Război total între prezicători în ceea ce priveşte 2017
  • 05-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 42
  • 3

Nici nu au trecut bine Sărbătorile, că cei mai mari clarvăzători, sud-americanul Horacio Villegas şi bulgăroaica Baba Vanga, se află pe poziţii ireconciliabile în ceea ce priveşte viitorul omenirii şi războiul devastator care va fi în 2017. Dacă sud-americanul vine şi ne spune că va începe pe 23 mai 2017 în Peninsula Coreeană, Baba Vanga spunea, încă de pe vremea cînd trăia, că războiul va porni mai tîrziu, dar din Siria, şi nu va fi regional, aşa cum Villegas susţine, ci mondial. Conform primului, războiul va fi devastator, dar se va opri pe 13 octombrie 2017, în timp ce bulgăroaica nu ne spune cînd anume exact se va termina.

„Cele două viziuni, însă, nu se exclud una pe alta“, a declarat Metror Popescu, directorul Institutului Român de Clarviziune a Catastrofelor, precizand ca „dimpotrivă, putem avea de-a face, în realitate, cu expunerea unui tablou complet a ceea ce va fi în acest an”

Este nevoie de o a treia părere, fiind necesară intervenţia regelui clarviziunilor, Nostradamus, aşa că a fost selectată o echipă de specialişti în spiritism care să-l contacteze. „Este necesar, dacă nu obligatoriu, să avem o imagine de ansamblu foarte clară, astfel încît să ştim cum să-i dezinformăm pe cei interesaţi şi să băgăm frica în oasele celor slabi de înger, care încă mai cred că un război mondial are să fie doar convenţional“, a mai declarat Metror Popescu.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!


DA


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite