Sănătatea – o comunicare energetică armonioasă a celulelor corpului
  • 29-11-2021
  • 0 Comentarii
  • 39
  • 0

Boala vine din interior, astfel că, atunci cînd sîntem atacați de viruși, bacterii și alte noxe toxice, avem o fereastră deschisă în sistemul imunitar înnăscut. Medicina alternativă chineză (TCM) ne arată rolul extrem de important pe care îl posedă influențarea reciprocă dintre spirit, organism și emoții.
Medicina energo-informațională se focusează în terapii pe echilibrul energetic al corpului, respectiv pe readucerea lui în balanță.
Imunitatea înnăscută are rolul de a crea un zid de apărare în jurul nostru – este, altfel spus, primul soldat care se înrolează în această armată. Dacă aceasta are ,,fisuri” sau dacă, noi, ca indivizi, avem o imunitate scăzută, dacă sîntem mereu bolnavi și ne lipsește vitalitatea, este timpul să facem ceva pentru a regla această problemă cît mai repede, cît mai bine și mai puțin costisitor.
Semnalul celular, în evoluția lui biologică, este forma folosită în limbajul descrierii activității celulare. Dereglarea existentă în comunicarea celulară, lipsa semnalului energetic celular duc la o comportare dereglată a celulelor și, în consecință, omul se îmbolnăvește. Cu alte cuvinte, ,,telefonul celular al corpului este descărcat”.
Primele dereglări ale lipsei de comunicare celulară se resimt în: oboseală, stări nervoase, lipsă de concentrare, depresie, cearcăne, constipație sau diaree, luarea sau scăderea în greutate, piele foarte uscată, căderea și subțierea părului, lipsa libidoului, migrene, cîrcei, pierderi de echilibru, noduli tiroideni etc. Cronicizarea lip­sei de comunicare celulară debusolează și meridianele energetice ale corpului (,,stră­zile” energetice din corp, pe
care circulă energia spre celule), dar și chakrele.
Medicina alternativă energo-
informațională încearcă să ajute pacientul să-și focuseze evoluția boli prin conștiință, fără a depinde numai de medicamente. Blocajele emoționale joacă un rol esențial în viața noastră, astfel că de multe ori nu observăm că aceste blocaje ne influențează gîndirea și comportamentul. Adesea ne confruntăm în activitatea practică cu persoane extrem de obosite și lipsite de vlagă. Din discuțiile purtate în cadrul anamnezei constatăm că una dintre principalele cauze ale acestor stări are la bază un șoc emoțional petrecut în urmă cu mult timp (de care pacientul a uitat) sau poate mai recent. Evenimentul menționat se setează în subconștientul nostru, unde se stochează emoțiile puternice cu care ne-am confruntat pe parcursul vieții.
În medicina energo-informațională, prioritară nu este simptomatologia, ci readucerea pacientului într-un echilibru emoțional și metabolic. Organismul știe ce trebuie să facă pe mai departe. Un alt obiectiv este eliminarea ,,gunoiului” energetic acumulat în corp. A trata izolat simptomele nu implică vindecare, ci o suprimare a acestora. Procesele patologice, bolile, duc la modificări masive în frecvențele cîmpului magnetic celular. Boala este produsul mai multor factori: corporali, emoționali, sociali, țesuturi și organe afectate. Funcționalitatea unui organ și a țesutului său este coordonată de un cîmp magnetic care poate fi pozitiv modelat, înainte de a pierde încrederea în propria integritate.
Omul are nevoie mai mult ca oricînd de o medicină care, în loc de medicamente, să folosească semnalele biofizicale ale corpului, în scop terapeutic. Procesele fiziologice nu sînt dependente numai de procesele chimice, ci, în cea mai mare parte, de impulsuri electromagnetice, care pot fi pozitiv reglate. Spațiul dintre celulele reprezintă lada de toxine a corpului.
Trăim într-o perioadă a tehnologiei informative, care ne pune la dispoziție posibilități nelimitate, nevisate în urmă cu numai cîțiva ani.  Nu scăderea valorilor ridicate din sînge duce la însănătoșire, ci repunerea funcționalității organelor dereglate în circuitul energetic al corpului.
Omenii sînt ființe ale luminii, iar aceasta nu este o afirmație ezoterică, ci se bazează pe cercetări științifice serioase. Vacuumul din univers nu este gol, ci posedă cîmpuri de fluctuații cuantice. Un curent cuantic venit de la Soare străbate în permanență cu cea mai mare viteză această masă cuantică. Dar Soarele nu strălucește în permanență, iar corpul uman are capacitatea de a depozita fotonii în ADN.
În cazul persoanelor care au făcut chimio sau radioterapie, eliminarea noxelor toxice susține organismul în recuperarea după aceste tratamente invazive.
Medicina energo-informațională vă oferă o terapie modernă, blîndă, lipsită de efecte secundare, recomandată atît copiilor cît și persoanelor adulte, indiferent de vîrstă.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite