Pedofilia și degradarea moralității occidentale
  • 17-09-2020
  • 0 Comentarii
  • 663
  • 1

Mulți români își amintesc că, acum mai bine de 15 de ani, în țara noastră nu se accepta cu ușurință libertatea de exprimare a celor cu altă orientare sexuală. Fostul premier Adrian Năstase a fost supranumit ,,Bombonel”, cu aluzie clară la presupusele înclinații sexuale, iar ,,băieții răi” de la Paraziții condamnau Europa pentru confuzia sexuală pe care ne-o impunea. Credeam noi, credeați voi, că în 2020 nu doar că toți vor tăcea, dar că mass-media va cultiva confuzia sexuală, iar clasa politică o va legifera?

Mișcările LCBT sînt prezente în viața de zi cu zi, relațiile homosexuale sînt privite cu indulgență și chiar încurajate de diverse partide, de mass-media, iar pe artiștii ăia care ieri protestau împotriva pedofiliei și a homosexualității acum nu îi mai auzim. Relațiile homosexuale sînt acceptate, nimeni nu mai ripostează, și asta pentru că impunerea acestor practici s-a făcut lent, cu răbdare, timp de mulți ani.

În prezent, românii au ajuns să nu își mai dorească o familie în varianta ei tradițională, vor să fie ,,altfel”, pentru că acesta este trendul european. Acum mai bine de 20 de ani a început totul. Interesant este că nici nu s-a implementat bine homosexualitatea, că deja se pune la cale alt plan – acceptarea pedofiliei. În școală se impune un anumit timp de educație sexuală, iar în SUA a fost legiferată pedofilia, în sensul că, în lipsa unei victime, făptuitorul nu mai este urmărit penal. Bănuiesc că mulți înțeleg deja cam ce ni se pregătește: o acceptare, pe scară largă, a acestui fenomen. Și asta pentru că, dacă în SUA s-a dat deja startul unor astfel de legi, este doar o chestiune de timp pînă cînd Europa îi va lua exemplul, iar mass-media va promova toleranța față de pedofili.

Vom ajunge, în maxim 10 ani, să îi privim așa cum îi privim, îi acceptăm și încurajăm pe cei confuzi sexual. Odată trecut un prag mental la nivelul conștiinței publice, ce urmează este mai ușor de inoculat. Ceea ce acum se pedepsește cu închisoarea, peste 5 ani va fi legal, iar peste 10 va fi acceptat la nivel de societate: pedofilia.

În fapt, chiar înainte de promulgarea legii americane, guvenul PNL a întors în Parlament o lege pentru că în textul respectiv pedofilii erau… discriminați. Au știut ei ceva, din moment ce SUA a adoptat un asemenea act normativ.

Nu iese fum fără foc. De mai mult timp, în zona social-media se vorbește despre o anumită elită americană formată din politicieni, actori, diverși artiști și chiar despre unii membri ai Casei Regale britanice, care ar avea înclinații spre pedofilie și care ar trebui pedepsiți de lege. Se spune inclusiv că acest virus, Sars-Cov II, această pandemie, are, de fapt, rolul de a acoperi modul în care cei vinovați doresc să își rezolve problemele cu Justiția în cazul în care ar fi făcuți vinovați. Să nu uităm de sinuciderea ,,ciudată” a lui Jeffrey Epstein în închisoare, după ce s-a aflat că va fi dus să depună mărturie privind relațiile de tip pedofil personale, dar și ale unor membri de seamă ai elitei americane. Acum, cînd văd că în SUA legislația se schimbă în acest sens, pot spune că acolo există mult adevăr, și că în realitate situația este mult mai urîtă decît ni se prezintă nouă acum. În general, cei bogați, plictisiți de viață și de tot ce este omenesc încearcă diverse căi spre trezirea de noi senzații, așa că nu este de mirare că s-a ajuns la astfel de ,,realizări”. Nu mă miră că aflăm lucruri îngrozitoare care se întîmplă în lumea lor, tot așa cum nu mă va mira nici peste 10 ani să observ că pedofilii vor fi priviți cu simpatie și încurajați să ne violeze copiii. Poate legile noi vor specifica și vîrsta minimă a copiilor care pot fi violați sau atrași în mrejele sexualității.

Este realmente stranie degradarea Occidentului, fapt care mai devreme sau mai tîrziu îl va duce la pierzanie. Este clar, istoria ne-a arătat, că ăsta este punctul care ,,cotește” spre dezastru orice civilizație, oricît de tehnologizată și bogată ar fi ea. Este ciudat, cum am spus, că un copil este considerat imatur pentru a alege cu ce părinte vrea să locuiască, în cazul unui divorț. Este ciudat că declarația unui copil la tribunal nu este considerată dovadă certă în multe cazuri, dar copiii trebuie să aleagă cînd și cum fac sex, cum să fie părinții lor și cum să fie sistemul de învățămînt la care aderă. Oricît de mult am urît comunismul, oricît de mult mi-am dorit să cadă și să se ducă în pustii Ceaușescu, cînd văd ce se întîmplă acum în România, sincer, încep să regret că în 22 decembrie 1989 am ieșit în stradă. Nu asta mi-am dorit atunci, nu am crezut că se va ajunge aici. Pentru că, dacă știam unde vom fi în 2020, nu doar că nu ieșeam în stradă să îl dau jos pe Ceaușescu, ci ieșeam să mă lupt pentru el.

Luați în calcul faptul că în prezent pedofilia este tratată penal în toată lumea, cu excepția SUA. Peste 10 ani, cei care vor mai trăi în România vor vedea oameni maturi și copii ținîndu-se de mînă, dar nu ca părinte și copil, ci ca perechi. Iar voi, românii europeni, veți zîmbi și veți răsufla ușurați în cazul în care lîngă acel matur nu este copilul vostru, și vă veți bucura pentru necazul părintelui al cărui copil este de mînă cu pedofilul.

Dacă familia tradițională nu este posibilă, măcar să fie specificat în Constituție că, în România ortodoxă, relațiile de orice fel nu doar că sînt permise, dar sînt încurajate. În fond, hai să grăbim puțin lucrurile, pentru că oricum acolo se va ajunge.


TANO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite