Răcelile și infecțiile gripale
  • 06-03-2023
  • 0 Comentarii
  • 36
  • 0

Perioada gripelor atrage după sine, an de an, aceleași simptome, dar este posibil ca, în acest an marcat de efectele post Covid, multe simptome să se manifeste mai agresiv. Cum se spune în popor, „gospodarul bun își pregătește vara sanie și iarna căruță”. În acest fel ar trebui să procedăm și noi, pregătindu-ne din timp imunitatea pentru a putea depăși cît mai ușor această perioadă. Omul modern este profund chimizat, astfel că face față cu greu problemelor cu care se confruntă.
Plămînii noștri sînt, după intestinul gros, organul cu cea mai directă comunicare cu lumea externă. Mediul înconjurător este tot mai poluat, bacteriile și virușii „circulă” nestingheriți și numai o imunitate echilibrată poate face față cu brio acestor fenomene de neevitat.
Boala înseamnă o dereglare a metabolismului, o pierdere a coerenței informației energetice la nivel de celulă, organ, sistem. Imunitatea și metabolismul corpului merg mînă în mînă, iar dacă una este dereglată, automat se dereglează și cealaltă. Nu virusul sau bacteria reprezintă cauza bolii, ci metabolismul dereglat, altfel aceste noxe toxice nu s-ar putea îmulți în organism, peste limita admisă. În situații speciale de stres, se desprind energetic celule care se desfac în mai multe fragmente, lăsînd liberă circulația resturilor de RNS-DNS, care, în mod greșit, sînt numite „viruși producători de boală”. Aceste resturi de țesut mort reprezintă, de fapt, urmarea unei inflamații în corp, și nu trebuie confundate cu o infecție.
În medicina tradițională chineză se spune că plămînii trebuie să se balanseze ca un clopot, și, după, posibilități, la aer curat. În plămîni se întîlnesc energiiie curate ale cerului cu cele tulburi ale omului. Tristețea și supărările consumă foarte mult energia plămînilor.
Răcelile, sinuzitele însoțite de tuse și eliminarea mucusului, lipsa mirosului, gustului și chiar afectarea memoriei reprezintă simptome clasice. Inflamațiile și durerile în gît, bronșita cronică acutizată reprezintă, de asemenea, simptome foarte des întîlnite. Chiar și un simplu ceai de măceșe sau un suc proaspăt presat are efecte extrem de benefice. Diferența dintre gripă și răceală este mare. Caracteristic gripei este faptul că simptomele se înrăutățesc rapid, febra crește vertiginos, apar dureri de piele și de încheieturi, intervin oboseala, lipsa de putere, tusea dureroasă. Se impun repausul la pat și stabilizarea pacientului; în cazul gripei virale este indicată o terapie medicamentoasă. Polinoza și rinita alergică netratate pot progresa în astm.
Medicina energo-informațională oferă terapii moderne, adecvate timpului nostru, terapii personalizate, fără durere, fără medicamente, destinate atît copiilor cît și adulților, indiferent de vîrstă. Diagnosticarea energetică este însoțită de un buletin de analize energetic, ce durează aproximativ 50 de minute. Rezultatele sînt interpretate imediat după diagnosticare, cu recomandările adecvate de tratamente. De asemenea, terapiile sînt efectuate în același centru, cu aparate care au la bază fizica cuantică. Tratamentele vizează, pe lîngă ameliorarea simptomelor, o reglare energetică a întregului organism, o refacere a comunicării energetice la nivel de celulă, organ, sistem. Tratamentele nu influențează imunitatea/metabolismul, ci le reglează după necesitățile corpului.
După îmbolnăvirile de gripă sau sinuzite, vă recomandăm efectuarea unei echilibrări energetice, diagnostarea aurei și a energiei fiecărui organ, pentru restabilirea și readucerea corpului în echilibru.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite