Sănătatea – o comunicare energetică echilibrată a celulelor corpului
  • 26-12-2022
  • 0 Comentarii
  • 150
  • 0

De o funcționalitate intactă și echilibrată a organismului sînt răspunzătoare toate celulele corpului. Medicina energo-informațională are un aport tot mai important în îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Vorbim de o medicină care are la bază fizica cuantică și care se dezvoltă pe informația energetică a pacientului aflat în terapie și care oferă terapii personalizate.
Funcționalitatea unui organ și a țesutului său este corelată cu un cîmp magnetic care poate fi pozitiv modulat, fenomen denumit de fizica cuantică „restabilirea funcției celulare”. Se restabilește o circulație optimă în energia corpului, urmînd ca natura să aibă grijă ca vindecarea să se producă. Bolile cronice sînt un semnal că unitatea comunicării energetice a celulei s-a întrerupt și bucăți din țesutul organelor s-au separat informativ energetic de celulă – cu alte cuvinte, celula organului bolnav funcționează la un singur pol.
Psihostructura personală a fiecărui individ este răspunzătoare pentru sănătatea lui. Boala nu stă în simptom, ci într-o informație greșită pe care creierul o transmite țesutului. Paleta bolilor cronice reprezintă harta psihostructurii dereglate a individului. Boala apare mai întîi în cîmpul energetic al corpului și reprezintă talentul pierdut al celulei de a se regla în oscilațiile ei. Medicina energo-informațională tratează omul în integralitate, deoarece boala trebuie tratată dinamic, ținînd cont de informația eergetică pe care o emană organul aflat în terapie. Medicina devine tot mai fizicală, astfel că sănătatea corporală și psihică depinde de fluxul echilibrat și continuu al energiei în corp.
Blocajele energetice se produc mai ales cînd în corp coexită mai multe boli cronice, iar noxele toxice depășesc limitele normale. Cînd meridianele energetice ale corpului sînt blocate (asemănătoare străzilor unui oraș atunci cînd se produc ambuteiaje), organele aferente meridianului blocat se îmbolnăvesc. Gîndirea noastră joacă un rol esențial în menținerea unei imunități stabile.
Faptul că unele boli debutează la vîrste fragede trebuie să ne dea de gîndit. În practica mea am întîlnit pacienți cu Alzheimer în fază avansată la 60 de ani, copii de 9 ani cu diabet sau pacienți ușor trecuți de 30 de ani ce suferă de afecțiuni renale. Omul modern este chimizat și greu mai poate face față stresului permanent survenit din alimentație și din mediul înconjurător agasant.
Aciditatea produsă de diverse alimente influențează negativ țesutul organelor, unde se depun majoritatea toxinelor. Pe etajul fizical al corpului, noxele toxice pot fi ușor depistate și îndepărtate, fără să agaseze în mod suplimentar corpul.
Diagnosticarea este urmată de un buletin de analize energetic în urma căruia se propun terapiile necesare. Totul într-un singur centru! În perioada pe care o traversăm avem nevoie mai mult ca oricînd de un psihic și de un corp sănătoase. Reglarea imunității și a metabolismului, reglarea sistemului neuro-vegetativ, detoxifierea la nivel celular sînt cîțiva din pașii urmați în cadrul terapiilor personalizate.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite