România sau RRomânia?
  • 22-06-2020
  • 0 Comentarii
  • 862
  • 12

Fără măcar să fie întrebată, elita politică de la București a ales să se alinieze deciziilor de rectificare a istoriei, practică pe care SUA deja o aplică cu succes. Astfel, pentru ca cetățenii de culoare din România să nu cumva să se simtă umiliți, Guvernul României a propus repede cîteva măsuri care să se aplice în cel mai scurt timp. Astfel, conform Executivului, se vor face următoarele modificări în istoria mai mult sau mai puțin recentă a României:

1. Numele țării nu va mai fi România, ci RRomânia. Cum în ultimii 25 de ani, în Occident noi am fost foarte des asociați cu rromii, care au fost, evident, primii coloniști români din Vest, schimbarea denumirii statului este un gest de dreptate pe care politicienii români trebuie să îl facă acestei minorități.

2. Slobozirea rromilor de la mijlocul Secolului al XIX-lea va fi eliminată din cărțile de istorie și înlocuită cu Marea Slobozire din Penitenciare – cea din 2020. Toți cetățenii de culoare, fie că sînt rromi sau doar negricioși, vor fi sloboziți din închisorile în care au fost închiși pe nedrept, doar din considerente rasiale. Iar în locul lor vor merge albii care se simt rușinați că s-au născut așa, mai ales cei care își fac veacul prin Parlamentul României sau deținătorii acelor ONG-uri care promovează în mod obsesiv confuzia cromatică a sexualității.

3. Pe listele de la alegerile parlamentare și europarlamentare vor avea prioritate cetățenii de culoare, iar cei care au făcut sau fac parte din diverse clanuri vor fi puși automat pe locurile eligibile. Albii vor renunța benevol la acest drept, ei urmînd să își caute locuri de muncă prin casele viitoarei elite a României.

4. Toți cei care sînt considerați a fi Simbol Național – fie că vorbim de Eminescu sau Coșbuc, Brâncuși sau Titulescu – vor fi retrogradați, iar locul lor va fi ocupat de marii bulibași care au condus rromii în ultimii 200 de ani.

5. Stema RRomâniei va fi o căruță trasă de cai, o adaptare a Carului cu Boi al lui Grigorescu, doar că se vor mai adăuga doi rromni în căruță, precum și un coviltir și un cîine. Culorile drapelului vor fi rroșu, galben aprins la față și albastrul nopții din jurul focului.

La toate aceste puncte, Guvernul dorește să adauge și eliminarea din cinematografia românească a filmelor în care Jean Constantin interpreta roluri de rrom, precum filmele lui Sergiu Nicolaescu, și înlocuirea regretatului actor cu un șef de clan de culoare, care ,,știe” ce are de făcut cînd e vorba de relația cu poliția.  La final, s-a decis vopsirea în negru a tuturor statuilor, precum și uciderea tuturor porumbeilor ale căror excremente sînt albe.

,,Dorim ca SUA să ne simtă alături în aceste momente grele”, a declarat Negruțu Albușor, purtător de cuvînt al Guvernului, precizînd că ,,am decis ca în istoria pop să fie specificat faptul că Michael Jackson a fost, de fapt, alb, dar și-a dorit mereu să fie negru, și, din acest motiv, rasiștii l-au omorît”.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite