„Putin și Xi nu știu”: Trump a anunțat o nouă armă „incredibilă” a SUA
  • 13-09-2020
  • 1 Comentariu
  • 186
  • 1

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat că armata SUA are sisteme secrete care nu sunt cunoscute de nimeni din lume. După cum s-a  raportat pe site-ul Casei Albe, Trump a făcut o astfel de declarație înainte de a zbura în Michigan.

„Există sisteme despre care nimeni nu știe. Și, sincer, cred că e bine să rămână așa. Avem sisteme incredibile ”, a subliniat președintele.

Trump a spus că Statele Unite creează arme excelente, iar armata americană este acum mai puternică ca niciodată. El a subliniat că Statele Unite au cheltuit 2,5 trilioane de dolari pentru armată în ultimii trei-trei ani și jumătate.

„Și acum avem rachete noi. Și, pentru a fi sincer, forța noastră nucleară - trebuie să sperăm că nu trebuie să o folosim niciodată -, dar forța noastră nucleară este acum în cea mai bună formă din ultimele decenii ”, a subliniat el.

The Washington Post a citat fragmente ale lui Bob Woodward, in care jurnalistul scrie că Trump a vorbit despre cât de aproape au ajuns Statele Unite de un război cu Coreea de Nord în 2017.

„Am creat un sistem nuclear - un sistem de arme care nu a mai existat niciodată în această țară. Avem lucruri despre care nici nu ai auzit. Avem lucruri despre care Putin și Xi nu au auzit niciodată ”, scrie Woodward, citandu-l pe Trump.  


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite