Premierul MEU, Guvernul MEU, Armata MEA, Jurnalul MEU!
  • 08-07-2017
  • 0 Comentarii
  • 5117
  • 28

Am avut o săptămînă grea, dar se pare că finalul a fost greu de suportat. Doar pentru cine nu a fost preşedinte, lider regional şi prieten cu Trump, este simplu de înţeles că a merge pe Retezat nu este cel mai bun mod de a te relaxa. A trebuit să fac lucruri total nebuneşti, să mă pozez cu românii aflaţi pe acolo, să zîmbesc (!?), să dau impresia că sînt om. Cred că cei de la SPP mă urăsc acum, mai ales că au trebuit să se deghizeze în turişti, ciobani şi chiar măgari, ca să mă apere de inocenţii care m-au votat în 2014. Acum cîteva zile, Carmen mi-a arătat o piatră găsită în curtea casei nr. 3, în care era cioplit clar că străbunii noştri sînt moştenitorii de drept ai Muntelui Retezat. Acum, ce puteam face altceva în weekend decît să mergem să vedem proprietatea noastră, Muntele MEU, pe care doresc să ridic o întreagă staţiune turistică, nu o casă, ca pînă acum, pe care să o vînd sau să o închiriez. Am sentimentul că pădurea este cam deasă, că sînt prea multe animale şi mă gîndesc dacă turiştii pot fi incluşi în fondul de vînătoare. În definitiv, se află pe o proprietate privată. Pot fi împuşcaţi! Îmi place muntele MEU!

Am o săptămînă grea în faţă, de-a dreptul solicitantă. Am convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării într-un moment în care îmi doream să plec în vacanţă. Trebuie cumva să arăt partenerilor noştri strategici că sîntem de încredere şi le dăm tot concursul cînd este vorba de achitat notele de plată. Şi mă scoate din sărite că nu am scăpat de reuniunea asta a celor Mari care nu ştiu carte, trei parcă, la care trebuie să particip ca să arat că sînt un lider regional foarte decis în tot ceea ce fac. Tot e bine că vine şi bunul meu prieten Trump. Îmi doream mult să-l întreb cînd mai vine fiul lui la vînătoare în România, mai ales că acum am şi eu un cuvînt de spus de locul unde să vîneze. Şi iar îmi vine în cap întrebarea: pot fi incluşi turiştii ca fond de vînătoare dacă se află pe proprietatea mea? Cît să cerem pe cap de turist pentru vînătorii străini?

A început să îmi placă de Orban. A realizat, în sfîrşit, că DNA acum nu se va mai atinge de el. A înţeles căposu’ că PNL trebuie să fie ceea ce a fost mereu, un cap de pod puternic al multinaţionalelor în România şi că trebuie să le sprijine cu toată forţa. Omul a priceput că dacă Dragnea bagă impozitul pe cifra de afaceri, ăia vor lăsa bani mulţi în România, ceea ce este de neacceptat! Bravo, Orban, fii rău, fii dur! Că doar nu sărăntocii ăştia de români te plătesc! Eşti mai deştept decît maimuţa pe care o aveai pe umăr week-end-ul trecut.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite