Somnul rațiunii naște bandiți. Cei care dorm sînt, de fapt, monștri
  • 18-11-2020
  • 0 Comentarii
  • 1597
  • 21

Românii mor cu zile și România asistă, căzută parcă într-un somn al morții statale. România a murit un pic în 1989 și, de atunci, moare în fiecare zi cîte puțin. A murit un pic la maternitatea Giulești, apoi pe ringul dansului morții de la Colectiv, și, în cele din urmă, la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamț. Românul doarme din ce în ce mai adînc, în timp ce România, țara în care s-a născut, moare pe zi ce trece cîte puțin.

Călăii națiunii, acești monștri, se ascund sub diverse titulaturi – politicieni, securiști, edili locali, șefi de consilii, SRI-iști, STS-iști, SPP-iști, senatori, deputați, primari sau doar umbrele acestora, păpușarii care îi manevrează.

Cine poartă pe umeri vina? Trădătorii sau cei care îi validează?  Adevărații vinovați sînt cei care fură, cei care trădează, cei care ucid cu sînge rece viitorul fiecăruia dintre noi sau cei care le permit asta?

Dragi români, sînteți la fel de vinovați ca și cei care au ucis România. Sînteți la fel de vinovați ca și cei care i-au ucis pe cei de la Giulești, Colectiv, Neamț. Sînteți la fel de vinovați cu toții, așa că nu vă mai plîngeți că sînteți furați, că sînteți mințiți, că sînteți masă de manevră și sursă de îmbogățire pentru bandiții care guvernează aceste meleaguri. De la an la an, de la un scrutin electoral la altul, ați mers ca oile și ați votat cu hoții, așa că nu aveți dreptul să vă plîngeți. Ați fost și rămîneți în continuare oi, păzite de lupii pe care tot voi i-ați votat. Sînteți copacii tăiați de un topor pe care tot voi l-ați votat. Sînteți victimele perpetue ale propriei voastre frici. Sînteți, de fapt, sclavii perfecți pentru străinii veniți aici să vă fure. Sînteți material de studiu pentru generațiile viitoare. În fine, sînteți cei care au avut o țară și au ales să o cedeze, de bună voie, altora.

Fie că se numesc PNL, PSD, USR, PMP sau UDMR, bandiții urinează, efectiv, pe nevoile acestei țări, și nimeni nu are curajul să se ridice și să strige: ,,Ajunge!”. Strămoșii noștri au murit în bălți de sînge și gropi de obuze, au întărit acest pămînt cu oasele lor, pentru ca urmașii lor să fie mai bine. Uite că aceștia nu doar că îi fac de rușine, dar au ajuns să se comporte precum niște copii speriați care fac pe ei la fiecare tunet mai răsărit al vremurilor.

Da, sînteți furați, pentru că sînteți fricoși. Și meritați asta cu vîrf și îndesat pentru că, în loc să alegeți la conducere români care vă iubesc, ați ales bandiții care v-au oferit promisiuni frumos ambalate. Da, sînteți furați și trădați de cei pe care i-ați validat cu votul vostru pentru că sînteți fricoși, lași, aveți gena slugărniciei și trădării în sînge.  Da, sînteți săraci multi dintre voi, mai mult spiritual decît material, pentru că ați renunțat demult să vă folosiți creierul. Și da, vă meritați soarta de viitor popor fără țară, de națiune fără nici un Dumnezeu, de oameni care au ales să moară de frică, în loc să lupte pentru țara, libertatea, prosperitatea și viitorul lor.

Somnul națiunii române pare a fi fără sfîrșit și nimic nu cred că va face ca acest popor să se trezească. Bandiții sînt mult prea puternici, au prea multe resurse și se bucură din plin pe seama celor care îi votează în schimbul promisiunii că vor mai supraviețui încă patru ani. Întrebarea este următoarea: cine sînt, de fapt, monștrii aici? Cei care dorm și permit disoluția țării sau bandiții aleși la fiecare patru ani?

D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite