Pentru mizeria de „sondaj“ găzduită de postul România TV, porcul Bogdan Teodorescu a primit de la maiorul S.R.I. Sebastian Ghiţă nu mai puţin de 150.000 de euro (?!)
  • 24-06-2014
  • 0 Comentarii
  • 130
  • 0

Ciorba reîncălzită de postul România TV, în cursul zilei de duminică, despre sondajul efectuat de CSCI-ul lui Bogdan Teodorescu, şi care pretinde că Victor Ponta va ieşi preşedinte din primul tur (?!), cu 61% (?!) nu este altceva decît reluarea bombardării cu făcături toxice a opiniei publice româneşti.

Conform unor surse bine informate, Bogdan Teodorescu a primit pentru această porcărie 150.000 de euro. Banii au fost încasaţi de la ofiţerul acoperit (SRI) Sebastian Ghiţă şi este doar prima diversiune dintr-un ciclu de 10, cîte ar trebui date publicităţii pînă în ziua primului tur de scrutin. Sursele noastre spun că gaşca Sebastian Ghiţă – Dan Sultănescu – Bogdan Teodorescu încearcă să îi alunge lui Victor Ponta orice temere privind un eventual eşec, în cazul în care va candida pentru fotoliul de la Cotroceni.

Astfel, pe lîngă intoxicarea opiniei publice cu scoruri scoase din burtă, demersul RTV are şi scopul de a-i împuia capul lui Victor Ponta pentru a-l determina să facă pasul decisiv: acela de a-şi anunţa candidatura la preşedinţia României. Nici o şansă. Multe se vor întîmpla pînă în noiembrie…

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite