Posibil scenariu de război prezis în SUA
  • 19-10-2020
  • 3 Comentarii
  • 436
  • 7

Dacă începe al treilea război mondial, ostilitățile vor avea loc nu numai pe uscat, pe mare și în aer, ci și în spațiu și ciberspațiu. Acest lucru a fost declarat de locotenent-colonelul William Adler, profesor de securitate națională la US Naval War College, în The National Interest.

„În orice război viitor, adversari precum China, Rusia și chiar Coreea de Nord vor ataca interiorul Statelor Unite. Aceste atacuri vor include utilizarea spectrului cibernetic-electromagnetic”, a spus Adler.

Profesorul a subliniat că al treilea război mondial va perturba funcționarea rețelelor de comunicații, financiare și de transport, iar nivelul pierderilor nu va fi mai mic decât în ​​timpul celui de-al doilea război mondial.

Anterior, mass-media poloneză a scris despre începutul războiului dintre Federația Rusă și NATO și a publicat un posibil scenariu conform căruia Rusia va ataca Europa. În primul rând, Moscova ar fi lovit Tallinnul și își va trimite tancurile mai spre vest. NATO în această situație nu va putea proteja țările europene.


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite