România, ultimul bastion al globalismului în Europa
  • 18-05-2020
  • 2 Comentarii
  • 3807
  • 59

Nu trebuie să fii mare academician sau vreun profet ca să vezi că, în Europa, majoritatea națiunilor au făcut un pas înapoi cînd a venit vorba de globalismul sălbatic, și încet, încet, se uită spre interior, spre națiune, spre suvernitatea proprie.

Lăsînd la o parte Germania și Franța – cele mai naționaliste și suverane țări europene – vedem că și alte țări au realizat că globalismul nu este chiar atît de sănătos și de benefic precum le era prezentat. Țările care contează cu adevărat, cele care au economii puternice, sînt, de fapt, cele care au îmbrățișat naționalismul și au ales o cale semi-globalistă, dar cu un suveranism bine conturat. Ungaria și Polonia – ca să vorbim de state foste socialiste – fac deja de mult timp diferența dintre verticalitate și slugărnicie, așa că le-a fost simplu să aleagă prima variantă. Cehia și Slovacia, precum și țări din fosta Iugoslavie, sînt, de asemenea, pe un drum al suveranității, chiar dacă vedem că, în Muntenegru și parțial în Cehia, influența americană se vede încă destul de puternic. Chiar și în Ucraina observăm o rezistență a politicienilor împotriva globalismului agresiv al FMI și, chiar dacă știm că nu va rezista presiunilor, Ucraina dă dovadă că începe să vadă dezastrul care urmează predării necondiționate globaliștilor. Lupta este acerbă, și, cel mai interesant, țările care o duc cel mai bine din punct de vedere economic și nu numai sînt tocmai acelea care au dezvoltat naționalismul la umbra globalismului.

Se spune că Franța și Germania conduc Europa. Așa și este. Au un PIB foarte bun. De ce? Pentru că îl formează cu banii pe care îi extrag din țări precum România, Bulgaria, Ucraina, Grecia etc. Credeți că în Franța PIB-ul se realizează ca la noi, pe sistemul ,,haideți să vedem ce taxe le mai punem proștilor”? Nu, se analizează mai întîi valoarea sumelor aduse în țară de companiile care produc afară, gen Peugeot, Renault etc. Abia apoi se ia în considerare o eventuală aplicare a unor noi taxe populației. În Germania, Franța, Marea Britanie, Italia, Polonia sau SUA e la fel. Voi știți, dragi români, cîte firme poloneze fac bani la noi, în România, și repartizează profitul în țara lor? Multe. În schimb, cîte firme românești merg afară și produc bani pe care îi aduc în țară? Eu zic că nu le putem număra nici măcar pe degetele de la o mînă.

Asta e treaba cu globalismul. E bun dacă aduci bani în țară, dar e păgubos pentru cei care nu produc, pentru coloniile precum România. Naționalismul francez, german sau polonez este bine cunoscut. Cel rusesc sau sîrbesc, la fel. Croații, italienii și spaniolii sînt la fel de antiglobaliști. Noi, românii, nu sîntem pentru că naționalismul ar afecta afacerile multinaționalelor care extrag capital financiar de la noi. De aceea oameni precum agenții de influență de prin USR, PNL și chiar PSD nu vor să își strice afacerile, așa că luptă pe viață și pe moarte pentru ca patriotismul să nu existe în România. Credeți că Vadim a murit prematur și sărac, degeaba? A fost lovit cu toată puterea, iar poporul i-a dat lovitura de grație cu indiferența de care a dat dovadă. Pentru că poporul este needucat, nu înțelege că Germania și Franța sînt atît de bogate pentru că au conductele bine înfipte ȘI în finanțele României și extrag tot ce se și de aici, precum din intreaga lume. Cît de greu să fie pentru acest popor să înțeleagă asta?

Credeți că Ciolacu, Orban, Iohannis și chiar Andrei Caramitru resping naționalismul fără motiv? Nu, ei lovesc în naționalism pentru că dacă sistemul lor corupt și putred cade, ei vor ajunge la închisoare sau vor muri de foame. Nu e greu de înțeles, dar este greu de digerat, se pare. Voi, ăștia cărora nu vă priește naționalismul și strîmbați din nas, dacă nu vă îmbogățiți de pe urma acestui sistem, ori sînteți proști, ori legume.

La nivel european, România este ultimul bastion solid al globalismului. De ce? Pentru că, spre deosebire de alte țări, aici nu mai există nimic românesc, nimic care să reacționeze la distrugerea generalizată a statului român. Nu există! Tot ce a existat a fost distrus de sistemul pe care îl vedeți, și îngropat de poporul fericit. Noi nu mai avem nimic românesc în noi. Ne batem joc de noi, de valorile noastre, de originile noastre. Pentru ce? Pentru că lipsa educației a făcut ca cei care vin din urmă să nu aibă nici cea mai mică idee unde se află pe hartă sau în timp. Chiar dacă și-au depozitat creierul pe google, memoria românilor nu este nici pe departe capabilă să înțeleagă că vine o vreme în care o să îți dorești să ai o casă, un loc unde să revii, și pe care nu o să îl mai găsești. O să vină o vreme cînd, bătrîni fiind, românii vor vedea că, din cauza prostiei lor inimaginabile, au distrus viitorul copiilor lor.

Acum, acești indivizi ale căror rezonanțe naziste se observă în limbaj și în gesturi, sînt încă tineri, frumoși și oarecum liberi. Vor veni și vremuri mai grele pentru ei și vor preda ștafeta. Ce este, însă, cu adevărat trist, este că acest sistem nenorocit își găsește mereu alți tineri frumoși și liberi care să îl predea mai departe altei generații, astfel încît și copiii celor care ne distrug acum națiunea să trăiască la fel de bine.

Care este soluția pentru a evita asta? Să renaști tu, ca națiune! Să vezi că globalismul e bun cînd mergi tu peste alții, nu cînd vin alții peste tine. Să te trezești tu, române, și să schimbi ceva în viața ta. Pentru că altfel, tu, cel care ești acum tînăr, frumos și liber, o să fii ținut prizonier în propria frică și neputință de către acei tineri frumoși și liberi, care vin în urma ta, mult mai proști și inconștienți ca tine.

Trump a spus că viitorul este al națiunilor. Și are dreptate!


TANO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite