Protestele sociale: niște cacealmale!
  • 22-04-2021
  • 0 Comentarii
  • 746
  • 1

Motto: ,,O populație mondială redusă cu 95% ar fi ideală” Ted Turner, fondatorul CNN

 

Epoca teoriilor conspiraționiste a apus. Acum, nimic nu mai este secret, iar teoriile s-au transformat în simple fapte cotidiene, desfășurate cu mare tam-tam pe repede-nainte. Dacă, în cadrul unui eveniment monden de prim rang, cineva declară că ,,sîntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial; tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” (David Rockefeller Jr.), toată asistența jubilează, iar presa pune pe prima pagină respectiva declarație. De altfel, în Protocolul nr. 12 de organizare și funcționare a Noii Ordini Mondiale este stipulat faptul că ,,Mass-media va fi cenzurată la maxim și nici măcar un anunț nu va ajunge la public fără acordul nostru”. Dar să nu credeți că Noua Ordine Mondială a băgat în lesă doar presa.

Bill Gates apare zilnic la televizor, lăudîndu-se că a salvat planeta de virus, prin vaccinurile sale, aflate încă în fază expe­rimentală, și care produc reacții adverse grave, promite că va salva mediul planetar și promovează ciparea umană. Ce să mai, iadul pe Pămînt, dar omenirea zace într-o nepăsare inconștientă, deși preșul a început să îi fugă de sub picioare. Prin așa-zisele alegeri democratice nu se mai poate salva nimic, fapt care mă duce cu gîndul la generalul roman Alcibiade, care a spus: ,,Democrația este un rău unanim recunoscut”.

Justiția și-a tras singură capacul la cavou, Biserica a făcut pact cu Diavolul – în sensul că Prea Nepăsătorul Patriarh nu simte că trăim vremuri grele, în care avem nevoie mai mult ca oricînd de credință – iar cei din Servicii refuză să depună jurămîntul cu mîna pe Biblie. Singura armă de apărare și protest a societății civile este mitingul, care, din păcate, se organizează de cîte 3-4 ori pe zi, la aceeași oră, dar în locuri diferite și pentru solicitări total opuse. Printre protestatari se infiltrează tot soiul de foști sau actuali colaboratori și lefegii ai televiziunilor vîndute, care pozează chiar în lideri sau organizatori ai mișcărilor de protest, postură din care transmit regulat știri și imagini de la mitinguri. Trist este faptul că la sediile televiziunilor, materialele sînt analizate de așa-ziși specialiști în virusologie, finanțați la greu de O.M.S., diferite lanțuri farmaceutice sau chiar de stat (se zvonește că unii medici de familie ar fi primit bani pentru a-și convinge pacienții să se vaccineze), dar și de foști milițieni, procurori, turnători, plagiatori, penali, care își dau cu părerea zilnic despre necazurile românilor de rînd ieșiți în stradă. Și comentatorii trimiși la fața locului sînt la fel de dubioși; toți poartă ochelari fumurii, cum ar fi Luis Lazarus, care nu vine niciodată la protest fără soție. Adriana Bahmuțeanu iese cu cățelul în lesă, iar Codruța Cerva își strigă nemulțumirile doar cu Oana Lovin alături. Tabloul este colorat de o fătucă ce deține o pizzerie în București, care iese în stradă cu tigaia și cu telul din dotare, dar și de Pompiliu Diplan, care s-a jurat pe toți sfinții că nu este adeptul lui Soros, deși timp de doi ani a păpat bursă de la el. Este ca și cum Mengele ar fi susținut că a fost medic german, fără să fi avut nici o legătură cu Hitler. În concluzie, o caterincă de prost gust și o golăneală de mahala, cu un singur scop: crearea unor subiecte pentru televiziunile vîndute, aflate în pragul falimentului, deși Statul român le tot iartă de marile datorii către Fisc.

Cu toate acestea, mitingurile continuă fără nici un rezultat, avalanșa legilor globaliste fiind de neoprit. În timp ce în piețele din marile orașe ale țării se strigă ,,Jos Arafat, Iohannis, Cîțu!”, globaliștii ne somează să aprobăm Legea vaccinării obligatorii, Legea purtării măștii, a învățămîntului la distanță și a telemuncii, Legea educației sexuale în școli, a Poliției militare sau a implementării tehnologiei 5G. Mai mult, generalul Forțelor Armate britanice, Sir Richard Barrons, a declarat că în viitorul apropiat se vor adopta măsuri precum ,,carantina electronică, închi­derea rețelelor sociale și a internetului. Va fi demarată procedura de implantare a cipurilor, prin vaccinuri obligatorii repetate sau prin internarea în lagăre, vizați fiind, în primul rînd, copiii”. Așadar, ,,Ne paște în curînd o catastrofă/ Eu o presimt cu toată ființa mea/ Ea e ca moartea, din aceeași stofă/ Fără bătăi în ușă va intra”  (C.V. Tudor). Practic, trăim vremurile în care ,,Fiara ne va însemna pe frunte sau pe mînă cu numele sau cu numărul aferent numelui său” (Apocalipsa 13.16-17), ori o asemenea operațiune nu poate fi blocată prin mitinguri la care lumea
se adună ca la circ.

Sataniștii au în plan uciderea a aproximativ 95% din populația lumii. Ce-ar fi ca omenirea să decidă apropierea de Dumnezeu? Nu uitați că ,,Atît cît ascultăm noi de Dumnezeu, atît ascultă și Dumnezeu de noi!” (Arsenie Boca). Haideți să ieșim un milion de creștini în stradă și veți vedea că nu vor mai fi necesare alte acțiuni. Bunul Dumnezeu va rezolva totul, dar haideți, oameni buni, că avem copii și nepoți, iar viața e frumoasă! Amin!

VALENTIN TURIGIOIU

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite