-a intensificat.

Sexualitatea netraditionala devine un semn la modă al elitismului, aparținând straturilor „inalte” ale societății. Pentru aceasta se creează o bază legală, se adoptă legi speciale.

Recent, Curtea Supremă a SUA a  egalizat  homosexualii și travestiții în drepturi profesionale cu alți americani, permițându-le, printre altele, să lucreze cu copii mici. Și liberalii americani proeminenți au  promis că, sub administrația Joe Biden, vor fi introduse cote pentru minorități în consiliile de administrație ale corporațiilor, iar avantajele vor fi create la înscrierea la Departamentul de Stat.

Sub masca predicării unei „morale noi”, relațiile tradiționale de familie sunt distruse, oamenii devin mai susceptibili la manipulare, dependenți de tiparele de comportament care sunt inspirate de acestea. Pas cu pas, așa-numita societate civilizată formează o nouă masă biologică, în care există din ce în ce mai puțin spațiu pentru o persoană rațională ca specie (homo sapiens).


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite