Să întîmpinăm boala într-un mod dinamic
  • 30-05-2022
  • 0 Comentarii
  • 83
  • 0

Un conflict sufletesc nerezolvat este, de multe ori, cauza unei îmbolnăviri. Semnalele energetice din corpul nostru sînt folosite în scop terapeutic, iar tratamentele sînt prescrise în acord cu dinamica corpului. Corpul uman este un computer biologic, care trebuie mereu resetat și readus în balanța energetică din care este ieșit.
Omul modern are nevoie de terapii personalizate adecvate informației energetice a propriului corp. Funcționalitatea autonomă a sistemului neuro­vegetativ este influențată de sistemul limbic și de noxele toxice depuse pe țesutul organelor sau în spațiul extracelular. De cele mai multe ori, cauza este reprezentată de un conflict nerezolvat. Cele mai multe conflicte sufletești se produc în jurul vîrstei de patru ani, cînd copilul încă nu are conștientul suficient dezvoltat. Boala nu este un fenomen static.
La vizita în clinica noastră, pacientul este diagnosticat energetic, proces în cadrul căruia sînt investigate organele care ne oferă informații multiple. Blocajele energetice corespunzătoare chakrei 1 și 7 sînt cele mai abundente în informații. Boala este în continuă dezvoltare și are nevoie, în fiecare fază de evoluție/ involuție, de o terapie personalizată, bazată pe informația energetică a pacientului aflat în terapie.
În terapiile oferite de medi­cina energo-informațională, măsură­toarea energetică a pacientului oferă terapeutului posibilitatea de a alege programul adecvat informației energetice a pacientului aflat în terapie și, mai departe, a organului aflat în suferință.
Prin autoreglarea energetică a corpului, blocajele dintre cele două părți ale creierului (dreapta/ stînga) se reglează, corpul nu mai acumulează stresul, iar energia curge nestingherită în organism. Neuro-hormonii se activează, memoria se îmbunătățește, iar procesele fiziologice din organism se produc cu regularitate. Mai mult, terapiile pot activa asimilarea mineralelor de către organism. De multe ori, pacienții care acuză cîrcei sînt îndrumați să înceapă administrarea de magneziu. În domeniul pe care îl practic, de cele mai multe ori nu este nevoie de administrare pe cale bucală, ci de o lecție oferită organismului, pentru a învăța să asimileze mineralele. De asemenea, vitamina D sau ionii negativi pot fi asimilați de receptorii pielii și setați în țesuturile circulare ca într-un depozit; astfel, corpul nu ar avea nevoie de altă dozare în afara rezervei proprii.
Renumitul om de știință Nicola Tesla spunea, în urmă cu un secol, că ,,gradul de echilibru energetic din organism ne hotărăște sănătatea sau boala”. De ce să nu alegem sănătatea? O diagnosticare energetică atestă sau infirmă prezența blocajelor energetice din organism. În activitatea mea de peste 30 de ani în domeniu, rar, foarte rar am întîlnit persoane lipsite de blocaje energetice. Blocarea energetică a timusului este des întîlnită mai ales la copiii sub 11 ani, la care probabil s-au administrat multe medicamente de sinteză.
Boala reprezintă o întrerupere în sistemul de comunicare energetică, iar sănătatea, o comunicare coerentă și continuă în sistemul de comunicare celulară. Medicina energo-informațională ne pune la dispoziție diagnosticarea energetică și tratamente lipsite de durere, fără medicamente și un buletin de analize, toate într-un singur centru dotat cu aparate care au la bază fizica cuantică. Atît diagnosticarea cît și terapiile se bazează pe informația energetică a pacientului.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite