Petrecere pe submarinului nuclear britanic HMS Trenchant
  • 30-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 77
  • 0

Comandantul submarinului nuclear britanic HMS Trenchant, John Lewis, a fost demis din postul său după ce a permis subordonaților să facă grătar și să danseze în timpul carantinei.

După cum au aflat jurnaliștii, submarinul s-a întors la bază după câteva săptămâni pe mare, iar echipajul a fost trimis imediat la carantină. Lewis a decis că marinarii ar trebui să se înveselească, așa că a permis petrecerea.

Comandamentul a considerat acțiunile comandantului HMS Trenchant o încălcare a instrucțiunilor și l-a demis pe Lewis de pe postul său. Cu toate acestea, va continua să slujească în Marina Regală.

De remarcat că acesta nu este primul scandal asociat cu John Lewis. Anterior, el a comandat un submarin atomic, unde 9 membri ai echipajului au fost condamnați pentru consum de droguri.

HMS Trenchant este un submarin nuclear multifuncțional Trafalgar. Nava are 85 de metri lungime, are o deplasare de peste 5 mii de tone și o viteză maximă de peste 30 de noduri, respectiv 55 de kilometri pe oră. Principalele arme ale submarinelor nucleare sunt rachetele de croazieră Tomahawk.

 

T.S.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite