Rusia s-a implicat în alegerile din SUA
  • 12-11-2020
  • 2 Comentarii
  • 887
  • 13

Fiind nervos din cauza situației oarecum incerte din SUA, președintele rus Vladimir Putin a ieșit în Piața Roșie decis să clarifice situația de peste ocean printr-o declarație scurtă. ,,În 2016 am fost acuzați că am intervenit în alegerile americane și că, din acest motiv, Trump a ieșit președinte. Ei bine, atunci nu am făcut-o, dar pot spune că ne-am implicat intens în acest tur de scrutin și am decis ca Biden să fie actualul președinte, pentru că, efectiv, de Trump ni s-a cam luat”, a declarat Putin fără nici un fel de ezitare.

,,Pe cei care doresc să afle și cum am intervenit, îi îndemn să urmărească mai atent mișcările oarecum aleatorii ale ochilor lui Joe Biden, el fiind efectiv sub controlul nostru. Îmi pare rău că Trump nu a reușit să mă convingă să îl las în continuare președinte, dar m-am enervat că nu a înțeles faptul că a avut timp patru ani să își schimbe coafura”, a precizat președintele rus.

La plecarea spre Kremlin, Putin a scos din buzunar o telecomandă prin intermediul căreia îl supraveghează direct pe Biden, ca o primă dovadă incontestabilă că Rusia controlează în acest moment SUA. ,,Acum încercăm să o controlăm și pe Kamala Harris, viitoarea vicepreședintă, dar încă nu avem un software suficient de performant prin care să reușim să controlăm o femeie, fapt pe care, noi, bărbații, îl înțelegem perfect”, a încheiat Vladimir Putin.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite