Sănătatea intestinului determină calitatea vieții
  • 21-11-2022
  • 0 Comentarii
  • 87
  • 0


Tot mai mulți oameni acuză dureri de stomac, arsuri, reflux gastric, diaree cronică sau colon iritabil. De asemenea, senzația de balonare care apare imediat după masă, constipația și meteorismul sînt simptome întîlnite la una din trei persoane. Medicul trebuie să se axeze pe cauza dereglărilor digestive.
Medicina clasică tratează simptomul, pe cînd cea energo-informațională pune accentul pe cauză, tratînd corpul în integritatea lui. Se impune schimbarea stilului de viață.
Pe timp îndelungat, afecțiunile cronice ale tractului digestiv duc la pierderea masivă de minerale și vitamine, chiar la o subțiere a mucoasei intestinale, care face ca noxele toxice prezente în intestine să ajungă,  prin sînge, în tot organismul.
Factorii care indică o afecțiune a intestinelor sînt gazele, regurgitarea, durerile și modificările scaunului, senzația de oboseală după masă. Apariția sau acutizarea unor boli cronice de piele sînt, de asemenea, un semnal că în sistemul gastro-intestinal sînt probleme. Legătura dintre sistemul gastro-intestinal și calitatea somnului este dată de hormonii serotonină/ melatonină. În ultimul timp, este vehiculată legătura directă dintre depresie, lipsa de concentrare, pierderile de echilibru și sistemul gastric.
Diagnosticarea energetică ne poate arăta cu mare exactitate dereglările existente în sistemul gastric: disbalanța energetică, blocajele, prezența paraziților și a microbilor, virușilor, a metalor grele, candida, mai pe scurt a noxelor toxice care emit în permanență unde electromagnetice. Aparatele de biorezonanță care au la bază fizica cuantică sînt în măsură să capteze aceste unde și să constate dacă sînt patogene (dacă depășesc limita admisă) și să le reechilibreze.
Fiecare boală se manifestă diferit de la om la om. Terapiile personalizate, care tratează omul în integralitate, sînt viitorul. Înainte de admistrarea unui tratament medicamentos, trebuie restabilit echilibrul microbiotic al intestinelor. În practica zilnică vedem rezultate destul de rapide dacă intestinul este readus în balanță energetică. Fiind cel mai puternic organ din corpul nostru, acesta are un potențial foarte mare de refacere.
Constatăm că tot mai mulți pacienti iau multe medicamente de sinteză din cauza problemelor de sănătate cronice cu care se confruntă; desigur, într-un final, nocivitatea se observă în funcționalitatea tot mai dereglată a intestinelor. Consistența mucoasei intestinale începe să se deterioreze, iar microbiomul intestinal, odată dereglat, este foarte dificil de reechilibrat. Desigur că, în multe situații, din cauza unor boli cronice sau a unor infecții, este necesară administrarea unei medicamentații mai severe, iar apoi se recomandă o restabilire energetică atît a microbiomului intestinal cît și a mucoasei intestinale – cu alte cuvinte, o detoxifiere la nivel celular.
O alimentație echilibrată oferă beneficii majore asupra sănătății noastre, deoarece este de preferat să prevenim decît să tratăm.
Medicina energo-informațională oferă terapii blînde, fără efecte secundare, fără durere, destinate atît copiilor, cît și adulților, indiferent de vîrstă.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite