SĂPTĂMÎNA PE SCURT
  • 14-05-2019
  • 0 Comentarii
  • 543
  • 1

* Mafia s-a jurat să-l scoată basma curată pe infractorul Spiroiu * Halaicu umbla în limbă după femei * Războiul Chiloţilor din Televiziune va fi negociat la Crans-Joiana şi transmis în direct * Victor Surdu ne racolează deputaţii * Cine-i mic şi cocoşat?/ Ardei Umplut divorţat!

PARTEA I

* La ziarul ,,Ora” lucrează o nătăroaică pe nume Irina Corduneanu, care minte de îngheaţă apele. Mare păcat de cititorii ziarului cataramo-cristachist (vreo 12.000 de exemplare la ora de faţă) că au ajuns la mîna acestei paraşute zdrenţuite, care de vreo 4 luni falsifică absolut toate informaţiile în cazul infractorului Niculae Spiroiu. Cîţiva ofiţeri ne-au informat că hoaţa asta a primit o mită consistentă din partea mafioţilor care încă mai roiesc în jurul lui Manivelă.

* Aceasta este una dintre cele mai teribile ruşini din istoria presei româneşti: organul C.C. al U.T.C., „Scînteia Tineretului”, s-a făcut sul şi a devenit oganul care satisface poftele lui Ion Cristoiu. Numai violuri, masturbări, avorturi, frecuşuri, porcării, desene de poziţii sexuale din alea cîineşti, cînd dau cu pietre copiii de pe stradă, să despartă sărmanele dobitoace. Aşteptăm din partea unor psihologi să se analizeze această veritabilă „fişă clinică” a complexelor sexuale ale paranoicului din comuna Găgeşti.

* Ne-am rîs de ne-am tăvălit pe sub pat cînd am citit în revista „Curier Naţional Magazin” răspunsul dat de cetăţeanul Ion Dormuz din Bucureşti. Întrebat ce crede el că apreciază o femeie la un bărbat, meşterul Dormuz a răspuns că „funcţia”, după care şi-a slobozit tot năduful, adică ce păţeşte el cu muierea: „Nelule, măcar parlamentar să apuci. Un an, doi, fie pînă şi la anticipate. Oameni am fi… Asta zice nevastă-mea şi chiar aşa gîndeşte. La alegeri nu ştia unde să mă bage, la Patriciu, că n-aveau oameni, sau la primari, cînd au fost alegerile locale. Prima criză a făcut-o cu Halaicu, care i-a fost coleg şi-l ştie bine. Nelule, zicea ea şi-şi frîgea mîinile, l-am avut în mînă, Nelule, şi-mi arăta palma, l-am avut în mînă înainte să te iau pe tine, umbla leşinat şi negru la faţă după mine şi-mi zicea să te las dracului, că n-ai viitor, dar erai secretar de partid şi socoteam…”. Vorba clasicilor marxismului: „Funcţia creează organul, iar exerciţiul îl dezvoltă”. Încercăm să ne imaginăm balena blondă alergînd în limbă după sărmana femeie. Neică Dormuze, poţi să dormi liniştit pe dormeza matale, spune-i femeii că n-a pierdut nimic, dacă ar fi fost măritată cu gangsterul de Halaicu, peste cîteva luni i-ar fi dus tocăniţă la vorbitor.

* Aşa după cum se ştie, măruntul găinar de la „Evenimentul zilei”, Lucian Mătăchescu, surprins în flagrant delicios de luare de mită, a fost condamnat la 6 ani de pîrnaie. N-o să facă el chiar 6, o să facă vreo 10, pentru că e lombrozian, şi ăştia făptuiesc în puşcărie şi mai multe ticăloşii. Dar, ce credeţi că fac hingherii de presă, de aceeaşi teapă ca şi el, de la Asociaţia Ziariştilor Români? Ameninţă că vor reclama România la organismele interna­ţionale, în special la Comitetul Helsinki. Iar borfaşul a prins curaj, l-au învăţat Cristoiu şi Băcanu să înghită cretă, ca să facă temperatură (47 de grade la umbră !), să dea în tremurici, să pretindă că a fost o înscenare, aşa că a intrat în greva foamei, pentru a emoţiona lumea şi a şantaja Justiţia. Doamne, cînd ne vei scăpa de jagardelele astea fără carte şi fără ruşine care au pus ghiara pe 80 la sută din presa română? O să aştepte el mult şi bine răspuns de la Hel-sanki.

* Printre putregaiurile răbufnite în „presa isterică românească” (după cum bine a zis un politician de la Chişinău) se numără şi două muhaiele leşinate de foame şi cu feţe toxice ca nişte castroane cu salată de vinete veche de 7 ani: Ovidiu Şimonca şi Lucian Postu. Provocatori, murdari, transpiraţi, analfabeţi, fără nici un căpătîi şi fără nici o meserie, cimpanzeii ăştia au încercat să strice Conferinţa de Presă a P.R.M., desfăşurată vinerea trecută la Iaşi, numai că senatorul Vadim Tudor i-a smotocit bine de tot, a bătut ciuleandra, căluşul şi pas de defilare pe spinarea lor, în hohotele de rîs ale celor 700 de participanţi. Aşteptăm amănunte despre cele două paţachine, nu înainte de a remarca faptul că un mai vechi client de nostru, Adi Cristi (Rozentzweig) de la ziarul ceasornicarilor „24 de ore” a relatat foarte corect şi obiectiv vizita noastră, ceea ce arată că evreul e mai deştept decît 1epădăturile alea două, Prostu Şivodca.

* De bătrînul senator P.N.Ţ.C.D., Ion Manea, care ne-a ultragiat în presa din Iaşi prin diferite mitocănii, n-avem nici o părere, atît îl taie capul, atît schelălăie.

* În revista „Ţara”, condusă de Fănuş Neagu şi Horia Alexandrescu, cronicarul care semnează Titircă Inimă Rea scrie cam ceea ce scriem şi noi şi cam ceea ce gîndeşte o ţară întreagă, exasperată de insistenţa ridicolă cu care Ioana Bogdan şi Ileana Popovici tot fac vînt pe fostul Naţional TV la făcăturile străvechi ale „rechinului pitic”: „Noi înţelegem că Aristide Buboiu nu stă prea bine cu banii, dar chiar să ne prezinte reportajele sale din America două zile la rînd, e prea de tot. Măcar o zi da – o zi nu!”.

* Un distins general activ ne-a comu­nicat: „Pentru listele cu informatorii Securităţii de la diferite ministere şi întreprinderi, Cristoiu a plătit unui şmecher 2,5 milioane de lei. Ghinionul lui, nenorocitul, fiindcă listele sînt false, o să se aleagă cu cîteva sute de procese”.

* Şlagărul Guvernului actual: „De-aş mai duce-o pîn’ la toamnă, leliţă Ioană!”.

* O maximă a lui Nicolae Iorga, care vine mănuşă unor bolnavi de tupeu, ca Petre Roman, Adrian Severin, Dinu Patriciu, Vasile Popovici, Nicolae Manolescu-Apolzan, Traian Băsescu, Grid Modorcea: „Cel mai nedrept lucru pe lume e să ceri cuiva să fie umil pentru că tu eşti obraznic”.

* Cum obraznic este şi Ardei Umplut, care în „Excrementul zilei” de vineri a publicat nişte telefoane de la cititori sub genericul incalificabil: „Măgarilor din Parlament să le fie ruşine!”. În mod normal, „măgarii” ar trebui să retragă orice acreditare la Parlament a hahalerelor lui Cristoiu, aşa cum a făcut-o şi Palatul Cotroceni.

* Venerabilul prezident al Italiei, dl. Oscar Luigi Scalfaro, a reacţionat cu multă demnitate la amestecul brutal pe care îl făcuse Parlamentul Europei, dominat de sionişti. „Italia nu are nevoie de lecţii” – a declarat preşedintele acestei ţări extraordinare.

* Spre marea lui ruşine, băiatul de legionar Niciolae Fasolescu-Aprozar a ajuns nu numai pomanagiul lui Raţiu, ci şi miloaga lui Sörös. De altfel, cei doi călifari îmbătrîniţi în rele plătesc zeci de milioane de lei pe lună pentru a menţine în viaţă „purceaua moartă în coteţ”, adică tembela revistă ungurească „România literară”. Se zice că aici, alături de d-şoara Muscă, ambetată rău de amorul vrăjitor, suferă şi d-şoara Mîţă, de la tehnoredactarea computerizată, ca şi d-şoara Ursu, care publica săptămîna trecută poezii, număr în care Constantin Ţoiu lansează eseul intitulat „Arătarea Pisicii” – chestii care ne confirmă că aici nu e o revistă literară, ci o grădină zoologică, patronată de Răţoiul Donald Duck cu vocea lui de monarhist castrat.

* Apropo, cine credeţi că s-a dat de 333 de ori peste cap, a rostit cifra satanică 666 şi s-a făcut regalist, în aceeaşi enervantă revistă antiromânească? Nimeni altul decît bătrînul dogmatic stalinist-evreu Mihai Stoian, care timp de vreo 40 ani ne intoxicase cu reportajele lui politice despre Gheorghiu-Dej, Ceauşescu şi congresele partidului. Priviţi titlu la acest Stoianus Contra Naturii, care a cîrmit-o ca în Dudeşti: „De ce ni s-a furat Ziua Naţională: 10 Mai”. Adică nu-ţi place, mă belivacă, la ziua de 1 Decembrie?

* Aflăm din revista în culori ţipătoare „Super-Magazin”, patronată de violatorul de găini, că „În toată istoria ei, omenirea a trecut prin 14.531 de războaie”. Exclus, aţi uitat unul: Războiul chiloţilor din Televiziune, care a început în 1990 şi mai continuă și azi, cu lupte grele zi și noapte, pe culoare, pe la montaj, se apără fiecare birou, fiecare palmă de pămînt, ca la Termopile, uraaa!, aspirantele la glorie trebuie să treacă întîi prin paturile guşterilor bătrîni, că aşa e la Fanarioţi, rămîi fără chiloţi. Procesul de pace va fi negociat cu prilejul viitorului Forum de la Crans-Joiana.

* În aceeaşi revistuţă parazitară, care trăieşte în proporţie de 90 la sută din furtişaguri de prin presa deochiată de peste hotare, o anume Magda Munteanu zice că e cultă: aflăm că expresia „Un cal, un cal, regatul meu pentru un cal” provine din piesa „Richard al II-lea” de Sha­kespeare. Magdaleno, de ce minţi, harmăsarii are dinţi şi te spune la părinţi, aşa că mai pune un Richard, acolo, că n-o fi foc, replica e din piesa „Richard al III-lea”.

* La 8 mai 1994, marele romancier român Petru Dumitriu, a împlinit 70 de ani. Îi dorim multă sănătate și La Mulţi Ani!

* Așa după cum se ştie, regina Franței și președintele Angliei (cred că am nimerit-o, eu am fost și puţin bolnav), au inaugurat săptămîna trecută Eurotunelul subteran care leagă, pe sub Canalul Mînecii, cele două țări. Ştiţi ce n-a remarcat nimeni pînă acum? Vă spunem noi, e găselnița noastră sută la sută, care o să facă vîlvă: prin acest tunel, prin acestă legătură de beton și oțel, se pierde caracterul insular al Angliei, ea devine o parte a Europei! Hai că la asta nu v-ați gîndit.

* Ziarul „România liberă”, care a dat umanităţii cei mai mulți informatori de Securitate pe metru pătrat (P.M. Băcanu, S.R. Stănescu, F.G. Mărculescu, Anton Uncu, Constantin-Zoni Vrîn­ceanu, Octavian Paler, Al. Mihalcea ş.a.) a cugetat că n-ar fi rău să-i tragă şi pe alţii în troaca lui. Aşa că reproduce pe pagina I mizeria inimaginabilă a pramatiilor de la ziarul „Telegraf” din Constanţa, ştiţi care, ăla cu pozarul Pârvu, intrat în istorie sub numele de alint „măi animalule”. În mod concret, puşlamaua aia de Radu Mazăre scoate capul din conservă şi publică tot un fel de listă de informatori, din care reiese că şi actualul senator Gh. Dumitraşcu ar fi lucrat cu orgănelele. Dar, citiţi inepţie în „România liberă”: „Gh. Dumitraşcu a fost racolat ca informator în februarie 1980. La acea dată, era rector al Institutului de învăţamînt din Constanţa”. Mari prostănaci mai sînt la „România liberă”: ce om cu mintea sănătoasă poate să creadă că unrector de universitate, trecut de vîrsta de 40 de ani, poate intra în tagma turnătorilor ordinari? Ştiţi care-i culmea? Nota din ziar e scrisă de însăşi nevasta odiosului informator Sorin Roşca Stănescu, care semnează cu înşelătorul nume Tana Ardeleanu.

* În acelaşi ziar îmbibat în venin, butoiul ăla de slănină cu barbă, Dan Preisz, care deteriorează atmosfera şi prin Senat, face clăbuci la gură în articolaşul „Cîrpacii”, unde îl plînge pe Marele Bîlbîit. Iată cum batjocoreşte Preisz Constituţia României, votată de peste 85 la sută din populaţie, act fundamental unde se stipulează clar că ţara noastră este REPUBLICĂ: „Prin Constituţia ilies­ceană, începînd din 1991, s-a rezolvat, deo­camdată, opţiunea pentru forma de stat într-o variantă ŞMECHEREASCĂ (subl. n.) implicită”. Şi uite aşa provoacă unii chinezi antisemitismul. Ce e şmecheresc, mă japiţă, în voturile a peste 15 milioane de români, care au optat pentru Republică? Aşadar, după cetăţeanul român Hoffman de la „Evenimentul zilei”, alt cetăţean român, Preisz, de la „România liberă” ni-1 vîră pe gît, cu limba de pantofi, pe celălalt cetăţean român, Hohenzollern.

* Și Lina Ionescu, de la acelaşi ziar slăbănog, plînge cu lacrimi de brosco-porc după aparatul acustic al Marelui Handicapat: „Acest pasaj (…) s-a suprapus peste comunicatul Guvernului Ro­mâniei”. Seralul, neică, vorba lui Aurel Ba­ranga – ca mîine o să citim şi alte pleonasme, ca avansaţi înainte, cel mai optim etc.

(va urma)

ALCIBIADE

(Text reprodus din revista ,,România Mare”, nr. din 13 mai 1994)

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite