Să nu uităm de COVID
  • 21-03-2022
  • 0 Comentarii
  • 584
  • 3

Scriam pe 29 septembrie 2021, în articolul „Uitarea”, publicat în Revista ,,România Mare”, despre memoria scurtă pe care românii și oamenii, în general, o au despre faptele care s-au petrecut și despre vorbele pe care le-au spus cei din jurul lor legate de dezbaterile nesfîrșite din presă pe teme politice, sociale sau economice, care se întîmplau în urmă cu 5 ani, dacă nu chiar 30.
În general, oamenii tratează superficial evenimentele care au loc, sau le memorează deformat atunci cînd nu li se șterg de-a dreptul din minte pentru a face loc altor chestiuni arzătoare. Tocmai de aceea scriam în acel articol că: „această generație tînără ar trebui să afle de la noi, cei care nu am uitat, despre trecutul de dată recentă al României, ca să se poată poziționa corect în noianul de idei, modele și curente social-politice care vin peste ei din toate părțile. Să le dăm niște repere naționale de care să se prindă, ca să nu se ducă la vale, ci să rămînă aici”.
Privind însă la cele petrecute în istoria de dată foarte recentă, îmi dau seama că nu doar tinerii, ci și noi, adulții, ar trebui să ne reamintim lucruri pe care ni le ștergem din memorie prin uitare – igiena minții. Pe scurt, vreau să vă aduc aminte de COVID. Știu că nu doriți să vă mai amintiți de el, dar vreau să vă supun atenției cîteva lucruri importante, pentru că prea mulți oameni au murit nemeritat și cred că instituțiile statului ar trebui să înceapă o lungă anchetă ale cărei rezultate probate temeinic să demonstreze tuturor lucrurile bune și rele din această pandemie.
Este important și războiul din Ucraina, e la modă chiar, mor oameni și e tragic, doar că furtul a doi ani din viață, moartea celor dragi înmormîntați în saci de plastic sau distrugerea muncii de ani de zile a românilor sînt la fel de importante. Nu mai vorbesc de faptul că am fost insultați, catalogați drept idioți pentru că nu voiam să ne supunem unor măsuri pe care le credeam inutile.
Astfel, Agenția de Securitate Sanitară a Marii Britanii a publicat un raport care demonstrează că, în ultima lună a anului în curs, 9 din 10 decese cauzate de virusul COVID-19 au fost înregistrate în rîndul persoanelor vaccinate complet. E adevărat, persoane cu vîrste peste 70 de ani, dar și copii și tineri vaccinați. De altfel, în ultimele luni au fost înregistrate extrem de multe cazuri de oameni tineri, în jurul vîrstei de 30 de ani, mai ales sportivi, cu schema completă de vaccin, care au suferit infarcturi, au dezvoltat miocardite și alte probleme de acest gen. Rezultatele autopsiilor a opt persoane care au murit după vaccinarea COVID-19 au fost prezentate la Institutul de patologie din Reutlingen pe data de  20 septembrie 2021. Analizele histologice au fost efectuate de către patologii Prof. Dr. Arne Burkhardt și Prof. Dr. Walter Lang. Rezultatele confirmă afirmația Prof. Dr. Peter Schirmacher, conform căruia, din peste 40 de cadavre supuse autopsiei, persoane care au murit la două săptămîni după vaccinarea COVID-19, aproximativ o treime au murit ca efect al vaccinului. Detaliile microscopice ale modificărilor tisulare au fost afișate în timpul conferinței de presă live.
Rezultatele analizei mostrelor de vaccin COVID-19 de către o echipă de cercetare austriacă au fost, de asemenea, prezentate în cadrul conferinței de presă și coincid cu descoperirile oamenilor de știință din Japonia și Statele Unite. În vaccin au fost găsite componente nedeclarate care conţin metale. Din punct de vedere vizual, componentele vaccinurilor se disting prin forma lor neobișnuită. Rezultatele studiilor duc la revendicări legale și politice, de exemplu, cea pentru colectarea imediată de informații de către autorități în vederea evaluării riscului pentru sănătatea populației reprezentat de vaccinurile COVID-19. De exemplu, semnele timpurii de afectare a fertilităţii la persoanele vaccinate pot fi verificate prin consultarea înregistrărilor FIV. Prin registrul bolilor canceroase se pot dobîndi cunoștințe despre dezvoltarea cancerului din cauza modificărilor genetice ale ARN viral. Ar trebui luată în considerare suspendarea vaccinărilor împotriva COVID-19.
În ceea ce privește corectitudinea testelor PCR sau decesele înregistrate la Terapie intensivă, se vorbește tot mai mult, inclusiv într-un raport din luna septembrie 2021 al guvernului britanic, despre faptul că au existat decese declarate ca fiind cauzate de COVID, doar fiindcă testul PCR făcut la internare fusese pozitiv. În Statele Unite al Americii, un studiu asemănător a reliefat faptul că 77% din persoanele care au murit din cauza COVID aveau două sau mai multe comorbidități, ceea ce înseamnă că acest virus îi afecta în special pe cei cu organismul slăbit, așa cum au și încercat unii să spună în plină pandemie, fiind însă reduși la tăcere.
În afara acestor rezultate, s-au mai investigat aver­tismentele medicilor care susțineau încă din aprilie 2020 că ventilarea mecanică a pacienților cu COVID, adică intubarea, crește riscul de deces al acestora. Aceștia au publicat un studiu în revista medicală americană Stat News, din care reiese că, deși nivelurile de oxigen din sînge erau foarte scăzute, pacienții erau vii și recuperabili, ceea ce i-a determinat pe medici să creadă că, dacă aceste niveluri scăzute în cazul pneumoniilor impuneau ventilarea pacienților, în COVID măștile de respirație ar fi fost suficiente, fiindcă simptomele pacienților aveau mai multe în comun cu răul de înălțime decît cu pneumponia. Cu alte cuvinte, pacienții au fost uciși mai mult din cauza tratamentelor dăunătoare decît din cauza bolii.
Pe data de 17 noiembrie 2021, Asociația Medicilor și Chirurgilor din SUA a publicat un articol pe pagina sa de internet în care arăta modul în care, pentru fiecare pacient internat cu COVID, spitalele și medicii primeau bonificații financiare după cum urmează: pentru testele „gratuite” PCR de la internare; dacă internau persoane cu COVID; 20% din întreaga factură a spitalului dacă se folosea Remdesivir în loc de Invermectină, deși se știa că primul medicament e toxic; un bonus consistent dacă pacientul era intubat; mai mulți bani pentru spital dacă cauza morții era declarată ca fiind COVID-19, chiar dacă aceasta nu era legată în mod direct de virus. La aceste practici se adaugă cele referitoare la interdicția aparținătorilor pacientului de a intra în spital să-l viziteze și se explică de ce nu se făceau autopsii conform legii în cazul celor declarați morți de COVID: fiindcă s-ar fi descoperit falsul în declarații. Conform avocatului Thomas Renz, s-ar fi primit cam 100.000 de dolari pe pacient diagnosticat cu COVID.
Același raport al Asociației medicilor și Chirurgilor din SUA afirmă despre practica intubărilor pacienților internați cu COVID că, în cazul acestora, numărul deceselor este uluitor. Un raport al Bibliotecii Naționale de Medicină din ianuarie 2021, ce include 69 de studii care au implicat mai mult de 57.000 de pacienți, a concluzionat că ratele mortalității au fost de 45% la pacienții cu COVID-19 care au primit ventilație mecanică invazivă, crescînd la 84% la pacienții mai în vîrstă. Thomas Renz a anunțat la o conferință de presă a Fundației Truth for Health că datele CMS au arătat că în spitalele din Texas 84,9% din toți pacienții au murit după mai mult de 96 de ore pe ventilator.
Am încercat să vă amintesc lucruri care s-au întîmplat și la noi în țară în ultimii doi ani. Ar fi bine să nu le uităm și să sperăm că organele abilitate vor investiga și îi vor pedepsi pe cei vinovați. De asemenea, nu pot să nu observ, așa cum scriam și cu altă ocazie, asemănarea grozavă dintre scenariul pandemiei și acest război din Ucraina, cît și reacțiile aproape identice ale oamenilor care s-au implicat emoțional. E suficient să vă uitați pe social-media și să vedeți ce mai postează cei care pînă mai ieri erau militanți fervenți ai vaccinării și pandemiei. Pariez că acum au steagul galben-albastru la poza de profil și spumegă contra lui Putin și a rușilor.
E bine să nu uităm lucrurile acestea și să le conectăm pentru a putea avea o imagine reală a jocurilor care se fac deasupra noastră și să încercăm să luăm măsurile cuvenite. Dacă recitiți articolul meu despre războiul modern, cel informațional, o să vedeți că una din tehnicile folosite pentru manevrarea opiniei publice este acoperirea unor lucruri dăunătoare elitelor cu ceva care să atragă atenția de la ele, iar dezvăluirile acestea despre pandemie nu puteau fi oprite decît cu ceva mult mai grav, de felul unui război. Nu m-ar mira ca acest război ciudat, așa cum l-am numit la un moment dat, să aibă un final la fel de neașteptat ca începutul său și să ducă la niște aranjamente surprinzătoare pe scena mondială.
NICU MARIUS MARIN, antreprenor HORECA

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite