Reglarea sistemelor corpului prin intermediul biorezonanței
  • 21-03-2022
  • 0 Comentarii
  • 217
  • 0

Sistemul neurovegetativ – ,,centrala corpului” – reglează cele mai importante procese ale corpului; dacă acest sistem este inactiv din cauza stresului, de exemplu, pot apărea mai multe dereglări grave în organism.
Oare noi, cei care activăm în domeniul medicinei complementare, sîntem singurii care dau speranțe pacienților? Cînd un medic îi spune pacientului că există șanse de însănătoșire, acesta este trimis acasă; sau putem invoca situația unui pacient aflat în sala de operații, care, sub efectul anesteziei, înmagazinează în subconștient vorbele rostite de medici, care nu îi mai dau nici o șansă de supraviețuire.
Terapeuții medicinei alternative își pun mereu întrebarea: dacă asemenea informații negative ajung prin subcontient la pacient, de ce nu putem rosti în prezența pacientului informații cu conținut vindecător?
Sistemul neurovegetativ are un rol central în reglarea funcțiilor vitale ale corpului. Prima componentă, nervul simpatic, este în acțiune cînd sîntem încordați, iar cea de-a doua, nervul parasimpatic, se activează cînd sîntem relaxați, cînd organismul se regenerează, iar sistemul de autovindecare se pune în mișcare. Cînd individul este supărat sau îngrijorat, nervul simpatic domină situația în care ne aflăm, organismul este pregătit de ,,fugă sau luptă”, crește tensiunea arterială, iar corpul intră în stare de alertă, intestinele nu mai funcționează bine, se dezvoltă fenomenul de colon iritabil. Cu cît cei doi ,,actori” – nervul simpatic și cel parasimpatic –  colaborează și rămîn în echilibru energetic, organismul se poate adapta la mediul înconjurător mult mai bine. Aici intervine medicina energo-informațională, cu tratamente de echilibrare energetică și readucerea sistemului neurovegetativ în balanță. La pacienții depresivi, neliniștiți, cu stări de frică, somn neliniștit observăm că sistemul neurovegetativ funcționează preponderant pe nervul simpatic. Diagnosticarea energetică atestă un sistem neurovegetativ dezechilibrat. În cele mai multe situații, pacienții care au trecut prin Covid-19 rămîn cu o slăbiciune fizică și psihică. Foarte des întîlnim cazuri cînd pacienții au trecut printr-un șoc emotional, iar dezechilibrul energetic este în disbalanță. Cînd sistemul neurovegetativ este dereglat pe o perioadă mai lungă de timp pot apărea probleme de sănătate, de cele mai multe ori bolile de care suferea pacientul se pot croniciza. Este un paradox dacă ne gîndim la cît de mult a evoluat domeniul cercetării în domeniul medicinei clasice – totuși, cele mai multe boli, în loc să se vindece, se cronicizează. De asemenea, este în creștere numărul bolilor autoimune.
Pandemia de coronavirus ne-a arătat tuturor cît de instabilă este imunitatea populației. Abuzul de antibiotice și de alte medicamente de sinteză, alimentația procesată, mediul înconjurător tot mai agasant – toate au generat starea în care ne aflăm. Individul a uitat de natură și de beneficiile pe care i le poate oferi în cazul bolilor în care administrarea medicamentelor de sinteză nu este necesară sau este recomandată o perioadă scurtă de timp.
Vă punem la dispoziție o terapie blîndă, fără efecte secundare, destinată atît copiilor cît și persoanelor adulte, indiferent de vîrstă. Readucerea corpului în balanța energetică și microdetoxifierea corpului la nivel celular sînt primii pași în terapiile oferite de medicina energo-informațională.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite