Sindromul Long Covid și efectele post-vaccin
  • 24-04-2023
  • 0 Comentarii
  • 110
  • 0

Epuizarea, oboseala cronică, îngreunarea res­pirației, reducerea capacității intelectuale, lipsa de concentrare, problemele legate de memorie, dereglarea somnului, colonul iritabil, căderea părului, lipsa mirosului, durerile musculare și epuizarea fizică, dorința de izolare – sînt o parte din problemele cu care se confruntă omenirea în ultimii trei ani, după pandemia de Covid. Tot mai mulți oamenii se plîng de reducerea calității vieții. Două diagnostice s-au cristalizat după aceste probleme de sănătate: Long Covid și sindromul post vaccin. În timp ce medicina clasică și cercetătorii studiază aceste cazuri, mass-media prezintă cazuri de pacienți ce prezintă manifestări post Covid sau post vaccin, ducînd discuțiile într-o zonă obscură, fapt care declanșează o cascadă de nemulțumiri din ambele părți. În prezent, oficialii din OMS propun administrarea unui vaccin antigripal combinat cu unul anti Covid!
Ce este, mai exact, Sindromul Long Covid? La simptomele amintite mai sus se mai pot adăuga oboseala în orice fel de activitate, epuizarea, simptomele depresive, atacurile de panică, pierderea gustului și a mirosului. Chiar și la multe luni de la infectare pot apărea probleme de sănătate. Covid-19 este o boală a întregului sistem pulmonar, țesutului și sistemului imunitar. De aceea, simptome pot apărea oriunde în organism. Au apărut informații conform cărora inflamațiile cronice închid vasele mici (microtrombii) și astfel se poate activa virusul Epstein Barr, dar și procesele autoimune.  
De cele mai multe ori, febra este întreruptă medicamentos, astfel că organismul nostru nu mai luptă, ci doar așteaptă această intervenție chimică. Cu toate acestea, febra ajută corpul să se curețe de noxele toxice ale bolii, ca un foc.  Febra este un mijloc natural al corpului de apărare, de susținere a imunității și un semnal că organismul luptă cu boala. Febra face parte din mecanismul de autoreglare a corpului, fenomen cu care ne-a înzestrat Creatorul. Chiar și astăzi, se recomandă, în terapiile alternative, renumitele împachetări ale picioarelor cu prosoape înmuiate în apă rece, eventual și un pic de oțet, iar eficacitatea acestei metode a fost dovedită în cazul inflamațiilor acute. Aceste împachetări scot căldura din țesuturile organelor, îndepărtează blocajele locale, asigurînd circulația sanguină și oxigenarea țesuturilor.
În epoca modernă, aceste metode simple, dar eficiente nu mai sînt utilizate, pacienții preferînd să ia medicamente antifebrile. Sîntem educați să apelăm la chimie, nu mai avem încredere în metode blînde și eficiente, aproape gratuite și lipsite de efecte secundare. Preotul Kneipp (1821-1897), cel care ne-a pus la dispoziție terapia care îi poartă numele, spunea că „efectele înfășurărilor cu prosoape reci se pot vedea în momentul clătirii prosopului, cînd iese la iveală o culoare galbenă, care nu mai iese la spălare“. Odată cu scăderea febrei, „doctorul intern” poate prelua procesul de autovindecare. Remediile homeopatice administrate dau rezultate imediate și astfel este făcut primul pas spre autoreglarea corpului.
Sechelele post Covid și post vaccin se manifestă îndeosebi în situațiile în care omul se îmbolnăvește din nou de gripă, iar simptomele sînt mult mai puternice decît în urmă cu cîțiva ani.
Deblocarea senzorilor energetici ai pielii este una din terapiile pe care se focusează medicina energo-informațională. De cele mai multe ori, întîlnim blocaje la nivel energetic și blocaje la nivel emoțional. O diagnosticare energetică sau diagnosticarea Aurei (în cadrul căreia pacientul beneficiază și de elaborarea unui profil psihologic) ne ajută să ne cunoaștem corpul energetic, care se manifestă pe corpul fizic. Tratamentele oferite de medicina energo-informațională se adresează atît copiilor cît și persoanelor adulte, indiferent de vîrstă.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite