Peștele de la cap se împute
  • 13-01-2020
  • 3 Comentarii
  • 3636
  • 43

Dacă într-o întreprindere, fie ea de stat, fie privată, angajații nu sînt plătiți pe motiv că afacerea nu merge bine… asta nu e din vina lor, ci din cauza managementului defectuos. Auzim din ce în ce mai des că sînt mulți români leneși, care nu muncesc, și, vezi Doamne, din cauza asta sîntem noi, românii, săraci. Este greșit, dar este pe placul nemernicilor care conduc această țară. Ei dau vina pe români pentru a-și ascunde totala incompentență, furturile celor agreați de Sistem, corupția și trădarea.

Românii nu sînt leneși, iar realizările indus­triei românești din perioada ,,Epocii de Aur” pot combate acest clișeu fals pe care mulți profeți mediatici, politicieni, dar și mulți români, din păcate, îl promovează intens. Din păcate, majoritatea românilor chiar cred în lenevia semenilor, și acest lucru ne duce din ce în ce mai jos pe scara morali­tății, dar și a sărăciei. Este adevărat că sînt scutiți de această sintagmă cei care lucrează prin multinaționale, prin Servicii, prin Justiție și prin alte instituții care au legătură directă cu regimul dictatorial pe care diverse interese străine l-au așternut peste România.

Este adevărat că și bugetarii sînt foarte ,,harnici”, că de asta sînt plătiți așa bine, că din acest motiv majoritatea politicienilor își introduc plozii în sistemul de stat – pentru că sînt harnici, nu pentru altceva. ,,Hărnicia” asta a lor se evidențiază cînd este vorba strict de atingerea intereselor individuale sau de grup, ale familiilor lor și ale celor cu care s-au înhăitat, și mai puțin cînd e vorba de prosperitatea țării, a românilor.

Românii nu sînt leneși. Politicienii sînt hoți. Asta este, de fapt, paradigma pe care presa străină din România ar trebui să o repete din oră în oră, astfel încît toți cei care o ascultă să înțeleagă că atunci cînd o țară merge prost, cînd locuitorii ei sînt săraci și nemulțumiți, acest lucru se datorează în mod explicit celor care o conduc, fie că sînt ei în Guvern, în Parlament sau doar își tîrîie fundul pe la Cotroceni.

Lenevia românilor este una indusă, este fabricată și promovată în mod exagerat de către mințile deștepte din zona companiilor de consultanță și preluată masiv de proștii care pun botul la ea. Se spune că o familie dezbinată nu are cum să prospere. O națiune dezbinată nu are cum să prospere, pentru că mințile slabe, dar vocale vin și acoperă cu rahat tot ce este mai bun în acel stat, avînd binecuvîntarea totală a zonei decizionale, a politicienilor, a presei ostile României, a celor care se îmbogățesc pe spatele dezbinării națiunii române.

Românii nu sînt leneși. Politicienii sînt tră­dători.  De aici trebuie pornit cu logica atunci cînd încercăm să găsim soluția ieșirii din impas.


Tano

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite