Renașterea naționalismului în România
  • 16-04-2020
  • 6 Comentarii
  • 2443
  • 32

Încă de acum doi ani, am anunțat, în modul cel mai politicos posibil, că drumurile Revistei România Mare și ale Partidului România Mare, s-au separat. A fost o decizie unilaterală, dar agreată de către toți cei care au fost convinși că pozițiile celor două părți sînt ireconciliabile. Și a fost liniște pe ambele maluri ale canalelor informaționale care ne separau. Chiar dacă mulți dintre cititorii revistei încă văd o viitoare împăcare, aceasta nu va exista, cu atît mai puțin în prezent, cînd cele două aripi ale PRM dovedesc o totală desprindere de realitate și, mai grav, de valorile pe care Corneliu Vadim Tudor le-a promovat timp de mai bine de două decenii.

Din păcate însă, fiind un an electoral, una dintre cele două conduceri ale Partidului România Mare, prin vocea lui Adrian Popescu, a ales să se folosească de numele Vadim în ceea ce el numește ,,reconstrucția PRM”. Rumoarea existentă acum pe canalele PRM ale unor naționaliști de conjunctură, adepții bolboroselilor oferite de profesorul Popescu nu are nici un fel de legătură cu Revista România Mare și cu atît mai puțin cu numele lui Corneliu Vadim Tudor, sau cu alt membru al familiei sale. 

Prin urmare, îi informăm pe cei care au căzut în plasa minciunilor răspîndite în rîndul membrilor de partid, că Lidia Vadim Tudor NU va valida în nici un fel vreo aripă actuală din PRM, sau vreun alt partid politic așa-zis naționalist,  dar se va lupta cu toate forțele legale ca nici un fel de organizație politică să nu se folosească de numele Vadim pentru a cere voturile românilor.

Nu se pune problema ca Revista România Mare să se alăture PRM, indiferent de aripa ,,conducătoare” a acestuia. Prin urmare, acest subiect rămîne închis, și îi rugăm pe cei care încearcă să utilizeze numele Vadim în interes propriu să renunțe la această intenție și să își facă loc în politica mare cu numele lor, cu partidelor lor, cu propriile puteri.


***

Renașterea naționalismului în România – un vis care poate deveni realitate

Celor care sînt simpli membri ai PRM, celor care cred încă în forța naționalismului și în patriotismul autentic, nu putem decît să le spunem că pot vota cu cine simt. Ce trebuie, însă, să înțeleagă, este faptul că în acest moment nu există nici un partid care să reprezinte imaginea și valorile lui Corneliu Vadim Tudor, nici măcar partidul fondat de el, PRM. Cei care condamnă familia Tribunului pentru că nu se implică în acțiunile unor foști PRM-iști trebuie să înțeleagă că valorile naționaliste pe care Vadim le-a apărat chiar cu prețul vieții sale nu au fost și nici nu sînt împărtășite de către actualele conduceri. De-a lungul timpului au demonstrat că nu doresc să ofere electoratului naționalist nimic altceva decît multe vorbe goale, trădînd PRM-ul, valorile sale.

Iată de ce Revista România Mare își dorește să îi apropie pe cei care încă împărtășesc valorile pentru care Corneliu Vadim Tudor a luptat. Revista are în plan crearea unui grup de lucru apolitic, care să constituie baza pentru renașterea spiritului suveranist al poporului român. Ne dorim să alăturăm grupului pe cei care simt că vadimismul este mai mult decît un nume, care cred că vadimismul este un curent al renașterii naționale. În acest sens, în curînd, pe pagina Revistei România Mare va fi expus un decalog ca punct de plecare, iar cei care aderă la acesta vor deveni membri ai acestui grup care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va pune bazele renașterii naționalismului autentic românesc.


Redacția R.R.M.

 

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite