Strategii de stopare a inflamațiilor din corp
  • 04-09-2023
  • 0 Comentarii
  • 51
  • 0

Odată cu înaintarea în vîrstă crește și posibilitatea de apariție a inflamațiilor în corp. De cele mai multe ori, este vorba despre inflamații subclinice, care duc la arteroscleroze, Alzheimer, diabet zaharat.
Înaintarea în vîrstă duce la modificarea balanței între diferite tipuri de celule ale sistemului imunitar. Activitatea celulelor de adaptare scade, iar activitatea celulelor nespecifice crește în dauna sistemului imunitar. Odată cu scăderea imunității scade și puterea de apărare împotriva oxidării, fapt care duce la încărcarea masivă a țesuturilor cu noxe toxice, urmarea logică fiind o îmbătrînire mai rapidă, asociată cu pierderea performanțelor fizice.
În celulele îmbătrînite se stochează proteine deteriorate și alte macromolecule, ce scad metabolismul și imunitatea. Odată cu acestea, slăbește, desigur, și capacitatea funcțională de reparare a structurilor celulare deteriorate. Odată cu înaintarea în vîrstă mitohondriile sînt afectate de schimbările patologice. Dispunînd de sistemul de combatere a radicalilor liberi, acestea nu își mai pot exercita aceste mecanisme la capacitate maximă și, astfel, celulele nu se mai pot repara.
Medicina energo-informațională vine în sprijinul celor afectați de diferite probleme de sănătate indiferent de vîrstă. O medicină care se bazează pe energia pacientului aflat în diagnosticare/ terapie. Se intervine pe cauza perturbării energetice la nivel de celulă-organ-sistem, fără utilizarea sau recomandarea unor medicamente de sinteză. Terapiile debutează cu măsurarea energiei pacientului, energie care atestă starea de sănătate. Dacă bazinul energetic este în echilibru, sîntem feriți de diferite șocuri, precum cel cardio-respirator. Organismul dispunînd de un boost de energeie necesar, știe asemenea unui contabil priceput cum și unde să redistribuie energia în organism, să întrerupă fenomenul de autodistrugere și să reechilibreze organismul.
Sănătatea reprezintă o comunicare energetică echilibrată între celulele corpului, pe cînd boala este o dereglare în cîmpul informațional energetic.
Omul modern are nevoie de terapii personalizate, care să îl reechilibreze energetic. Modul de viață al fiecăruia dintre noi s-a schimbat enorm în ultimul timp, alimentația de asemenea, iar accesul la informatii a luat un avînt nemaîntîlnit. Desigur, toate acestea ne generează un stres pe care nu fiecare îl poate gestiona corespunzător. Tratamentele care au la bază
medicina energo-informațională sînt în măsură să descifreze debusolările energetice din corpul pacientului și să le regleze așa cum are nevoie pacientul aflat în terapie.
Terapeuții noștri readuc organismul în echilibru, refac comunicarea energetică, iar imunitatea și metabolismul se reglează după necesitatea proceselor fiziologice din corp.
Este recomandat ca și persoanele vîrstnice să apeleze la acest gen de terapii. A da o șansă corpului să se echilibreze energetic atrage îmbunătățirea calității vieții fiecăruia.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite