Săptămîna pe scurt
  • 15-01-2018
  • 0 Comentarii
  • 61
  • 0

Noaptea, ca hoţul

– Cumplita boală a doamnei Pană de Vulpe la Pălărie

– Chinezăriile Simonei Halep

– Urmaşul lui Mengele

–  Dictatura infractorilor

– Numai nebunia iubirii

– O necesitate istorică: tragerea în ţeapă

– Mafia pedelistă n-a murit

– România, ţara amazoanelor cu rachete şi alte obiecte interzise bărbaţilor

– Papagalii din Madagascar

– Anul 2018 şi-a intrat în rol noaptea, ca hoţul. Nu l-au oprit nici maneliştii lui Dan Negru în cerul gurii, nici klingonienii din cocina lui Forest Gump-Ghiţă, care răgeau ca nişte măgari, nici măcar filmul ,,Crucea de Piatră Roşie” difuzat pentru crearea atmosferei tipică vieţii politice româneşti. Asta da voinţă!

– La noaptea trecerii dintre batjocoriţii ani, administraţiile locale, încă mahmure după orgiile financiare de sfîrşit de sezon, au aruncat cu bani publici în hartişti că, vorba aia, România-i ţara veseliei. Şi cum boieria autorităţilor o plăteşte prostia contribuabililor, imediat după strîngerea boldurilor au fost mărite taxele şi impozitele locale. De parcă n-ar fi fost de ajuns creşterea accelerată a preţurilor la toate serviciile şi produsele, pe fondul inflaţiei galopante şi a devalorizării excesive a leului. Vă-nţeleg, vă place baiaramul! Cununăm şi botezăm, dar la iarnă ce mîncăm?! Asta-i întrebarea, vorba lui Hamlet de la Cotul Ciorii.

– În rest, lucrurile sînt neschimbate: România e tot pe primul loc din UE la nenorociri (corupţie, migraţie economică, abandon şcolar, servicii medicale, prostituţie politică ş.a.) şi pe ultimul la bucurii.

– După sărbători, prin vămi a fost un furnicar de oameni. Românii plecau la muncă în lumea largă, politicienii se întorceau în ţară, la furat.

– La sfîrşitul lui decembrie şi începutul lui ianuarie s-au înregistrat cele mai ridicate temperaturi din ultimii zece ani, spre disperarea furnizorilor de energie termică, gaze, electricitate şi a celorlalţi hoţomani care stau cu bocancul pe grumazul omului simplu.

– Doina Pană a demisionat din guvern pe motiv de boală. Are boală pe Tudose. Vă daţi seama la ce chinuri a supus-o Bozoncea de la Palatul Victoria Socialismului de Cumetrie, dacă a făcut-o să cedeze pe această martiră pe care nici măcar renumitul gentelman Victor Ponta n-a putut s-o înece, deşi o întrebase cu ocazia unei plimbări cu barca pe uliţa satului: ,,Ce faceţi, distinsă doamnă? Aveţi chef de nişte inundaţii?”. Tare mi-e teamă că Bozoncea a luat-o la sentiment, ca-n Brăiliţa: ,,Ce faci, fă, Doino? Ai chef de nişte defrişări guvernamentale?”. E posibil, la Şcoala de Corecţie a Vieţii Politice discuţiile constructive sînt incluse în fişa p(r)ostului.

– Simona Halep, nr.1 mondial, a cîştigat turneul de la Shenzen şi la simplu, şi la dublu (alături de Irina Begu, pe care o învinsese la simplu, în semifinale). Din cauza ploii, finalele s-au desfăşurat în sală, fără spectatori şi fără a fi televizate. Chinezării. După cum lesne se poate observa, Simona joacă mai bine cînd nu e nevoită să se rupă în figuri.

– În Mexic, patru politicieni au fost asasinaţi într-o singură săptămînă. Nimeni nu le-a simţit lipsa.

– România este vice-campioană mondială la spart seminţe. 50 de milioane de euro sînt stuchite anual printre dinţi. E şi o formă mascată de recunoştinţă faţă de clasa politică.

– Behăitorul Grigore Leşe zice că hitul, că altfel n-am cum să-i spun, ,,Noi sîntem români” e penibil. Părerea lui. Părerea mea e că domnul Grigore Leşe e un prost care-o face pe deşteptul.

– În anul în care Ronaldo a primit al cincilea Balon de Dinozaur, Messi a cîştigat ,,Trofeul Di Stefano”, acordat celui mai bun jucător din Campionatul Spaniei. După care i-a administrat Realului un 3 la 0, ca să nu existe nici un dubiu cine-i cel mai bun din lume.

– În timp ce urmaşul lui Mengele, medicul Lucan, din Cluj-Napoca, era luat la întrebări de organe, altele decît rinichii, pentru o delapidare în grup de vreo două milioane de euro, farmacologul Victor Voicu şi cardiologul (cardioloagă nu-i putem spune, că-i destul de zglobie) Maria Dorobanţu deveneau membri corespondenţi ai Academiei Franceze. Şi medicii se împart în îngeri şi demoni.

– Comportamentul hidos al lui Lucan, aşa cum reiese din mărturisirile publice ale unor pacienţi sau aparţinători, ne arată în ce hal de degradare morală a ajuns fiinţa umană. Sadicii iubitori de arginţi, de o lăcomie nemăsurată, nu se sfiau să-i batjocorească pe bolnavii care nu aveau de nici unele, dar care se aflau ţinuţi atît de strîns în ghearele morţii, încît acceptau fără să crîcnească umilinţa diavolului în alb. Fără urmă de compasiune, îşi sfătuia pacienţii-victime să-şi vîndă casele, animalele din curte, sufletul, numai ca lăcomia lui să fie satisfăcută. Orice ar spune umaniştii, religioşii şi ipocriţii, este absolut obligatorie reintroducerea pedepsei cu tragerea în ţeapă, chiar dacă există riscul ca unora să le placă. Altminteri, gîndacii de Colorado, păduchii laţi şi teniile de hazna vor poza în fluturi de mătase. Dar ia să le bagi o ţeapă-n sudul corpului omenesc, ia să-i vezi cum le vine mintea la cap!

– Procentul de infractori români care operează în spaţiul carpato-danubiano-mafiotic ar fi de aproape 14%, cu nouă procente mai mic decît al parlamentarilor care au făcut sex neprotejat cu legea şi au fost dibuiţi de poteră. Ceilalţi, fie n-au fost prinşi, fie sînt complici la instituirea dictaturii infractorilor. Astfel se şi explică rahatul legislativ ce este aruncat permanent în ventilatorul democraţiei de cumetrie şi desfrîu.

– Regele Hagi şi ambasadorul Pakistanului au fost jefuiţi. Nu ştim dacă sînt hoţi obişnuiţi, sau hoţi cu imunitate. – După ce şi-a împăiat motănaşul, pe celebrul nefericit Marty, decedat mortal şi din cauza celor văzute prin casa ororilor, Oana Zăvoranu şi-a manifestat dorinţa arzătoare de a beneficia de acelaşi tratament, după ce n-o să mai poată porcăi. Specialiştii din domeniu spun că nici n-ar fi mult de lucru…

– Pînă atunci, diva din Ferentari îşi continuă cu succes cariera de super-îndrăgostită de ea însăşi. După ce ultimul soţ (dar nu cel din urmă) i-a stricat jaluzelele, i-a spart uşa, geamurile şi măsuţa pe care-şi ţinea parfumurile şi otrăvurile, s-a topit ca untul la soare. Înainte de a-l împăia alături de celelalte iubiri miorlăitoare ale ei, n-a mai apucat decît să-i arunce pe fereastra inimii laptopul şi hainele, şi să-i taie cauciucurile de la maşină. Orgasm după orgasm! Ce serial s-ar putea turna! În episodul-pilot ar putea fi bătut, ca-n vremurile bune, Cove, pe melodia ,,Numai nebunia iubirii”, interpretată de victima Pepe.

– Deşi la ONU ideea mutării capitalei Israelului la Ierusalim n-a prins deloc, România n-a scăpat ocazia să satisfacă plăcerea licuriciului nord-american. Mă rog, nu România, ci iubitorii de licurici războinici. Că, pînă la urmă, politicienii români, conform tradiţiei seculare, au întors armele. Deocamdată, doar pe jumătate.

– Imediat americanii ne-au întors sistemul de operare: omul cu un buton roşu a propus sistarea Loteriei Vizelor, pe considerentul că în SUA ajung prea mulţi tolomaci. Or, la ei, este supraproducţie. Iar pe Potomac se află cel mai mare tolomac.

– În literatura contestatară americană, scrisă cu foc şi furie, Donald Trump este considerat un nebun periculos şi, prin urmare, ar cam fi cazul să facă paşi pe covoraş de la Casa Albă. Preşedintele cu implant de păr portocaliu a explicat că lumea e rea, că domnia-sa e cît se poate de genial şi că nu va pleca de la putere nici după ce-i va lua locul fiica sa, Ivanka. Negustorii de armament, la fel de geniali ca şi marioneta lor, au răsuflat uşuraţi.

– Derutatul-mitralieră e şucărit că, în ciuda diplomei de medic, lumea îl consideră un porc şi jumătate, spre disperarea distinsei soţii alături de care împarte coteţul conjugal şi îşi curăţă arma. Ofensa e cu atît mai mare cu cît doamna a fost ,,Miss România” de două ori consecutiv şi la rînd, pe vremea cînd porcul devenise, din cauza reculului mitralierei, ,,Mister Ţăcăneală”. Ce s-o mai lungim, oamenii e răi! Totuşi, îi sfătuim pe parlamentarii sărăcuţi cu duhul să nu mai semneze aberaţiile legislative ale epigonului ciordachian, c-or să fie îmbăiaţi în scuipaţi. Nu faceţi ca Cătălin, hoţomanilor, că ajungem campioni mondiali la producţia de şorici crescut pe obrazul de parlamentar!

– În România sînt 245.000 de dosare de asistaţi social, pentru care s-au cheltuit, în 2017, 770 de milioane de lei. Mai sînt 5,1 milioane de pensionari, 4,8 milioane de angajaţi cu contract de muncă. Vreo 4,5 milioane muncesc ca robii pe la uşi străine, iar restul ar trebui să fie viitorul ţării, adică se chinuie prin aşa-zisele instituţii educative. Ceva e în neregulă cu ţara asta.

– 150.000 de români n-au acte de identitate. Nu e o glumă. – Ştiaţi care-i legătura dintre Tăriceanu şi regele Mihai? Amîndoi l-au dat pe Antonescu pe mîna rîşilor. – Se ascute lupta de clasă. În 2017, bogaţii au devenit şi mai bogaţi, iar săracii şi mai săraci.

– Păduchele ambulant Cristian Preda a cerut în Parlamentul European suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul Uniunii Europene, pe motiv că legile injustiţiei promovate de PSD, în urma unor dezbateri staliniste, modifică legile injustiţiei promovate de Monica Macovei, fără nici un fel de dezbatere. Asta-i tragedia României contemporane: lipsa oricăror repere morale. Orice onanist miop, care confundă sula cu prefectura, este trimis în camera obscură a puterii, de unde o ia la ştangă şi pe mă-sa care i-a dat ţîţă. Bine, după cum se comportă cîte unul, e posibil să fi supt ţîţă direct de la ta-su. E inutil să mai adăugăm că în spatele acestui gunoi se hlizeşte ca o curvă retardată mafia pedelistă, care s-a hrănit din afacerea Microsoft cu pofta animalică a unui Băsescu exilat într-un morman de rahat. Vorba filosofului de strungă, Petre Daea: ,,Nu eşti viu dacă nu salivezi, domnule!”.

– Cum bărbaţii croşetau, făceau ciorapi şi se multiplicau, şi în anul sportiv 2017, femeile au ţinut steagul sus. Simona Halep (nr. 1 mondial), Cristina Neagu (cea mai bună handbalistă a mapamondului lumii), campioanele europene de la ping-pong, ori canotoarele aflate în barca învingătoarelor au confirmat încă o dată că în spaţiul carpato-danubiano-erotic bărbaţii e material didactic. Şi dacă n-ar exista manualul de utilizare, iar amazoanele n-ar fi atît de condescendente, urmaşii lui Decebal şi Traian (ce ironie!) s-ar prăfui pe rafturile istoriei.

– Printre consilierii ministrului Agriculturii, Inculturii şi Imposturii se află şi Miss Univers România 2011. Deci d-lui Daea nu-i place numai oaia! – George Weah, fostul cîştigător al Balonului de Aur, este noul preşedinte al Liberiei. Mînă dreaptă îi va fi soţia fostului dictator, condamnat la 50 de ani de închisoare doar pentru că şi-a pus adepţii să-şi mănînce adversarii ucişi! Ce justiţie e asta, fraţilor? Păi, la noi, înainte de a se devora unii pe alţii, adversarii politici se pupă-n sistemul de operare pînă-i ia cu leşin. După care, în cel mai rău caz, intervine arestul la domiciliu, unde victimele sistemului îşi pot continua activitatea obştească. Mîine-poimîine îl vedem pe Hagi preşedinte, la braţ cu Nina Iliescu, lampa lui Ilici, odiosul dictator, care în decembrie 1989 a manipulat uciderea a peste 1.000 de tineri numai ca să poată face şi el o baie de sînge.

– Din fericire, acest lucru nu este posibil, întrucît Hagi este rege, iar România, conform Constituţiei, este republică bananieră.

– Jill Tarter, fosta directoare a Centrului de Studii Extraterestre (un fel de ,,Comisia Ciordache”), susţine că noi, pămîntenii, ne-am putea trage din nişte microbi de pe Marte, care s-au îmbîrligat cu ăia de pe Venus şi au şters-o pe Pămînt întrucît nu aveau acordul părinţilor (Scabroş Nicolae şi Cosette Chichirău). Cei care susţin că se trag din maimuţă (politicienii, afaceriştii veroşi, curvele răsuflate) e tare dezamăgiţi să afle că alde ta-su şi mă-sa erau nişte microbi ordinari. Totuşi, s-ar putea să-i scape vreun gibon cu drept de iniţiativă legislativă şi să-i treacă din rîndul microbilor în nobila tagmă a putorilor.

– În decembrie 1989, generalul Ioan Geoană, tatăl Prostănacului, a închis pe dinăuntru uşa buncărului de sub Comitetul Central al PCR, pentru ca Nicolae Ceauşescu să nu poată intra ca să coordoneze lupta împotriva complotului sovietic, de înlăturarea a sa şi de impunere a oamenilor fideli Moscovei. În buncăr erau rezerve de hrană, oxigen, iar preşedintele avea posibilitatea să ia legătura cu toate instituţiile de forţă ale statului şi putea transmite mesaje prin radio şi televiziune. Pentru trădarea lui Ceauşescu, familia Geoană a fost recompensată regeşte. Totuşi, Prostănacul, deşi cîştigase alegerile din 2009, a fost împiedicat să ajungă preşedintele României, tocmai pentru că tatăl său făcuse parte din complotul sovietic. Ori, acum, aveau prioritate pasionaţii de licurici.

– În Japonia, elevii nu dau nici o testare pînă în clasa a IV-a, fiindcă în primii trei ani de şcoală se transmit bunele maniere în scopul formării caracterelor. Aşa se face că la ei, spre deosebire de zona noastră crepusculară, nu există oameni afectaţi de boala caracterelor, identificată demultişor de Nicolae Iorga.

– A dat colţul şi Paul Young, primul american care a pilotat o navă spaţială. Să-i fie somnul lin şi cerul aproape…

– La un interviu cu premierul sîrb Iviţa Dacici, moderatoarea nu s-a mai obosit să-şi pună chiloţii, deşi avea o fustă care părea mai degrabă un guleraş sărăcăcios. Premierul a continuat să răspundă la întrebări, deşi motăniţa îl privea ca pe un şoricel numai bun de posedat. La noi, este invers: premierul nu poartă chiloţi, dar nu impresionează pe nimeni. Nu d-aia şi-a dat demisia Doina Pană.

– Ca să zăpăcească şi mai mult ambasadele străine cum stă treaba cu legile injustiţiei, Florin Ciordache a rugat-o pe Lia Olguţa Vasilescu, fostă Shakespeare, să le traducă în engleză.

– De Ziua Republicii, împăratul Mamaiei, indefinibilul Mazăre a anunţat că a şters-o din salata boeuf a politicii româneşti taman printre papagalii din Madagascar. Acolo unde nu-i nici DNA, nici întristare, nici suspin. Toată lumea se bucură de programul ,,Litoralul pentru hoţi”, pe care distinsul lotru l-a implementat cu ceva timp în urmă. Ca să nu fie deranjat cu tot felul de prostii ale poterei româneşti, a cerut şi azil politic. A contat enorm faptul că băştinaşii nu prea halesc vegetale. Ei e mai mult canibali!

– Uitîndu-ne cu atenţie la clasa politică românească, observăm că, pe zi ce trece, proştii fac progrese remarcabile: devin şi mai proşti…

CONTELE DE MONTE-CRISTO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite