Sincronizarea dintre sistemul imunitar și metabolism
  • 08-08-2022
  • 0 Comentarii
  • 136
  • 0

Primele observații în domeniu provin încă din Secolul XIX, cînd s-a observat, la pacienții care aveau meningită, o creștere a simptomelor diabetice. Între timp, s-a recunoscut faptul că imunitatea și metabolismul aflate în echilibru asigură o stare de sănătate optimă.
Medicina energo-informațională, care se bazează pe informația energetică a pacientului, tratează cauza, și nu simptomul. Dacă pacientul are probleme de sănătate, este clar faptul că metabolismul și imunitatea sînt deficitare. A trata numai unul dintre aceste aspecte nu duce la însănătoșire. Schimburile permanente existente între mediul înconjurător și celulele imunitare au nevoie un metabolism echilibrat din punct de vedere energetic, pentru a-și putea îndeplini rolul în organul afectat.  Metabolismul celular este cheia care reglează imunitatea celulară. Fiecare celulă din corpul nostru are, de asemenea, propria imunitate și propriul metabolism. În cazul în care sîntem bolnavi, comunicarea cu imunitatea generală a corpului este întreruptă. După cum vedem, este vorba despre un sistem complex interconectat. Întregul organism este conectat și există o permanentă comunicare cu sistemul neuro-vegetativ. Celulele bolnave, sau cele care și-au îndeplinit activitatea în organul din care fac parte, emit în permanență noxe toxice care dereglează comunicarea energetică și dereglează în timp imunitatea și metabolismul întregului organism.
Microimunoterapia este un
termen care se impune tot
mai mult în domeniul nostru. Medicina energo-infor­mațio­nală este singura disciplină care poate oferi tratamente de imunoterapie fără medica­mente, fără analize de laborator și fără durere, destinate atît copiilor, cît și adulților. Terapia se bazează pe informația energetică a pacientului. Corpul nostru este un computer biologic care trebuie mereu resetat și readus în echilibru energetic, pentru o comunicare armonioasă între celulele corpului.  Fiecare terapie începe cu o măsurătoare energetică și este personalizată în funcție de potențialul energetic al pacientului. În țesutul diferitelor organe, mușchi, ficat, pancreas și creier sînt localizate celule specializate, de urmărire a comunicării energetice a întregului organism.
În cazul persoanelor cu adipozitate bazată pe alimentație greșită, se poate observa o creștere a unui hormon care destabilizează imunitatea și poate provoca boli autoimune. Postul urmat de o schimbare radicală a stilului de viață este recomandat, iar în cazul persoanelor cu predispoziție genetică, medicina energo-informațională acționează prin programe speciale destinate bolilor moștenite. Celulele de grăsime din corpul nostru sînt constante ca și cantitate, dar metabolismul lor celular se poate regla prin programe de reglare a metabolismului carbohidraților și a grăsimilor. După cîteva ședinte de tratament, însoțite de o recomandare dietetică, celulele adipoase care la început semănau cu un balon umflat, devin ca o seceră.
Omul modern are acces la toate descoperirile din domeniul științei și tehnicii și trebuie să învețe cum să le folosească într-un mod optim.  În cazul majorității bolilor, tablourile complexe sînt cauzate de lipsa de reglare a mebolismului și a informației greșite existente între corp și creier. În practică întîlnim situații cînd pacientul acuză dureri care, de fapt, nu mai există, dar informația durerii persistă în creier. Terapiile de deblocare aduc alinarea suferinței pacientului, întrerupînd durerea.
Vă recomandăm o investigare energetică a întregului organism, care poate avea rol preventiv sau curativ. O refacere a comunicării energetice la nivel de celulă, organ, sistem.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite